matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
אז הילד הוא ילד מתלהב (atmos) וחושב שאם יש הסבר טכני ללמה משהו אמור להישמע טוב יותר, אז הוא בהכרח יישמע טוב יותר. נו בסדר. אבל יש לו כוונות טובות, ובינתיים הוא ו- rainbird היחידים שתרמו קצת ידע לדיון הזה.מתן ידידי, אני מסכים עם הרשמים שלך. לכן בשביל מה להתווכח עם מישהו שרוצה להיות מקובע בדעתו וחושב שהוא המציא הגלגל.
אני כמעט בטוח שיש הרבה לא עשו השוואת (מחשב מול נגן או טרנספורט + דאק) ויוצאים בהצהרות שהמחשב נשמע יותר טוב.
חבל על הזמן לנסות לשכנע מישהו שמקובע בדעתו ועדיין מתעקש וחופר. לכן אני מעדיף לומר שעל טעם וריח אין להתווכח, למרות שפה מדובר על איכות ולא על טעם אבל לך תסביר ותשכנע.
אישית הזנחתי המחשב לאחר שחזרתי לטרנספורט+דאק.
אין צורך לשמוע מעוד אחד שדיסקים יותר טובים, בין אם הוא יבואן, אודיופיל או יצרן תקליטורים מכרמיאל. אחרת הייתי פותח שרשור: "מה עדיף, דיסק או מחשב". הנושא הזה נטחן פה 500 מליון פעם כבר. זה לא מעניין. מה שכן מעניין:
1. איך להוציא ריפ טוב ולגרום לו להשמע זהה לדיסק עם סטרימר שמנגן גם קבצים וגם תקליטים.
2. דרכים נוספות לניגון קבצים ברשת, בין אם באמצעות מחשב או לא, רשמים והשוואות של אנשים שבחנו קוניפוגרציות שונות, על מערכות איכותיות, ושמעו או לא שמעו הבדלים.
זה מה שמענין.