איך פיספסתי את זה, יא אללה....
אנדרו, נחמד מצידך שאתה מאשים אותי בחוסר הבנת הנקרא. לידיעתך, קיבלתי בכיתה ז' 100 בהבנת הנקרא, ובהמשך בכיתה י', למיטב זכרוני, 94. באותה השנה אפילו קיבלתי את תואר מצטיין הכיתה ביומן הקריאה שהגשתי, וזאת למרות שהמורה לספרות שנאה אותי שנאת דם. לכן, אל דאגה, אני מבין טוב מאד על מה השרשור.
זכותך להנות מאוננות "אודיופיליה לאן", ו"האם אודיופילה טובה לנו / משרתת את המוסיקה / ערכית לנו", וזכותי ללעוג על הנושא הלעוס והטחון הזה. מדוע? משום שזה פוגעני:
דיון מדהים ואינפורמטיבי על טכניקות הקלטה בהופעות חיות, כשהוא בקונטקסט של "כל מי שאוהב איכות סאונד הוא אידיוט, כי הוא לא אוהב מוסיקה אלא סאונד וכי אין לו סיכוי להתקרב להופעות חיות (כאילו שזה יעד שכולם מסכימים עליו)" - הוא פוגעני.
אתה בוחר לשחק אותה נבי נעלבי? אז גם אני נבי נעלבי. לא מתאים לי שיכניסו אותי למועדון מאונני הציוד רק כי מישהו החליט שמי שרוצה סאונד טוב, לא אוהב מוסיקה. אני מעדיף מערכת ב- 200,000 ש"ח שמחליפים בה משהו פעם בכמה שנים, מאשר מערכת ב- 20,000 שמחליפים בה קופסה כל חודשיים כי ה"לא אודיופיל אך המבין במוסיקה" שקנה אותה לא מצליח להיות מרוצה ממנה. אבל מה? הוא מבין במוסיקה... אז הוא לא אודיופיל.
אתה גם מסגל לי הרבה יותר כוח ממה שיכול להיות לכל חבר פורום שהוא לא אדמין. אם הדיון ההזה השתתק, זה קרה כי לא היה ענין לציבור, לא כי מתנוש כתב הערה סרקסטית. הרי משה עושה את זה כל הזמן, והוא לא משתיק דיונים.