איך חוזרים לשמוע מוסיקה שוב בבית- ביקור אצל אביעד בריד

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
בקרתי היום אצל מי אם לא, אביעד בריד...
rose.png

איך היה?
כל כך הרבה נכתב על המערכת של אביעד, שתכלס לא ידעתי מה עוד אוכל לתרום מעבר לומר לאיש "תודה רבה על ההזמנה", ומהצהרים אני די תקוע על בחירת כותרת לשרשור, יכולתי לבחור משפט:
1. מחץ כגון: "חוויה שכל אודיופיל חייב לחוות בטרם מוסר את נשמתו לבורא...", או-
2. בנונשלנט: "ביקור אצל אביעד בריד...", או-
3. כותרת נחרצת כגון: "המערכת הכי טובה/ מהנה/ נאמנה למקור... בארץ, בעולם וביקום כולו. נקודה
icon_exclaim.gif
. אבל מי אני שאצא בקביעה כזו, מה גם שלא שמעתי את כל המערכות בארץ, בעולם ו/ או ביקום כולו...
4. יכולתי לבחור גם לתאר את הביקור במילה אחת/ קמצנות: "חוויה". או,
5. בהשתפכות חסרת מעצורים/ רסן: " תודה, תודה, תודה שהזמנת אותי אליך להאזין לאחד מ 8 פלאי תבל"...
הנקודה ברורה....
קיצר נשארתי חסר מילים...
טוב, אבל בכל זאת התרשמותי האישית מהמערכת כולה (כולל חלל האזנה), היא שמבחינתי זו המערכת הכי שלמה, הכי מוסיקאלית ו- by far הכי המהנה ששמעתי ever ... והייתי מוכן לחיות עם התוצאה הזו חיים שלמים ולחתום איפה שאתם רוצים שלעולם, אבל לעולם, בחיי מבטיח שלא אשדרג שום בורג במערכת ... בלי ש.ק.ר
את ההנאה הרגשתי מיד מהצליל הראשון וכמובן עד התו האחרון שנמשך ונמשך מעל לשעתיים וחצי (סליחה אביעד) וממש לא יכולתי לקום מהספה. בחלק מהשירים הראתי לאביעד כיצד השיערות ביד סומרות לי מהתרגשות .... ולאורך כל הסשיין, הרגל לא הפסיקה לרקוע... לא משנה אם זה הרכב ג'אז ביג בנד, או ווקאל אינטימי, או קלאסי ... המערכת נגנה בצורה מושלמת ומעניקה תחושה שאתה בתוך המוסיקה. המערכת לא מגדילה/ מקטינה, אלה משחזרת במדויק כל כלי נגינה ומבחינה בין כלי לכלי, ללא צורך בלקבל "בס שבועט בבטן" ובחלק מהזמן לא מרוסן ובומי, אלא,שכבות שכבות ורבדים אין סופיים של צלילים,קיר מוסיקאלי ללא קשר היכן אתה יושב בספה.

טוב, מה אני אגיד לכם: היה נחמד, תאכלס, הרג לי 3 שעות בסגר,זה לא שהיה לי משהו טוב יותר לעשות (זה אני שמשחק אותה cool וכזה שראה ושמע הכל)...
תודה רבה אביעד על ההזמנה ועל הכל... ואני בטוח שנפגש שוב במהרה...
שבת שלום
ניר

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
מערכת אדירה.

מאוד התרשמתי שהייתי אצל אביעד, מאז הוא החליף הגברה ואני משוכנע שזה נשמע עוד טוב יותר מהביקור הקודם שלי.

המסוגלות הזאת , לדעת איך בדיוק להביא את המערכת לאן שאתה רוצה, זה לחלוטין לא מובן מאליו, למעשה זה דיי נדיר. כל הכבוד.

רן

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
נשמע שזו באמת מערכת מעולם אחר. הקונספט שלה קרוב לליבי.
חלומות נעימים וברכות לאביעד.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
אתה צריך לשמוע גיא,
היא באמת עד כדי כך טובה.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
איך חוזרים לשמוע מוסיקה שוב בבית
ניר
במקרים כאלו אצלי התשובה פשוטה...... לא מדליקים המערכת יומיים :(
למזלנו הזיכרון שלנו לגבי השמיעה דיי דפוק וזה עובד לטובתנו במקרים כאלו :שתוי:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אני דווקא כן שומע , אולי קצת הוספתי "חיות " בכל מיני אמצעים , שיניתי כמה דברים בעקבות הביקור , נכון המערכת שלי משהו אחר לגמרי , אבל להאזין בהחלט יכול , כל מערכת והחן שלה , בעיקר אם נבנתה שנים בקפדנות , נכון, לא שפופרות , לא הורן ,אבל גם למערכת פחות אקזוטית יש משהו מיוחד כמו אצל רובכם אני מניח , כל הכבוד שאתם ואני מרימים לאביעד כי יש לו ביצים מעופרת ,ובאמת הצליח ליצור משהו מופלא ,והלואי והיו לנו עוד חזקים כמוהו , אבל תמיד רצוי לשמור על פרופורציות , יש כאן עוד המון מערכות פצצה שמינכן יכולה רק להתקנא בצליל שמשיגים פה חלק ההחברה , גם רמקול דינמי ומגבר טרנזיסורי טוב יכול ליצור אפקט מטורף , וטוב שיש אביעד בכדי לכייל קצת האוזניים ולקבל כוון למה אפשר לכוון , תורידו כל השנאים מהמגברים , שימו כבלים מהירים (לא סתומים כמו סילטק רמות נמוכות) , לא אטלס חס וחלילה , תרחיקו קצת מהקירות , כוונו שוב ההטיה לכוון שלכם אם רווצים קצת טויטר , בקיצור צריך לפתוח למערכת התחת בכדי להתקרב לחיות שיש לאביעד , אם יש איכות בשאר אולי תתקרבו , לא בטוח בכלל בגלל אכות המיד והשאר שיש לאביעד , חוץ מזה , לא חייבת להיות לנו המערכת הכי טובה בארץ !

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה לא מבין שכל מערכת היא אחרת ונמצאת בחדר אחר?
העיצות שלך ממש לא נכונות לכל אחד, ורק מוסקות מהמערכת שלך בתוך החדר שלך ולהרגלי והעדפות השמיעה שלך בלבד.
אם היה מתכון כמו שאתה חושב , אז לכולם היה אחלה סאונד... גם חי וגם מלא, וגם נעים...
לצערי זה לא עובד ככה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני דווקא כן שומע , אולי קצת הוספתי "חיות " בכל מיני אמצעים , שיניתי כמה דברים בעקבות הביקור , נכון המערכת שלי משהו אחר לגמרי , אבל להאזין בהחלט יכול , כל מערכת והחן שלה , בעיקר אם נבנתה שנים בקפדנות , נכון, לא שפופרות , לא הורן ,אבל גם למערכת פחות אקזוטית יש משהו מיוחד כמו אצל רובכם אני מניח , כל הכבוד שאתם ואני מרימים לאביעד כי יש לו ביצים מעופרת ,ובאמת הצליח ליצור משהו מופלא ,והלואי והיו לנו עוד חזקים כמוהו , אבל תמיד רצוי לשמור על פרופורציות , יש כאן עוד המון מערכות פצצה שמינכן יכולה רק להתקנא בצליל שמשיגים פה חלק ההחברה , גם רמקול דינמי ומגבר טרנזיסורי טוב יכול ליצור אפקט מטורף , וטוב שיש אביעד בכדי לכייל קצת האוזניים ולקבל כוון למה אפשר לכוון , תורידו כל השנאים מהמגברים , שימו כבלים מהירים (לא סתומים כמו סילטק רמות נמוכות) , לא אטלס חס וחלילה , תרחיקו קצת מהקירות , כוונו שוב ההטיה לכוון שלכם אם רווצים קצת טויטר , בקיצור צריך לפתוח למערכת התחת בכדי להתקרב לחיות שיש לאביעד , אם יש איכות בשאר אולי תתקרבו , לא בטוח בכלל בגלל אכות המיד והשאר שיש לאביעד , חוץ מזה , לא חייבת להיות לנו המערכת הכי טובה בארץ !
פעם כל הסילטק היו מבחינתך זווג של נגד ... סתומים.
אני מעריך ששמעת את הסילטק מהסידרה הגבוהה ( והיקרים להחריד) במערכת טובה, ועכשיו רק הסילטק מהסדרה הנמוכה סתומים עבורך...
אני מודיע לך שגם אצלי וגם אצל אחרים שמעתי את הסילטק מהסדרה הגבוהה, והם נשמעו נורא ואיום על אותן מערכות, כי אותן מערכות היו כבר נפוחות מלכתחילה.
סילטק מהסדרה הנמוכה דווקא היה נשמע נפלא באותם מערכות ספציפיות.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
אצלי המערכת בחדר קטן והסאונד בהתאם. כשאני חוזר מביקור בסלונים עם מערכות כמו שלך יש נפילה מסוימת כי לא ניתן להשוות את גודל הסאונד ללא קשר לאיכות שלו. יום יומיים של התנזרות מחזירים אותי לפרופורציה.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
לפעמים במוו M2 מהנה יותר מבמוו 740.
תלוי מה החלטת שאתה רוצה שיהיה לך.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
ערב טוב נירצ'ו.

אביעד בעל סבלנות אינסוף.
לא מוותר על הפרטים הקטנים, ברחל בתך הקטנה.
ובנוסף, משקיע בשמחה ובמרץ ללא לאות.
תוסיף לזה את הידע שלו ...
ואתה מקבל סאונד חלומי וגדול - וכל זה בחדר פיצי....
שזה בפני עצמו קושי.
(הוא עדיין בחדר הקטן?)

בזמנו הוא כתב ותיאר, כיצד בנה את החדר שלו והמע'.
זה בית ספר.

אני מניח שמאז, הוא החליף / שידרג חלק מהמע'.
אזי כל שכן הסאונד.

אז, איך חוזרים לשמוע מוזיקה בבית?
זה פשוט.
כשאתה חרמן על מוזיקה ... זה מה שחשוב!
: -)

נסמך בצידו.
מעולם לא הייתי אצל אביעד, רק קראתי את תגובות האורחים.

שבוע טוב.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
ערב טוב נירצ'ו.

אביעד בעל סבלנות אינסוף.
לא מוותר על הפרטים הקטנים, ברחל בתך הקטנה.
ובנוסף, משקיע בשמחה ובמרץ ללא לאות.
תוסיף לזה את הידע שלו ...
ואתה מקבל סאונד חלומי וגדול - וכל זה בחדר פיצי....
שזה בפני עצמו קושי.
(הוא עדיין בחדר הקטן?)

בזמנו הוא כתב ותיאר, כיצד בנה את החדר שלו והמע'.
זה בית ספר.

אני מניח שמאז, הוא החליף / שידרג חלק מהמע'.
אזי כל שכן הסאונד.

אז, איך חוזרים לשמוע מוזיקה בבית?
זה פשוט.
כשאתה חרמן על מוזיקה ... זה מה שחשוב!
: -)

נסמך בצידו.
מעולם לא הייתי אצל אביעד, רק קראתי את תגובות האורחים.
שבוע טוב.

שבוע טוב ומבורך ידידי
כל מה שכתבת אמן סלע,
אביעד עבר לסלון גדול ומעוצב לעילא (אפשר לראות פוסט שלו בהיי-פיי)...
אומנם אני לא יכול להזמין אותך אליו, אבל אתה יותר ממוזמן לקפוץ אלי (עכשיו שהסגר נפתח עלינו לטובה) ולהרים לאביעד טלפון, בהחלט מערכת מיוחדת ומוזיקלית מאוד וידע של בעליה רב....
ולגבי חזרה להאזנה בבית, אין מה לעשות אלא מבחינת "דינא מלכא, דינא".
ניר

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
בקרתי היום אצל מי אם לא, אביעד בריד...
rose.png

איך היה?
כל כך הרבה נכתב על המערכת של אביעד, שתכלס לא ידעתי מה עוד אוכל לתרום מעבר לומר לאיש "תודה רבה על ההזמנה", ומהצהרים אני די תקוע על בחירת כותרת לשרשור, יכולתי לבחור משפט:
1. מחץ כגון: "חוויה שכל אודיופיל חייב לחוות בטרם מוסר את נשמתו לבורא...", או-
2. בנונשלנט: "ביקור אצל אביעד בריד...", או-
3. כותרת נחרצת כגון: "המערכת הכי טובה/ מהנה/ נאמנה למקור... בארץ, בעולם וביקום כולו. נקודה
icon_exclaim.gif
. אבל מי אני שאצא בקביעה כזו, מה גם שלא שמעתי את כל המערכות בארץ, בעולם ו/ או ביקום כולו...
4. יכולתי לבחור גם לתאר את הביקור במילה אחת/ קמצנות: "חוויה". או,
5. בהשתפכות חסרת מעצורים/ רסן: " תודה, תודה, תודה שהזמנת אותי אליך להאזין לאחד מ 8 פלאי תבל"...
הנקודה ברורה....
קיצר נשארתי חסר מילים...
טוב, אבל בכל זאת התרשמותי האישית מהמערכת כולה (כולל חלל האזנה), היא שמבחינתי זו המערכת הכי שלמה, הכי מוסיקאלית ו- by far הכי המהנה ששמעתי ever ... והייתי מוכן לחיות עם התוצאה הזו חיים שלמים ולחתום איפה שאתם רוצים שלעולם, אבל לעולם, בחיי מבטיח שלא אשדרג שום בורג במערכת ... בלי ש.ק.ר
את ההנאה הרגשתי מיד מהצליל הראשון וכמובן עד התו האחרון שנמשך ונמשך מעל לשעתיים וחצי (סליחה אביעד) וממש לא יכולתי לקום מהספה. בחלק מהשירים הראתי לאביעד כיצד השיערות ביד סומרות לי מהתרגשות .... ולאורך כל הסשיין, הרגל לא הפסיקה לרקוע... לא משנה אם זה הרכב ג'אז ביג בנד, או ווקאל אינטימי, או קלאסי ... המערכת נגנה בצורה מושלמת ומעניקה תחושה שאתה בתוך המוסיקה. המערכת לא מגדילה/ מקטינה, אלה משחזרת במדויק כל כלי נגינה ומבחינה בין כלי לכלי, ללא צורך בלקבל "בס שבועט בבטן" ובחלק מהזמן לא מרוסן ובומי, אלא,שכבות שכבות ורבדים אין סופיים של צלילים,קיר מוסיקאלי ללא קשר היכן אתה יושב בספה.

טוב, מה אני אגיד לכם: היה נחמד, תאכלס, הרג לי 3 שעות בסגר,זה לא שהיה לי משהו טוב יותר לעשות (זה אני שמשחק אותה cool וכזה שראה ושמע הכל)...
תודה רבה אביעד על ההזמנה ועל הכל... ואני בטוח שנפגש שוב במהרה...
שבת שלום
ניר

איזה רמקולים ? איזה הגברה ?
פרט נמק והבא דוגמאות
השארת אותנו high and dry

עידו_ט

חבר אתר
מעורבות
9
נקודות
8
לפעמים במוו M2 מהנה יותר מבמוו 740.
תלוי מה החלטת שאתה רוצה שיהיה לך.
במוו 740 יותר גדולה ויותר נוחה אבל M2 תמיד תהיה יותר מהנה .

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
וואו, הכותרת עברה לי מעל הראש כמו F15.

בלי קשר לאיכות המערכת (ששודרגה משמעותית מבחינתי בחודשים האחרונים), לשבת בבית עם הרעשים של השד יודע מה (סביבה מבחוץ, מזגן, מאוורר, המדחס של המקרר במטבח, המאווררים של המחשב וכו') זה על גבול הבלתי נסבל מבחינתי.
מעברל לזה ה______ (שקר כלשהו) אצלי בראש חייב שמשהו יעסיק אותו, בעיקר כשאני עובד. אז אם לא מוסיקה בבית, לפחות אוזניות.

כן, מדובר לחלוטין בהאזנה "פסיבית", המוסיקה שם בשבילי ולא הפוך, אני עסוק בדברים אחרים והיא נמצאת ע"מ למלא חלל באופן מיטבי ומהנה ככל האפשר. וכן, המערכת פועלת ומנגנת בין עשר לארבע עשרה שעות ביום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור