עכשיו תאר לעצמך מה היה קורה אם כל הרכישות באודיו היו לאחר השוואה 'ראש בראש' של מכשיר מול מכשיר, רמקול מול רמקול, אצל כ"א בבית......רוב האודיופילים היו קונים מוצרים אחרים ממה שקנו ללא השוואה כזו. רובינו מחזיקים ציוד בידיעה ברורה שאיפשהו בחוץ יש משהו אחר, מתאים לנו יותר, ועפ' רוב זה גם נכון.
בזמנו הייתה לי אפשרות כזו כשקניתי את נגן התקליטורים שלי ואת המגבר הקודם. הם נבחנו ראש בראש מול כמה נגנים / מגברים אחרים באותה סביבת מחיר. תהליך מרתק ומלמד, שבסופו היה לי ברור לגמרי במה אני בוחר, ולמה.
מצד אחד ברורה לי הבעייתיות של היבואנים בהנעת הציוד, יש כאן שיקולים שונים ומשונים הקשורים לסירוב למהלך כאמור, מצד שני, אני לא מוכן לבצע שום רכישה ככל ולא נותנים לי את האפשרות הזו.
כך עשיתי כאשר השוויתי בין פרוססורים ראש בראש, או נכון יותר מערכות RC שעבדו במקביל על אותו חלל, כך היה שקניתי את הנאגרות, לאחר השוואה של מספר הגברות, חלקן אולטרה יקרות, הכל ראש בראש, כך היה כשבחנתי 6 סטרימרים ראש בראש במשך ימים ארוכים וכבלי רמקול ומה לא בעצם....
(לא הייתה לי אפשרות לשמוע את הווילסונים, אבל הייתה לי הכרות ארוכת שנים עם המוצר על כל המשמעויות)
עם כל הכבוד והרגישות ומבלי להמעיט חלילה בהשלכות של דבר כזה, היבואן הוא זה שצריך לקחת את האחריות ולעמוד מאחורי המוצר שהוא מאמין בו.
להקשיב למגבר/רמקול/פרה/מערכות תיקון מתוחכמות בחללים אחרים יש להם **אפס** משמעות, כלום ושום דבר, חוץ מלהעביר שעה נחמדה של מוזיקה ושיחה, אין בהם בכדי להעיד על התוצאה הסופית אצלך, בחלל שלך, עם האלקטרוניקה שלך.
רן