איזה מכונית אפשר לקנות בישראל בהכי מעט כסף (עד 200 אלף ש"ח)...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא הבנתי מה הקשר?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
בכתבה בגלובס על אינפיניטי G37 הן מוזכרות כמתחרות.

תומר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
טוב, אז אתר כלכלי רושם אותם בתחרות בגלל שיש להם תג מחיר דומה - עדיין אלו חיות שונות לגמרי כמו שמזדה 6 ומזדה CX5 שונות לגמרי ועולות מחיר דומה.

ואני עדיין לא מבין מה אתה מחפש, מכונית שמגיעה למהירות המרבית הגבוהה ביותר - למה באמת זה חושב?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מחפש מכונית מהירה מאוד במעט כסף, אולי אני אקנה חדשה.

תומר

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני מחפש מכונית מהירה מאוד במעט כסף, אולי אני אקנה חדשה.

תומר

מה שחשוב לך (לא מבין למה מגילך :) ) זה אולי כמה היא עושה מ-0 ל-60 קמ"ש

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סלחו לי. הדיון הזה היה מרשים אותי כשהייתי בן 15. היום, כשאני שומע שמישהו מבקש רכב שסוגר מעל 200 קמ״ש אני מבין שלא כולם עברו את הגיל הזה.

אבל כשעברתי את גיל 15 הבנתי שיש עוד כמה דברים בנהיגה מעבר לכמה הוא ״סוגר״ ובכמה מהר הוא מגיע מ-0 ל-100.

טוב נו. בגרות היא לא תמיד הגיל הכרונולוגי.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
סליחה, אבל אני לא מבין משהוא - למה זה חשובה המהירות הסופית של המכונית?
יש מכוניות שבעלת פתיחה מהירה (אני יכול להבין למה זה טוב),
יש מכוניות עם תאוצת בניים טובה (אני יכול להבין למה זה טוב),
יש מכוניות עם שיוט מהיר ונוח (אני יכול להבין למה זה טוב),
יש מכונית עם ניהוג ספוטיבי (אני יכול להבין למה זה טוב),
אני לא מבין למה מהירות סופית היא נקודה חשובה (אני לא יכול להבין למה זה טוב)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מחפש מכונית עם ניהוג ספוטיבי, אוטומטית עם 5 דלתות?

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני מחפש מכונית עם ניהוג ספוטיבי, אוטומטית עם 5 דלתות?

תומר

אז מה הקשר למהירות סופית?

מזדה מיאטה מגיעה ביום טוב עם רוח גבית ל-180 קמ״ש והיא יותר ספורטיבית מרוב המכוניות שאתה מכיר.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,056
נקודות
113
אבל כשעברתי את גיל 15 הבנתי שיש עוד כמה דברים בנהיגה מעבר לכמה הוא ״סוגר״ ובכמה מהר הוא מגיע מ-0 ל-100.

מדויק.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
סוף סוף ליד מחשב נייח...

אני חוזר, אני מחפש מכונית עם ניהוג ספורטיבי, אוטומטית עם 5 דלתות, כמו סיאט לאון קופרה, או FR וכדומה.
אולי למשהו בפורום תהיה הברקה ;).

תומר

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
סיאט לאון FR ממש לא מכונית עם ניהוג ספורטיבי, יש לה מנוע חזק ולקופרה אפילו חזק יותר - אבל אין להן ניהוג ספורטיבי אמיתי. אלו מכוניות שהצעירים אוהבים בגלל הרגשת התאוצה - שאת זה הן עושות נהדר.

ניהוג ספורטיבי לדוגמא יש למיני קופר ובטח לקופר S עם הגה נהדר וקישור הנהג לכביש בצורה טובה מאוד (אם כי מכונית קצת נוקשה לשימוש יום יומי) - מצד שני ל BMW, בגלל הנעה אחרוית ושלדה מאוד מאוזנת עם חלוקת משקל 50 50.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
צריך על הדרך לדעת לנהוג. אם לא יודעים, לוקחים קורס נהיגה ספורטיבית בבית ספר ״מסלולים״.
אחרת במקום לנהוג פוגשים עמוד או גדר הפרדה.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
סלחו לי. הדיון הזה היה מרשים אותי כשהייתי בן 15. היום, כשאני שומע שמישהו מבקש רכב שסוגר מעל 200 קמ״ש אני מבין שלא כולם עברו את הגיל הזה.

יותר כייף כשאתה נוהג במהירות 120 קמ"ש בכביש 6 לחשוב שזו חצי המהירות שהמכונית מסוגלת לפתח מאשר לחשוב שזו 70% מהמהירות שהמכונית מסוגלת לפתח (-:

אריה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יותר כייף כשאתה נוהג במהירות 120 קמ"ש בכביש 6 לחשוב שזו חצי המהירות שהמכונית מסוגלת לפתח מאשר לחשוב שזו 70% מהמהירות שהמכונית מסוגלת לפתח (-:

אריה

בוא נתחיל מהעניין הזה של להגיד בנשימה אחת ״כביש 6״, ״לנהוג״ ו״כייף״.
בכביש 6 לא נוהגים. בכביש 6 נוסעים ישר. בנס הרים נוהגים, בדימונה ערד נוהגים, בכבישי עוקף כינרת נוהגים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

אריה

אני יכול להבין שלא יצא לך לנהוג באמת במכונית ספורטיבית אמיתית - בגלל זה אתה חושב כך.
מה שאתה אומר שזה כיף לשמוע מוזיקה עם מגבר שמרעיש את האוזניים ולחשוב שזה רק חצי הווליום שהמגבר מסוגל לספק.
לא דברנו על איכות השמע כלל, דיברנו על עוצמת השמע - כך זו מהירות סופית של מכונית, חסר משמעות לחלוטין לחווית הנהיגה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
בוא נתחיל מהעניין הזה של להגיד בנשימה אחת ״כביש 6״, ״לנהוג״ ו״כייף״.
בכביש 6 לא נוהגים. בכביש 6 נוסעים ישר. בנס הרים נוהגים, בדימונה ערד נוהגים, בכבישי עוקף כינרת נוהגים.
אני איתך. התלוצצתי בנושא המהירות.

אריה

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אלפא רומיאו גולייטה תלתן, הילוכים על ההגה במצב ספורט הסאונד של המנוע מחרפן. אופציה נוספת היא אבארט, אני יודע שמדובר ברכב קטן אבל מי שמכיר ונהג על אחת יודע שמדובר בחווית נהיגה שקשה למצוא במכוניות ספורטיביות באותה קטגוריית מחיר.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני יכול להבין שלא יצא לך לנהוג באמת במכונית ספורטיבית אמיתית - בגלל זה אתה חושב כך.
מה שאתה אומר שזה כיף לשמוע מוזיקה עם מגבר שמרעיש את האוזניים ולחשוב שזה רק חצי הווליום שהמגבר מסוגל לספק.
לא דברנו על איכות השמע כלל, דיברנו על עוצמת השמע - כך זו מהירות סופית של מכונית, חסר משמעות לחלוטין לחווית הנהיגה

לא יצא לי לנהוג במכונית ספורטיבית ומכוניות ספורטיביות לא מושכות אותי.

אני מעדיף מכוניות גדולות וחזקות דוגמת AUDI A8 או BMW סידרה 7 אבל אין לי כסף לאחת כזאת אז אני חולם עליהן. אני רוצה מכונית שכאשר אני לוחץ על הדוושה, הגב ידבק לכיסא אבל בה בעת אני אשמע שקט. רעש של מנוע זה איכס... לנהוג במהירות של 150 קמ"ש בלי לשמוע מנוע או רעש כביש או רעש רוח - זו מכונית אמיתית !!! בזמנו בטופ גיר הם בדקו איזה דגם מפואר של בנטלי וספרו שרק במהירות של 170 קמ"ש מתחיל להישמע רעש רוח - זו מכונית אמיתית! חוץ מזה שאפשר לקנות בנטלי עם מערכת סאונד של ניים אודיו מה שמוכיח מעבר לכל צל של ספק שהמהנדסים בבנטלי יודעים מה זה רעש נכון וטוב.

אריה

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,056
נקודות
113
אני מעדיף מכוניות גדולות וחזקות דוגמת AUDI A8 או BMW סידרה 7 אבל אין לי כסף לאחת כזאת אז אני חולם עליהן. אני רוצה מכונית שכאשר אני לוחץ על הדוושה, הגב ידבק לכיסא אבל בה בעת אני אשמע שקט. רעש של מנוע זה איכס...

אריה, כל הכיף זה לשמוע את גרגור המנוע, ובהאצה להרגיש את המנוע לשמוע היטב את 8 הצילנדרים, או יותר . לא כמו במכוניות המבוססות על מנוע חשמלי.

סדרת הבראבוס של מרצדס, משודרגת יותר מסדרת ה AMG.
מדובר ברכבים עם מנועים סופר עצבנים, ההספקים נעים בין 650-900 כ"ס. כל היופי בסדרה לשמוע סאונד של מנוע עצבני.

תן בווליום...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור