תתחדש ותהנה. אתה אוהב הכל ב ג ד ו ל, מהצורה הפיזית של המכשירים, השלט, ובעיקר הסאונד. עשית שילוב של נותני סאונד בומבסטיים מהרמקולים דרך הכבילה וגם המגבר, יעבור לך עם הזמן.
האמת שהפידבק שלך מאד מעניין , כי הוא קשור לשאלה של מה אני מחפש ..
כשאני שומע מוזיקה , אני אוהב לשמוע סגנונות מגוונים , מזמרת ששרה סולו ומוציאה את הנשמה שלה בשירה , דרך אריק ושלום שרים ביחד בהופעה , חוץ מזה אני מאד אוהב הופעות גא'ז ,אני רוצה להרגיש את לואיס ארמסטרונג שר WHAT A WONDERFUL WORLD ,עם הגרון שלו , ועם החצוצרות הענקיות כאילו שאני יושב במופע גא'ז שלו בניו אורלינס עם בירה מתופף על השולחן , אני גם אוהב מוזיקה בריטית ישנה (אלטון , ביטלס ודילן וכאלה) , ומצד שני אני אוהב הופעות גדולות מהחיים , לשבת בסלון שלי ולהרגיש ביציע VIP בהופעה של לאונרד כהן עם קול הבאס המדהים שלו , או דייר סטרייטס עם מארק קנופלר הגיטריסט הזה הגדול מהחיים , כזה אני יש לי טעם מגוון ..
אז זהו , שסאונד מעודן כזה היה לי , כשהיה לי FOCAL 906 מדפי ולאחר מכן FOCAL 926 , הוא היה מדויק מאד עם רזולוציה מצוינת , ויכולתי לשמוע כל כל ניואנס בשיר ולהתרגש מהשיר , זה היה מעולה בשירים של זמר וגיטרה , או להקה קטנה , אבל בהופעות חיות זה לא היה זה , כשDIRE STRAIGHTS עולים על הבמה והמתופף מתחיל לנגן אני רוצה להרגיש את הבאס עובר לי דרך הבטן , וזה לא היה זה , וזה לא שניסיתי , אולי הוא היה קטן מידיי לסלון שלי ? ..
לכן כשהייתי אצל אמיר ושמעתי את הWOOFERS של ה8 אינץ של הDIVA CALLAS , הבנתי שזה מה שחסר לי , פתאום רובד תחתון שלם של צלילים נפתח , כאילו המתופף היה עד עכשיו בMUTE , ופתאום התחיל לנגן ..
אני חושב שמערכת טובה אמורה לייצג את כל סגנונות הנגינה שאתה אוהב , ומה שאני גיליתי זה שמדפי או רצפתי קטן מידות יהיה מעולה לשירים שבו הVOCALS הוא העיקר , יובל דיין פותחת את הלב , שלום חנוך שמגלה כמה יפה בסאן פרנסיסקו על המים , BOB DYLAN ששר על התשובה שעפה ברוח וכאלה .. , זה מה שאתה אוהב , אשרייך , זוג מנורות ומדפי מושקע ואין משהו טוב יותר , אוהב עדין אבל מידיי פעם רוצה את MARK KNOPLER אצלך בסלון , אתה רוצה רצפתי ענק ובומבסטי ..
האמת שסאונד בומבסטי הוא לא הגדרה מתאימה , אני מחפש סטאפ שיודע להתחפש לפי הסגנון המוזיקלי שאותו הוא מנגן , אבל אני לא רוצה בומבסטי וצבוע , אני מעוניין בצליל הקרוב ביותר למקור ..
בנוסף אינני חושב שהמגבר הוא בומבסטי בצליל , למרות שהוא חזק וכבד יש לו צליל מאד ניטרלי ושקוף , כמו מישהו שנראה בריון ובסוף הוא הבחור הכי עדין בשכונה ..
לגבי הכבילה , אינני יכול עדיין להגיב , הCARDAS בהרצה ואין לי מספיק "שעות איכות" עם הPURIST לרמקולים , כשיהיה לי עוד מסקנות אשתף , אבל לפי הפידבק שקיבלתי בפורום לא מדובר בכבילה בומבסטית
אבל תודה על הפידבק , מעריך אותו