דיטון66
חבר משקיען
- מעורבות
- 158
- נקודות
- 43
יקירי,בתור מי שמכיר את המציאות המקומית לא רע, אני שמח לבשר לך שאתה טועה
תלוי מי הרפרנס המקומי,שלך...
יקירי,בתור מי שמכיר את המציאות המקומית לא רע, אני שמח לבשר לך שאתה טועה
טיפ קטןבהופעות חיות האיכות סאונד בד"כ גרועה, אבל הביצועים במיוחד אלו של הזמרים/ות/להקות שחוזרים אחרי כמה שנים טובות, עם ביצועים לשירים של פעם אותם אלו שגדלנו עליהם, שזה חודר וממוטט אותך עד בכי, את ההרגשה הזאת/אולי אנדרנלין... אי אפשר לשחזר בבית.
אחריכן, למי שמחפש איכות אפשר לקנות את ההופעה בבלוריי (אמאזון) ולהתרגש שוב.
אתה מתכוון שזה ככה גם במציאות העולמית ?בתור מי שמכיר את המציאות המקומית לא רע, אני שמח לבשר לך שאתה טועה
בשביל מה השליליות הזו ?חברים, התעליתם על עצמכם באוננות המחשבתית לסוף השבוע.
על מה הפוסט הזה, בדיוק? עוד פעם זלזול בכל מי שרוצה לשמוע טוב, שהוא חוטא למוסיקה?
עוד פעם שיח חסר יעד על ההבדלים בין הופעה חיה לפלייבק בבית, והאם מערכת צריכה לשחזר משהו או שלא, האם יש דבר כזה אמת בסאונד, או שלא?
מה חידש הפוסט הזה, ולאן אנחנו רוצים להגיע?
השליליות הזאת נובעת מהעובדה שזה לדוש באותו חומר שוב, ועל הדרך, למצוא טיעונים עאלק פילוסופיים / ערכיים ללמה אודיופיל מצוי הוא בור ועם הארץ במוסיקה. או בכלל, למצוא פגם בתחביב, כאילו הוא חילול קודש מוסיקלי. קשקוש בלבוש.בשביל מה השליליות הזו ?
אם יש לך משהו מעניין לכתוב ביחס לנושא השרשרור, תכתוב ואם לא אז פשוט עדיף לא לכתוב כלום.
אנשים השקיעו וכתבו כאן פוסטים שמנסים לבחון ברצינות היבטים שקשורים לאודיופיליה, לוריאציות של ההגדרה שלה לעומת המימושים שלה.
אתה כבר יודע הכל, אחלה אז תדלג, אם כי נראה לפי התגובה שלך, שבכלל לא התעמקת במה שאנשים כתבו כאן או שאולי פשוט לא הבנת את הניואנסים. כי נקודת הייחוס של הדיון היא לא מה שכתבת.
ואגב, שליליות ידועה בכך שהיא מפריעה לראות ניואנסים וצובעת הכל בצבע מסויים - בצבע של השליליות עצמה, כמו מערכות מהסוג הזה.
בקיצור, מאסתי מהצידוקים שצריכים למצוא אנשים שמחשיבים עצמם כבעלי חשיבה חדה, ללמה אודיופיליה הופכת את נתיניה לנחותים מאלה שיש להם מערכות פחות טובות. על משקל ביבי: לך. מושחתים נמאסתם. ביבי הביתה. וכיו"ב.
זה באשר לאודיופיליה מול ציודופיליה.
כפרה עליך.יציאה מהארון היא תמיד חוויה מכוננת (בחיי שזו לא בדיחת גיחי-גיחי על להט"ב).
אחרי גיל מסויים (כרונולוגי או מנטלי) כבר לא דחוף לך להסביר מדוע אחרי שידרוג ה SW אתה מריץ קדימה את U-571 או את Apollo 13 לקטעים שמפרקים לך את כלוב הצלעות.
אז אני אכן יותר באוריאנטציית ק"ב* (ואוזניות) בניגוד לרוב האתר..
עם זאת דומני שהציפיה החברתית לאפולוגטיות על תאוות הצליל נטו גדולה יותר אצל הדו-ערוצפילים.
* תחזית אוף טופיק: בשל התרדמת הארוכה של הקולנוע ועליית מדרגה ברמת הפקות הסטרימינג, יש מצב לקמבק מרשים של ק"ב.
אני חושב שההבדלים בין כבלים הם אדירים.יאאאאאאללללללללללהההההה..... מה הפוסט הזה מחדש שלא נאמר מליון פעם כבר, אנדרו?.
מה אתה אומר ?אני חושב שההבדלים בין כבלים הם אדירים.
אני לא אומר.מה אתה אומר ?
אתה הוזה. כבל זה כבל.אני חושב שההבדלים בין כבלים הם אדירים.
אני חושב שההבדלים בין כבלים הם אדירים.
Audioquest Everestאפשר לדעת באיזה כבל מדובר אושזה סוד שכונתי...
אין קשר בין מה שכתבת כאן למה שאנשים כתבו בשרשור הזה.השליליות הזאת נובעת מהעובדה שזה לדוש באותו חומר שוב, ועל הדרך, למצוא טיעונים עאלק פילוסופיים / ערכיים ללמה אודיופיל מצוי הוא בור ועם הארץ במוסיקה. או בכלל, למצוא פגם בתחביב, כאילו הוא חילול קודש מוסיקלי. קשקוש בלבוש.
אני מכיר הרבה אנשים שיש להם מיני סטראו בבית ויכולים ללמד את כולם (נו, בסדר, חוץ מעמיר) את רזי המוסיקה, וכנ"ל כאלה עם מערכות במאות אלפים.
בקיצור, מאסתי מהצידוקים שצריכים למצוא אנשים שמחשיבים עצמם כבעלי חשיבה חדה, ללמה אודיופיליה הופכת את נתיניה לנחותים מאלה שיש להם מערכות פחות טובות. על משקל ביבי: לך. מושחתים נמאסתם. ביבי הביתה. וכיו"ב.
זה באשר לאודיופיליה מול ציודופיליה.
באשר לזיון שכל התורן של מערכת סטראו מול הופעה חיה מול נאמנות למקור מול מה זה מקור. יאאאאאאללללללללללהההההה..... מה הפוסט הזה מחדש שלא נאמר מליון פעם כבר, אנדרו? שאין דבר כזה נאמנות למקור כי המקור היא מיקס של טכנאי? שהופעה חיה תמיד תישמע טוב יותר? וואלה? אוקיי. ואז איך זה מקדם אותנו להנאה גדולה יותר ממוסיקה בבית, דרך מערכת שעושה סאונד טוב יותר? זה לא.
לעניות דעתי, רק הסיבות שתיארתי לעיל מספיקות בהחלט לשליליות. אם אתה חולק עלי, אז נסכים שלא להסכים.