אזני הזהב-נמר לוי.

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יופי של פירגון...

אבל לי אישית דווקא יותר חשוב לב הזהב של הנמר...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
תודה למפרגנים. אני שמח שעברתי את המבחן העיוור (-:

אני בטוח ששלמה לא היה כותב פוסט נגטיבי לזה אם לא הייתי מבחין. אבל זה לא מובן מאליו שאודיופיל מנוסה וותיק ממני מחמיא בצורה כל כך ישרה ואף שם את עצמו כאחד שלא עבר את המבחן. האמת, שלמה לא ישב במרכז, לא התרכז מי יודע מה וכך גם איתן ואלדר. היחיד שישב במרכז היה אני ולכן היה לי יתרון בישיבה על שלושתם. אני מאמין שאם היו יושבים במרכז היו מבחינים באחוזים דומים לשלי.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
מסקרן לדעת אם המבחן הזה, אותו עברת בהצלחה למרות היותו בדרגת קושי גבוהה למדי, שינה את עמדתך לפיה מבחן מהסוג הזה חסר משמעות אמיתית.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
זה אומר שאם טענתי טענה ואחרי מבחן עיוור הוכחתי שהטענה שטענתי לפני המבחן ואחרי המבחן הן זהות, כנראה שהמבחן העיוור היה בזבוז זמן עבורי ואסמכתא (יעני) עבור ה"בוחן" (למרות שהם לא באמת בחנו אותי אלה יותר בשביל הכייף).

משמע, מבחן עיוור, אם אתה כנה עם עצמך, הוא דבר מיותר ולא מוכיח דבר על המוצר אלה יותר על האוזן וכושר הריכוז שלך.

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אגב אוזני זהב, נמריקוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שבתי למעוני......עייפתי מטכנוקראטיות גרידא...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יום שישי צפה לביקור
אייל

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור