לטעמי - הוא רך מדי. למוזיקה מסוימת (ווקאל נשי למשל) הוא יתאים, לבלוז, רוק, היי-רז - לדעתי פחות.
אבל כמו שאמרתי, צריך לשמוע בבית
לגבי אותו ממיר של תדי - חיבור USB שלו די גרוע, תצטרך ממיר hiFace או דומה.. תשתמש בחיבור קואקס בלבד. USB שם הוא מוגבל מילא ל-48/16 אם אני לא טועה
אתה מבין מה כתבת שם?
די גרוע? גרוע?
מול איזה רפרנס בדיוק אתה יוצא בהצהרה כזו בדיוק?
להגיד על מוצר כלשהו, מDAC ב 2 שקל עד ל50K אתה מחוייב לתת רפרנס. אחרת כל דבר כזה שתגיד הוא חסר טעם.
אני מצטער, אבל זה הקפיץ לי את הפיוז, עכשיו מה יקרה? יבוא איזה מישהו, למשל HTBAR פה , שמחפש ברווז לפי פורומים, יקרא את מה שכתבת, ויגיד בשאלה בפורום אחר "אבל אמרו בפורום אחד שהברווז הזה, ה USB שלו הוא גרוע".
מישהו אחר, יקרא גם, יחשוב גם. וככה וככה וככה.
תראה איך משפט אחד, יכול לדפוק לתדי לא מעט לקוחות שבכלל לא ישמעו את המוצר שלו.
לכן, שקול מילים לפני שאתה ישר נכנס במוצר, ועוד מוצר ישראלי, גם ככה יש לנו 2 וחצי יצרנים פה.
אורי, אני מניח שאתה לא מכיר את מיכאל וההתנסות וידע שיש לו באודיו ממוחשב. אם הוא אומר באותו משפט שהUSB שלו גרוע ושצריך hiFace, אז תסיק מזה שהUSB שלו גרוע. hiFace ודומיו נועדו בדיוק למטרה הזו - לשרשר DACים שבשנת 2010 יוצאים לשוק בלי USB או עם USB פרימיטיבי (עצלנות לשמה, אני חולה על היצרנים שמתפארים ביציאות הענתיקות שלהם).
נכון שלא כל מתכנן יכול לתכנן דרייבר, אבל יש גם כאלה שאפשר לקנות (גורדון רנקין וכד').
חוצמזה, מי שיש לו 6.5K לקנות את הDAC לא יהסס לקנות hiFace בעוד 600 שקל.
בנוסף, אתה גם שורף את מהימנותך בזה שאתה מגן על יצרן/יבואן/סוחר וואטאבר..
ממש לא משתלם.
http://www.wyred4sound.com/webapps/...view.html?pid=396494&b_id=&find_groupid=18157
זה DAC שהושווה ל lvl4 mods של הDLIII ולקח אותו.
אבל, אני לא מסכים לכתיבה כזו על מוצר בלי רפרנס. אני רוצה לדעת ביחס למה החיבור הזה גרוע כ"כ לדעתו.
נהדר.
זו תשובה נורמלית ומקובלת עליי
כמו כן אשמח לשמוע השוואה לאיזה DAC אחר שאתה מכיר עם חיבור USB טוב דווקא.
בתחום המחיר הנ"ל כמובן. כמו כן אם אין בתחום הזה כזה דבר מומלץ גם כן לדווח.
אני אמנע מהמלצות כאן..