אני מחפש מכונית מהירה מאוד במעט כסף, אולי אני אקנה חדשה.
תומר
אני מחפש מכונית עם ניהוג ספוטיבי, אוטומטית עם 5 דלתות?
תומר
אבל כשעברתי את גיל 15 הבנתי שיש עוד כמה דברים בנהיגה מעבר לכמה הוא ״סוגר״ ובכמה מהר הוא מגיע מ-0 ל-100.
טוב נו. בגרות היא לא תמיד הגיל הכרונולוגי.
סלחו לי. הדיון הזה היה מרשים אותי כשהייתי בן 15. היום, כשאני שומע שמישהו מבקש רכב שסוגר מעל 200 קמ״ש אני מבין שלא כולם עברו את הגיל הזה.
אבל כשעברתי את גיל 15 הבנתי שיש עוד כמה דברים בנהיגה מעבר לכמה הוא ״סוגר״ ובכמה מהר הוא מגיע מ-0 ל-100.
טוב נו. בגרות היא לא תמיד הגיל הכרונולוגי.
יותר כייף כשאתה נוהג במהירות 120 קמ"ש בכביש 6 לחשוב שזו חצי המהירות שהמכונית מסוגלת לפתח מאשר לחשוב שזו 70% מהמהירות שהמכונית מסוגלת לפתח (-:
אריה
יותר כייף כשאתה נוהג במהירות 120 קמ"ש בכביש 6 לחשוב שזו חצי המהירות שהמכונית מסוגלת לפתח מאשר לחשוב שזו 70% מהמהירות שהמכונית מסוגלת לפתח (-:
אריה
אני איתך. התלוצצתי בנושא המהירות.בוא נתחיל מהעניין הזה של להגיד בנשימה אחת ״כביש 6״, ״לנהוג״ ו״כייף״.
בכביש 6 לא נוהגים. בכביש 6 נוסעים ישר. בנס הרים נוהגים, בדימונה ערד נוהגים, בכבישי עוקף כינרת נוהגים.
אני יכול להבין שלא יצא לך לנהוג באמת במכונית ספורטיבית אמיתית - בגלל זה אתה חושב כך.
מה שאתה אומר שזה כיף לשמוע מוזיקה עם מגבר שמרעיש את האוזניים ולחשוב שזה רק חצי הווליום שהמגבר מסוגל לספק.
לא דברנו על איכות השמע כלל, דיברנו על עוצמת השמע - כך זו מהירות סופית של מכונית, חסר משמעות לחלוטין לחווית הנהיגה
אני מעדיף מכוניות גדולות וחזקות דוגמת AUDI A8 או BMW סידרה 7 אבל אין לי כסף לאחת כזאת אז אני חולם עליהן. אני רוצה מכונית שכאשר אני לוחץ על הדוושה, הגב ידבק לכיסא אבל בה בעת אני אשמע שקט. רעש של מנוע זה איכס...