אחרי 13 שנים להקת ג'נסיס מתאחדת פעם נוספת ב-2020 - סיבה למסיבה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
genesis-640x506.jpg

אז הם היו שלושה בלי חבריה הלהקה פיטר גבריאל, הגיטריסט סטיב האקט והגיטריסט אנתוני פיליפס...

אז הם היו חמישה...

...ביוני שנה שעברה הקישור הנ"ל ניתן בפורום מוזיקה, אבקאב, שיר שלא מפסיק להתנגן. אתמול יום רביעי, הודיעה להקת ג'נסיס על חזרתם להופעות של פיל קולינס, מייק ראת'רפורד וטוני בנקס, שייצאו לסיבוב הופעות באנגליה בנובמבר הקרוב. בנו של קולינס, ניקולס, ינגן על התופים במקום אביו, שסובל מנזק עצבי בידיו. קולינס כבר לא יכול לתופף, איזה להקה, איזה נשמה, איזה כיף ואיזה צלילים.

הקישור מידיעות אחרונות: https://www.ynet.co.il/entertainment/article/Bk0uITnNU

תמונות מצורפות

• genesis-640x506.jpg
    genesis-640x506.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 421
נערך לאחרונה ב:

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
תענוג
חבל שסטיב האקט לא מצטרף ,גיטריסט בחסד

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
כייף !
רק שהקורונה תיעלם עד אז... שיהיה אפשר לטוס להופעה !! :)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
תענוג
חבל שסטיב האקט לא מצטרף ,גיטריסט בחסד
נכון אבל פיטר גבריאל יותר חסר

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גם הפעם סולן ההרכב המקורי, פיטר גבריאל, לא צפוי להצטרף, ההופעות יהיו בלונדון בחודש נובמבר, עד אז (הקורונה) אלוהים גדול.

eldo

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
חדשות טובות, אם כי מצבו של פיל קולינס לא מבטיח גדולות ונצורות. אני מקווה שבריאותם של שני האחרים (וגם נגן החיזוק הותיק שלהם) טובה הרבה יותר. אני מצר על כך שלא הזדמן לי להיות בהופעה שלהם ב-2007 (במה שהוגדר אז כסיבוב הפרידה) כי הם היו אז (עדיין) מעולים. אני מקווה שיצליחו לבצע באותה רמה גם השנה.

עמית

חבר משקיען
מעורבות
216
נקודות
63
לקולינס כבר אין קול
עדיף להשאר עם תהילת העבר
ולא להרוס אותה בשביל כסף.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
כשפיטר גבריאל פרש הצטרפתי לגל שאמר אין ג'נסיס בלעדיו. ואז הם היו שלושה - "And then they were three גרם לי לחשוב שוב ולמרות שלאחר מכן באו כמה אלבומים מסחריים פופיים מעצבנים עדיין אהבתי את מה שהיה שם כנגד האלטרנטיבות באותו הזמן.
כמי שאהב במקביל את YES היציאה של אלבומם 90125 כולל העטיפה בגרפיקה ממוחשבת במקום איור של רוג'ר דין הביאה אותי לחשוב שכלו כל הקיצין ועדיין מצאתי הנאה מוזיקלית בו וב Big Generator.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כשפיטר גבריאל פרש הצטרפתי לגל שאמר אין ג'נסיס בלעדיו. ואז הם היו שלוש - "And then they were three גרם לי לחשוב שוב ולמרות שלאחר מכן באו כמה אלבומים מסחריים פופיים מעצבנים עדיין אהבתי את מה שהיה שם כנגד האלטרנטיבות באותו הזמן.
כמי שאהב במקביל את YES היציאה של אלבומם 90125 כולל העטיפה בגרפיקה ממוחשבת במקום איור של רוג'ר דין הביאה אותי לחשוב שכלו כל הקיצין ועדיין מצאתי הנאה מוזיקלית בו וב Big Generator.
ועדיין, בלי פיטר גבריאל זה לא נשמע ג׳נסיס אלה להקת רוק-פופ הרבה פחות מעניינת...

עמית

חבר משקיען
מעורבות
216
נקודות
63
קולינס הרבה יותר טוב
מפיטר גבריאל.
לטעמי האישי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ועדיין, בלי פיטר גבריאל זה לא נשמע ג׳נסיס אלה להקת רוק-פופ הרבה פחות מעניינת...

צ'מע, זה מה יש. מעדיף את הפנסיונרים האלה על גל הפנסיונרים 'סמוקי' וכד' שבאים לארץ למלא את חשבון הבנק\או השעמום שלהם.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
צ'מע, זה מה יש. מעדיף את הפנסיונרים האלה על גל הפנסיונרים 'סמוקי' וכד' שבאים לארץ למלא את חשבון הבנק\או השעמום שלהם.
הלהקה הזאת שקוראים לה סמוקי שמגיעה להופיע פה היא משהו שיצא לגמרי מההקשר, אין לי מושג מי רוכש כרטיסים לדבר המזעזע הזה. אם היו מביאים את כריס נורמן עוד לפחות היה אפשר להגיד שהקול המיוחד של הלהקה המקורית מגיע...

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
קולינס הרבה יותר טוב
מפיטר גבריאל.
לטעמי האישי.

קולינס מוכשר בטירוף אבל אי אפשר להשוותו לגבריאל הגאוני שבכל פרמטר מנצח אותו, אם זה שירה, הופעה על במה ובעיקר בעיקר הטקסטים המוטרפים והגאוניים גם מבחינה לשונית-אנגלית שנבעו ממוחו הקודח שלקה בהפרעה סכיזואידית במשך שנים.
קולינס לא כתב, אולי חוץ מ Duke, שום יצירה קונספטואלית אבל השירים הקצרים שלו בהחלט מופתיים.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

כאחד שמכיר את כל האלבומים שלהם, אתם עושים השוואה בין תפוח לאגס, לכל אחד מהם יתרונות וחסרות. יש לנו את פיטר שהוא לא רלוונטי ו-3/4 פיל קולינס שהוא "קצת" חולה. צריך ללכת להופעה שלהם בנובמבר לפני שיגמר ולא יהיה יותר...

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
פיל קולינס ופיטר גבריאל שניהם אייקונים בתעשיית המוסיקה.
כל אומן בדרך שלו.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
לקולינס כבר אין קול
עדיף להשאר עם תהילת העבר
היה לי את העונג להיות באחת ההופעות האחרונות שלהם בסבב הפרידה וזו הייתה חוויה מענגת.
לצערי, ראיתי כמה סרטונים עדכניים של פיל
קולינס ביוטיוב וזה גרם לי צער לראות אותו נעזר במקל הליכה, יושב על כסא ובקושי מצליח לשיר...גם כשהיה צעיר יותר הווקאל שלו לא היה מדהים והוא יותר נתן שואו על הבמה.
איזה שואו אפשר לתת כאשר אתה יושב על כסא ומתקשה לשיר ?
פיל מנסה לחפות על זה עם קטעי קישור הומוריסטיים אבל זה לא זה.
פשוט כאב לי הלב לראות אותו במצב הזה.
אני מעדיף לזכור את ההופעה שראיתי בפראג...
לדעתי המסע הזה יותר מיועד לקדם את הקריירה המוזיקלית של הבן שלו.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
לקולינס כבר אין קול
עדיף להשאר עם תהילת העבר
אז בטוח שאתה לא שמעתה אותו בשנה האחרונה אם בכלל.חבל שאני לא יכול להעלות לאתר וידאו מהופעה ב 2019 לונדון...הייתה מבין.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
היה לי את העונג להיות באחת ההופעות האחרונות שלהם בסבב הפרידה וזו הייתה חוויה מענגת.
לצערי, ראיתי כמה סרטונים עדכניים של פיל
קולינס ביוטיוב וזה גרם לי צער לראות אותו נעזר במקל הליכה, יושב על כסא ובקושי מצליח לשיר...גם כשהיה צעיר יותר הווקאל שלו לא היה מדהים והוא יותר נתן שואו על הבמה.
איזה שואו אפשר לתת כאשר אתה יושב על כסא ומתקשה לשיר ?
פיל מנסה לחפות על זה עם קטעי קישור הומוריסטיים אבל זה לא זה.
פשוט כאב לי הלב לראות אותו במצב הזה.
אני מעדיף לזכור את ההופעה שראיתי בפראג...
לדעתי המסע הזה יותר מיועד לקדם את הקריירה המוזיקלית של הבן שלו.
אני מאוד נהנתי מההופעה אני מבין שאתה מדבר על "Im still alive"
או שאולי לא יודע ראיתה הופעה שהיתה קרובה יותר למועד תאונת הדרכים שעבר...אולי זו סיבהאולי לא..?

עמית

חבר משקיען
מעורבות
216
נקודות
63
אז בטוח שאתה לא שמעתה אותו בשנה האחרונה אם בכלל.חבל שאני לא יכול להעלות לאתר וידאו מהופעה ב 2019 לונדון...הייתה מבין.
מעדיף לשמוע אותו בדיסקים שברשותי
מאשר היום.
מתופף וקלידן בחסד עליון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור