עמי חסון - בלוג עמי
חבר משקיען
- מעורבות
- 419
- נקודות
- 63
לא דיברתי עם נמר.
אבל אם הייתי צריך לבחור למה להאזין - בין אייל גולן ולבין קול המסור של אביב גפן, הייתי בלי ספק לוקח את אביב על אף הנטיות שלו לנצרות/פרוגרסיביות ועל אף שהוא זמר גרוע. ממש איום ונורא.
כי מוזיקה <מבחינתי > זה לא מוזיאון.סחבק
לא מסתדר לי איך אפשר להאזין לזמר גרוע!
אם אני אנסה לנחש, הנקודה של עמי היא שמבחינתו אייל גולן הוא בועל קטינות ומחליף בנות זוג (ע"ע השוואת בת זוגו לסטייק) ומכאן אין שום סיכוי שעמי יאמין למילה אחת שיוצאת מהפה של אייל גולן.
1. שכל אחד יהנה ממה שבא לו.לפי הבנתי אייל גולן לא הורשע בהאשמות שיוחסו לו בפרשה.
לגבי החלפת בנות זוג. הוא אינו הראשון ובטח לא האחרון שעושה זאת.
ולמרות כל היוחסים שהדבקת בו... עדין זה אי ו פוגע ביכולת הזימרה האיכותית שהוא מציג.
עכשיו אקח אותך רחוק יותר.
כתבת שהתחברת לזוהר ארגוב. אז אני מכול להגיד לך שמה שעשה זוהר ארגוב בחייו גרוע באלף מונים מהתאורים כנגד אייל גולן.
כשמאזינים למוסיקה לא משרבבים את חייו הפרטיים של אותו אומן. אחרת לא נוכל להאזין לשום זמר!!!
סמים גנבה תקיפה מינית אלימות נגד אשתולדעתי זוהר ארגוב מרגש אותי כי אני מאמין לו. מאמין למצוקה שלו או לכאב שלו.
בוא נניח שהוא אכן עשה דברים נוראיים. (לא יודע אילו, אגב). אני עדין מאמין לו כשהוא שר.
דווקא אנשים רגישים עלולים ליפול לתגובות אמוציונאליות חריפות.
אייל גולן נתפס בעיני כמכונת מזומנים.
הייתי רוצה לקבל ממנו עיצות עיסקיות, לא דיסק.
מגיל צעיר הייתי מרותק כששמעתי את ארקן א'ור, אום כול תום, זוהר ארגוב אבל חשתי סלידה כששמעתי את אייל גולן. בצבא (1998-2001) נאלצתי לסבול את השירים שלו על בסיס קבוע. להערכתי זה היה בסמוך לפירסום שלו ובטח שלא ידעתי מה מעלליו של אייל גולן ואני בספק אם אפילו ידעתי איך הוא נראה.סמים גנבה תקיפה מינית אלימות נגד אשתו
נסיון לאנוס את אשתו של...
צדיק הוא לא היה,זמר דווקא כן
מגיל צעיר הייתי מרותק כששמעתי את ארקן א'ור, אום כול תום, זוהר ארגוב אבל חשתי סלידה כששמעתי את אייל גולן. בצבא (1998-2001) נאלצתי לסבול את השירים שלו על בסיס קבוע. להערכתי זה היה בסמוך לפירסום שלו ובטח שלא ידעתי מה מעלליו של אייל גולן ואני בספק אם אפילו ידעתי איך הוא נראה.
אני זוכר בוודאות שהמון שירים של אייל גולן הבנתי בדיעבד שהם שייכים לו, ככה שמבחינתי זה מבחן עיוור ואמין לגבי הטעם האישי שלי. וכמו שרשמתי, אני מגיל 14 אוהב חלק מהמוזיקה ה"מזרחית" וחלק מזו הים תיכונית.
אז מה קורה אם מתברר בדיעבד שהזמר הוא חלאה? בדברים אישיים הטעם שלי לא משתנה. אנשים נופלים ועושים טעויות ופשעים.
לעומת זאת, יזהר אשדות הוא דוגמא לזמר שמחקתי מהפלייליסט ואני משתדל לצנזר שירים שאהבתי. לגבי אחינועם ניני, מאז ומעולם סלדתי מהמוזיקה שלה. אגב, אני לא מתגאה בזה. פשוט נכון לרגע זה אין לי סבלנות לשמוע זמרים שלדעתי קוראים בגלוי לביצוע פשעים חמורים.
אז שוב, הנקודה שלי היא שאין קשר מחייב בין יכולות ווקליות לריגוש ובטח שלא לאותנטיות.
קח לדוגמא את ז'אנר האופרה. שירי אופרה עושים לי תחושת גועל.
ועם כל הכבוד לאייל גולן, יש זמרי אופרה עם יכולות ווקליות לא פחותות משלו. יכולות שונות אבל לא פחותות.
ועדין אני לא מסוגל לשמוע פיפס אופרה מבלי לקבל חלסטרא.
איציק, אתה כל הזמן לוקח לשם ואני אומר לך שזה בכלל לא מעניין אותי.סחבק
מאוד מענין אותי למה אתה מכוון "מעלליו" של אייל גולן.
1. יהודה פוליקר [כל הופעה חיה שלו עד היום לטעמי פגז]