"איבדתי את היכולת לנגן כתוצאה מהחיסון" | אריק קלפטון

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
410
נקודות
63
אין עוררין לגבי קלפטון,כזמר,מלחין גיטריסט!
ולנו בישראל יש רפליקה של קלפטון,יצחק קלפטר
צ'רצ'יל! שאי אפשר לא לשמוע את קלפטון יוצא לו מהגיטרה.
לפחות לי.
כפרה עליו.
שה' יזכה אותו בבריאות איתנה.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
דיסק מעולה של הפסקול לסרט Rush שהוציא אריק קלפטון גיטריסט גדול ב-1992, שזיכה אותו בשנת 1993 ב-3 פרסי גראמי. השיר Tears in Heaven מהפסקול על שם בנו בן 4 שנפטר.

דיסק חובה למי שאין!

Rush פסקול מעולה וקלפטון מנגן שם מהמם (אני לא נמנה על חסידיו). רכשתי אותו כשיצא בדיסק לפני כמעט 30 שנים.
אחלה המלצה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
Would you know my name, if I died of Corona and go to heaven?

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
לפני עשור יצא לי ליראות את קלפטון וסטיב ווינ בתור באירופה , לא היה קשה להשים לב שקפלטון עושה טובה שהוא בא להופיעה.... מיותר לומר שזאת אחת ההופעות הגרועות שיצא לי להיות...

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני הייתי גם לפי עשור כשהופיע עם סטיב ווינווד בארה"ב. היינו אז בניו יורק ונסענו לניו ג'רסי להופעה.

הוא יצא לקהל לא מגולח, לא השקיע יותר מדי (להבדיל מסטיב ווינווד). אבל גם כשקלפטון לא משקיע, הוא עדיין גדול. קהל עמד על הרגליים רוב ההופעה מהתרגשות, ואנחנו מדברים על רוקרים בני 60+

Pooki

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
אני הייתי גם לפי עשור כשהופיע עם סטיב ווינווד בארה"ב. היינו אז בניו יורק ונסענו לניו ג'רסי להופעה.

הוא יצא לקהל לא מגולח, לא השקיע יותר מדי (להבדיל מסטיב ווינווד). אבל גם כשקלפטון לא משקיע, הוא עדיין גדול. קהל עמד על הרגליים רוב ההופעה מהתרגשות, ואנחנו מדברים על רוקרים בני 60+

נראה לי שהם התחילו את תור בארצות הברית ומשמה לאירופה לערים החשובות באירופה יש לי הרגשה שהופעה שהייתי בא בשוודיה היה כבר סוף התור.

ווינווד אגב היה נראה במצב רוח טוב וקלפטון היה נראה שלא רצוי להשאיר אותו לבד בגובה..:)

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113

גם הנדריקס לא היה מגולח יום אחד מחייו הבוגרים... ממתי מתגלחים ברוק׳נ׳רול? ;-)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
גם הנדריקס לא היה מגולח יום אחד מחייו הבוגרים... ממתי מתגלחים ברוק׳נ׳רול? ;-)

לא:) יש לי את ההופעה הזאת ע"ג בלו-ריי. שם הוא נראה אחרת. הם יודעים כשמצלמים אותם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור