מאראנתז ממש לא חברת מדבקה. יש להם סידרת רסיבקרים ק"ב, מצויינת. עם ביקורות לא רעות, לדעתי יותר מוצלחת מהרבה פופולריים, כמו יאמאהה או פיוניר. המחירים שלהם גם כן לא זולים במיוחד, אלא סבירים בלבד ביחס למחירם בחו"ל.ולגבי השאלה , מאראנץ מתומחר טוב כביכול כי זה כבר לא החברה שהיא פעם הייתה . היום המותג הזה , לדעתי לפחות, הוא מטריה לדברים שהם קצת מעל זבל סיני
התכוונתי טושיבי ולא טושיבה.
יש מותג בארץ בשם טושיבי
לא מדבקה?
וסבתא שלי קנתה פעם רדיו טייפ לרכב מתוצרת "פיונהיר"...
אני שואל כי זה נותן כיוון כללי,נניח שהתקציב שלי לרמקולים הוא 10000 ש"ח,אז יש זוגות שבח"ול נמכאים פי ב-4000 ש"ח ופה הם נמכרים ב-10000 ש"ח (b&w למשל),ויש חברות שנמכרות בח"ול ב-8000-9000 ש"ח ופה נמכרות ב-10000 ש"ח,אני יודע שזה לא מעיד ושיכול להיות רמקול זול שנשמע טוב יותר מרמקול יקר,אבל בדרך כלל זה לא ככה ואם אני הולך על רמקול ב-10000 ש"ח בדרך כלל החברות שמתמחרות את המוצר שלהם בופן הכי טוב יתנו לי מוצר הכי טוב בטווח של המחירים שאני מחפש.פוני.
שאלה טובה אך יש להבין כי ישנם מוצרים שפשוט דמי המשלוח, דרישות החברה וכ"ו מקשים על יבואנים לתמחר ציוד מסויים במחירים אטרקטיבים או דומים לחו"ל אך שווה בהחלט להקשיב להם.
בכל מקרה קבל שמות מספר יבואנים שאני מכיר שמתמחרים את מוצריהם בהגינות.
ארמה אודיו - אופרה, יוניסון ריסרצ' ועוד.
אייל פור - טריינגל, שינדאק, ניופורס ועוד.
אודיופריק - מודרייט, LV ולהיט חדש מיקרו מגה {מוצר צרפתי חדש בארץ}.
ניופאן כמובן - מרנץ , KEF ועוד.
שמי משיח {טרמולו} - סונוס פאבר, אודיו ריסרץ' , מרטין לוגן.
אלה עלו לי בראש במחשבה חטופה.
ועכשיו לשאלת השאלות על מנת שננחה אותך {אם צריך} . מדוע אתה שואל? האם אתה לפני רכישה או משהו דומה?