פעם לפני המון שנים , היה לי טלפון טיפש של נוקיה [ כשנוקיה היתה חברה אגדית ] והרשת הסלולרית שלי הייתה אורנג', באותם זמנים איכות השמע באפרכסת של הטלפון הייתה אולימפית. שמעתי כול פסיק , כל נקודה וכול נשימה ממה שאמרו בצד השני. היום יש לי טלפון של שיומי Mi A2 lite [ מערכת הפעלה אנדרואיד one ולא מערכת ההפעלה ששיומי בד"כ מלבישים על האנדרואיד - אם זה משנה ] , הרשת הסלולרית שלי היא גולן טלקום. אני שומע בסדר בלבד באפרכסת של הטלפון אך לא מדהים כמו השילוב של נוקיה / אורנג' שהיה בזמנו. לעיתים זה כאילו בן השיח שלי בולע את המילים. אני מבין את רוב המילים ...לא את כולן ... לעיתים אני צריך לנחש מה אומרים לי. איך אני משפר את איכות השמע באפרכסת? עובר טלפון ? נגיד אייפון ? עובר חברה סלולרית?
היו שמועות בזמנו שאורנג' השתמשו בטכנולוגיה אנלוגית באנטנות , ואז עברו לטכנולוגיה דיגיטלית באנטנות. הסיסמה של אורנג' בזמנו בהייתה " איכות שמע ברמה שלא היכרת " מה שמניסיון שלי היה נכון [ בשילוב עם הנוקיה ]
אני מדגיש שאני מדבר על איכות השמע באפרכסת בשיחת טלפון עם אדם נוסף מעבר לקו כשהמטרה היא לשמוע אותו ברור , לצורך הדיון לא מעניין אותי מגן מדיה או הספיקר בטלפון
אשמח לתובנות שלכם בנושא
תודה מראש
אסף
היו שמועות בזמנו שאורנג' השתמשו בטכנולוגיה אנלוגית באנטנות , ואז עברו לטכנולוגיה דיגיטלית באנטנות. הסיסמה של אורנג' בזמנו בהייתה " איכות שמע ברמה שלא היכרת " מה שמניסיון שלי היה נכון [ בשילוב עם הנוקיה ]
אני מדגיש שאני מדבר על איכות השמע באפרכסת בשיחת טלפון עם אדם נוסף מעבר לקו כשהמטרה היא לשמוע אותו ברור , לצורך הדיון לא מעניין אותי מגן מדיה או הספיקר בטלפון
אשמח לתובנות שלכם בנושא
תודה מראש
אסף