התכוונתי כולל רמקולים. כלומר רמקולים מוגברים עם דאק פנימי ואפליקציח שליטההנה דוגמה, הפרסום האחרון של all in one
כבל חשמל בלבד
חלומה של כל אשה
התכוונתי כולל רמקולים. כלומר רמקולים מוגברים עם דאק פנימי ואפליקציח שליטההנה דוגמה, הפרסום האחרון של all in one
יש כזה של Dutch and Dutchהתכוונתי כולל רמקולים. כלומר רמקולים מוגברים עם דאק פנימי ואפליקציח שליטה
כבל חשמל בלבד
חלומה של כל אשה
כל מה שכתבת פה על פניו לא נכון!באולפן מטפלים כדי שהחדר יהיה "מת" אקוסטית ולא יפריע לסאונד הישיר מהמוניטורים
זה הכי קרוב לסאונד שהוא pure שבכלל אפשר להגיע.
אם אקוסטית חדר ביתי או בכלל חדר לא מטופל היה עדיף אז היו מקליטים בחדר כזה
ה8C מעולים הייתי אומר שהם עולים על 99% מהרמקולים האודיופיליים באותו טווח מחיריםיש כזה של Dutch and Dutch
בתערוכה הם נשמעו סבבה!
במקרה לפני שבועיים פגשתי את היבואן ברחוב ואמר לי שהולך לו לא רע בכלל…
רק אתה רוצה את ה-pure הטיפשי והיבש הזה, בני אדם רגילים מעדיפים צליל נורמלי.באולפן מטפלים כדי שהחדר יהיה "מת" אקוסטית ולא יפריע לסאונד הישיר מהמוניטורים
זה הכי קרוב לסאונד שהוא pure שבכלל אפשר להגיע.
אם אקוסטית חדר ביתי או בכלל חדר לא מטופל היה עדיף אז היו מקליטים בחדר כזה
מה מחירם?ה8C מעולים הייתי אומר שהם עולים על 99% מהרמקולים האודיופיליים באותו טווח מחירים
שמעת אותם או שקראת ביקורת?ה8C מעולים הייתי אומר שהם עולים על 99% מהרמקולים האודיופיליים באותו טווח מחירים
מי צריך להקשיב כשיש לך מדידות?שמעת אותם או שקראת ביקורת?
הייתי עדין ולא רציתי לשאול לגבי מדידות.מי צריך להקשיב כשיש לך מדידות?
זה היה מחקר עם קוקאין - הראה שברגע שאתה מכור שום דבר אחר לא מעניין אותך.מה שכן, לפני איזה מיליון שנה, אולי קצת יותר, קראתי איזה מאמר על ניסוי מעבדה, שבו עכברים יכלו להתחבר ולהתנתק, לפי רצונם, למתקן שמגרה ישירות את מרכז התענוג במוח.
מרגע שהתחברו והלאה, הם לא נזקקו יותר לאוכל, שתיה ו/או סקס, רק למתקן הזה, ופשוט מתו מרעב.
אז כדאי להיזהר ממתקנים כאלה...
אני מניח שאנחנו לא מדברים על אותו מחקר.זה היה מחקר עם קוקאין - הראה שברגע שאתה מכור שום דבר אחר לא מעניין אותך.
אגב, דבר שהוא מאד מעניין : גם קוקאין גם סוכר וגם מוזיקה (!) - מגרים אזור במח nucleus accumbens ויוצרים התמכרות מאד דומה
רק אומר..
אני מניח שאנחנו לא מדברים על אותו מחקר.
אני מדבר על משהו שקראתי בספר מדע לנוער בתחילת שנות ה-60...
לא היה שם קוקאין בעסק
זה מעניין, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה את זה.
בחו"ל משהו כמו 12K$ בארץ אין לי מושג.מה מחירם?
זה יכול להיות סוג של game over לכל התחוםבחו"ל משהו כמו 12K$ בארץ אין לי מושג.
מי צריך להקשיב כשיש לך מדידות?
בדיוקזה יכול להיות סוג של game over לכל התחום
תחשוב שאין יותר צורך בדאק, פרה, פאוור, כבלים, משככים ושאר ירקות
הכל ארוז יחד. אין עם מה להתעסק
עכשיו ברור שיבואו אלו שיגידו בצדק שזה לא כמו להרכיב סטאפ בחלקים אבל זה רק עניין של זמן עד שישתווה
כשלוקחים את כל הציוד בחשבון המחיר זה לא יקר
מה כבר אמרתי?בדיוק
קלעת בול לנקודה
אבל אם אני הייתי אומר את זה היו מתנפלים עליי
זה לא רק פרקטיקהמה כבר אמרתי?
שיבוא יום ואחד החברים הותיקים כאן (למשל שניצל) יעלה לפה פוסט שיבואן כלשהו (למשל דן) נתן לו לבדוק רמקול מוגבר all in one שהפיל אותו לרצפה והראה שאפשר להגיע לתוצאות מדהימות במחיר שפוי
לא חושב שלמישהו יש ספק בזה
האם זה יגרום לכולם בסוף להחליף את כל המערכת בקופסא אחת? בהחלט לא. בגלל שחלק מהתחביב הוא ההתעסקות, ההחלפות, השידרוגים , הנסיונות.
לא מחפשים רק פרקטיקה.
בדעות שלך אתה מאד פרקטי, דיגיטל יותר טוב טכנית מהאנלוג אז לא צריך אנלוג וכד
זה שורש הסיכסוך
אני לא חושב שהמטרה היא רק הסאונד האולטימטיביזה לא רק פרקטיקה
למשל כשהקרואוסבר הוא אקטיבי הסאונד יותר טוב והוא גם יכול לעשות דברים שהפסיבי רק יחלום עליהם
כשיש מגבר נפרד לכל דרייבר ו*מותאם* במיוחד לכל דרייבר
וכשיש DSP מובנה
אז על זה במערכת עם רמקולים פסיביים יכולים רק לחלום
הרי המטרה בתחביב הזה היא הסאונד האולטימטיבי, וזה די מקרב אותנו לשם