לדעתי אנחנו בוחרים שדרוגים לפי הרגש יותר,פחות מהגעיון.
זה מאוד מאוד אינדיבידואלי כמובן, תלוי גם מה הרכיבי המערכת, מה אנחנו הכי הרבה אוהבים בה,ומה תקציב.
המנוסים בינינו בתחום ממליצים לי להחליף רמקול בשדרוג שלי שאני חושב עליו הרבה זמן..אם זה מי ששמע אותו או לא שמע אותו.( את הרמקול שלי)
ולדעתי להחליף רמקול משובח לטעמי הוא יהי ממש לא זול. בסביבות 30000ש"ח. אלה אם כן אלך על מוניטור באיזה חצי מחיר מזה. צריך לשמוע.
מערכת שלי לדעתי יכולה להתפנק במגבר טוב יותר, כשמעתי למה היא מסוגלת עם הגברה ממש טובה.
לא שהגברה שלי לא טובה, היא מצוינת אבל יש יותר טוב
רמקול שלי אני מאוד אוהב, אז מלכתחילה לא בא לי להחליף אותו.
לא בא לי - זה רגש. לא בטוח שהשדרוג הנכון הוא במגבר...
רמקול זה האופי של מערכת ולהחליף אופי זה קשה .
גם רוב האודיופילים מוכנים להחליף מגברים,קבלים,מקורות מסביב לרמקול שלהם.
המסכנה שלי בא מנסיון אישי בלבד, האזנות מערכות אצל חברים ובהשוועה למה שיש לי בהתחשב בתקציב שאני מוכן לפנות לשדרוג....
זה מאוד מאוד אינדיבידואלי כמובן, תלוי גם מה הרכיבי המערכת, מה אנחנו הכי הרבה אוהבים בה,ומה תקציב.
המנוסים בינינו בתחום ממליצים לי להחליף רמקול בשדרוג שלי שאני חושב עליו הרבה זמן..אם זה מי ששמע אותו או לא שמע אותו.( את הרמקול שלי)
ולדעתי להחליף רמקול משובח לטעמי הוא יהי ממש לא זול. בסביבות 30000ש"ח. אלה אם כן אלך על מוניטור באיזה חצי מחיר מזה. צריך לשמוע.
מערכת שלי לדעתי יכולה להתפנק במגבר טוב יותר, כשמעתי למה היא מסוגלת עם הגברה ממש טובה.
לא שהגברה שלי לא טובה, היא מצוינת אבל יש יותר טוב
רמקול שלי אני מאוד אוהב, אז מלכתחילה לא בא לי להחליף אותו.
לא בא לי - זה רגש. לא בטוח שהשדרוג הנכון הוא במגבר...
רמקול זה האופי של מערכת ולהחליף אופי זה קשה .
גם רוב האודיופילים מוכנים להחליף מגברים,קבלים,מקורות מסביב לרמקול שלהם.
המסכנה שלי בא מנסיון אישי בלבד, האזנות מערכות אצל חברים ובהשוועה למה שיש לי בהתחשב בתקציב שאני מוכן לפנות לשדרוג....