- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: אחד על אחד עם חברת הכבלים AudioQuest
אתה מעריך שהידע שלך בהנדסה עולה על הידע של המהנדסים בחברות השונות?החלום שלי זה שתינתן לי ההזדמנות לראיין נציג של חברה כמו איוקואסט. עם כל הכבוד לסוקרי מגזינים ופורומים שמראיינים נציגי חברות כאלו, ואני לא מדבר רק על הפורום הזה, אלא גם מגזינים בינלאומיים כמו סטאיופייל ו WHATHIFI, הראיון שהם מקיימים מאד "מלטף", וממש מזכיר לי ראיון של נשיא דמוקרט ל CNN או ראיון של נשיא רפובליקני ל FOX NEWS. המראיין לא מעז לשאול שאלות קשות.
אם רק היו נותנים למהנדס לנהל ראיון כזה, סביר להניח שזה היה הראיון האחרון שהחברה הייתה מקיימת. אגב זה כבר קרה בערך בעבר. בגלל ביקורות כנות וקשות של AUDIOHOLICS כלפי מוצרי אודיו שקיים לגביהם ספק, נציגי תערוכות אודיו רבות החרימו את AUDIOHOLICS מהתערוכה. את זה אמר מנכ"ל AUDIOHOLICS בעצמו. חברה רצינית שמייצרת מוצרים כמו איודקיוסט, חייבת לגייס נציג הנדסי שלא יחשוש לתת מענה משכנע גם עבור שאלות יותר קשות. למרבה הצער זה לא קורה, וחבל, כי זה יוצר תחושה של חוסר שקיפות מצד החברה, וחוסר נטרליות מצד המראין. מניח שהסיבה היא בסופו של דבר, כסף. המון ראיונות הם לא באמת ראיון שבא להרחיב את הידע של הקורא, אלא פרסום וקידום מכירות.
זה לא עובד ככה! מה שכן, תבקש הדגמה של כבל רשת אודיופילי איכותי ותבין שיש הבדלים.אני רק רוצה שמישהו יביא לי פעם אחת כבל רשת שנשמע ממש זוועה עם דיסטורשין מטורף
אם הם יודעים לייצר כבלים מעולים נראה אותם מייצרים כבל גרוע - כזה שיסגור את הויכוח הזה אחד ולתמיד
כנ״ל לגבי כבל usb וכבל hdmi
תשמעזה לא עובד ככה! מה שכן, תבקש הדגמה של כבל רשת אודיופילי איכותי ותבין שיש הבדלים.
מה שצריך להבין הוא שאנחנו משפרים כל פעם קצת ואז עוד איזה משהו קטן וטיפה מזיזים רכיב, אח״כ מנסים מרימי כבלים, מעמד, שקע....
הכל ביחד נותן תוצאה שלמה, הדברים לא נמדדים במדהים מול רע אלה בשיפורים קטנים שמצטברים אחד על השני לכדי תוצאה אחת שלמה.
עשית חגיגה וסלט, קודם כל תפריד בין כבל רשת, USB ו HDMI,תשמע
אני יכול לייצר לך בקלות כבל רמקול שאתה תשמע זוועות עולם - כאילו הסאונד יוצא דרך טלפון
במקרה של כבל דיגיטלי - אי אפשר
אין דבר כזה בכבל רשת או ב usb שיתלבשו על האודיו הפרעות
אם חבילה לא מגיעה בשלמות - היא נשלחת שוב
לא יכול להיות שביט יגיע שגוי ולא יזרק ולכן אין אפשרות שתהיה לזה השפעה על איכות הסאונד
בדיוק כמו שאם תוריד קובץ התקנה מהרשת מספיק ביט אחד שיתחלף כדי שזה לא יעבוד והעובדה שאנחנו מורידים תוכנות ומתקינים בלי סוף
אני לא אומר שאין השפעות אחרות - זה לא האיכות של הכבל מבחינת חומרים
ההשפעה יכולה להיות בצבע הכבל באותה מידה