moshe625
חבר משקיען
- מעורבות
- 345
- נקודות
- 83
נכון מאוד - איך להסיג? - זאת השאלה
צריך לעשות זאת בהרבה סבלנות. מתחילים מאפס וכל כבל יושב על שיכוך וללא מגע מהכבל לצידו.
נכון מאוד - איך להסיג? - זאת השאלה
תמיד תהייה איזושהי השפעה הדדית, לא משנה מה תעשהיפה מאוד! על זה חשבתי - טרם הגעתי לבצע -קטע הוא שעדיין יש cross... שאלה האם גם בסדר שכזה יש השפעה? מאמין שכן- שאלה עד כמה…
עלה לי רעיון - להוסיף איזה ״מפריד״ מעץ בין הכבלים שנאלצים להיות צמודיםאזיקונים בהחלט מככבים אצלי מאחור
זה חסר משמעות.עלה לי רעיון - להוסיף איזה ״מפריד״ מעץ בין הכבלים שנאלצים להיות צמודים
למה? מונע מגע נוספת....זה חסר משמעות.
הבעייה אינה המגע, אלא ההשראה, שעוברת דרך עץ. אם כבר, עדיף הייה לעטוף כל כבל במתכת, ליצירת "כלוב פאראדיי", שזה בעצם שקול להוספת סיכוך למה שייש כבר בכבלים עצמם.למה? מונע מגע נוספת....
הרעיון של הפרדה הוא טוב ותמיד יהיה טוב יותר מאי הפרדה.עלה לי רעיון - להוסיף איזה ״מפריד״ מעץ בין הכבלים שנאלצים להיות צמודים
"כלוב פאראדיי" (Faraday cage) הוא העיקרון הפיזיקלי שעליו מושתת הסיכוך (Electromagnetic shielding).חחח , ״כלוב פראדיי״ זה נחמד…
אני יודע מה זה אך תודה נחמד להיזכר בלימודי בה״ס"כלוב פאראדיי" (Faraday cage) הוא העיקרון הפיזיקלי שעליו מושתת הסיכוך (Electromagnetic shielding).
ראה https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_shielding
שלא ישמעו אותך אודיופילים.... חחחחחחהתעלמות היא סוג של התמודדות , מצד שני תמיד אפשר לרכוש מערכת All in one ולשכוח מבעיית הכבלים.
אזיקונים בהחלט מככבים אצלי מאחור
השאלה היא, האם מגע של הכבלים האחד בשני אינו משפיע על "הסאונד" ?
מגע של כבלים מסוככים אינו אמור להשפיע תאורטית ומעשית על הצליל.השאלה היא, האם מגע של הכבלים האחד בשני אינו משפיע על "הסאונד" ?