אהלן אנשים! יומן מסע ראשון!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פוסט מהמם!

עכשיו לכמה מהלכים הכרחיים במיוחד כשאתה לקראת סיום החלק הראשון (קניית מערכת ראשונה).
תתארח אצל חובבים ותיקים עם מערכות היי אנד יקרות. זה יכוון אותך לקראת הבאות. יאפשר לך לבחון טוב יותר את הרכיבים הנכנסים למערכת שלך, למקם טוב יותר ויפיח בך (בקלות) אנרגיה מחודשת לשפר כל הזמן.

אין לי ספק שכל חובב ותיק כאן ישמח לארח אותך.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
תתחדש ותהנה כל רגע במסע לכיבוש היעד:בעד:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
הרבה הצלחה והנאה מהתהליך והמסביב.
:שתוי:

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
אחלה פוסט! גם מעודד (שמי שלא מתייאש ומתעקש בסוף מגיע לסאונד שהוא מחפש) גם מנחם (שאין מה לעשות, התנסות היא הכרחית ואם מפסידים בתהליך קצת כסף זה חלק מהתהליך ובגדר שכר לימוד) וגם מעניין (התהליך האישי עצמו..)
אגב, שאלה: איזה סטנד יעודי רכשת שכ"כ התלהבת ממנו?

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
180
נקודות
43
תהנה מהתהליך, לא פחות מהמטרה.
שיהיה בהצלחה ומאחל לך הרבה שעות האזנה ומוסיקה טובה.

טיפ קטן, ברגע שתבין שהמטרה לכשעצמה לא ברת השגה (כי תמיד תרצה לשפר , תחשוב שיש יותר טוב, תשמע מערכות טובות יותר, יימאס לך מהקיים וכו׳) , אזיי תהנה יותר מהתהליך ותניח ליצר השדרוג ..

בהצלחה

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
פוסט מהמם!

עכשיו לכמה מהלכים הכרחיים במיוחד כשאתה לקראת סיום החלק הראשון (קניית מערכת ראשונה).
תתארח אצל חובבים ותיקים עם מערכות היי אנד יקרות. זה יכוון אותך לקראת הבאות. יאפשר לך לבחון טוב יותר את הרכיבים הנכנסים למערכת שלך, למקם טוב יותר ויפיח בך (בקלות) אנרגיה מחודשת לשפר כל הזמן.

אין לי ספק שכל חובב ותיק כאן ישמח לארח אותך.

תודה נמר! אכן כך התחלתי לעשות, למען האמת שאצך היה הביקור הראשון! לפני כמה חודשים הגעתי אילך ביום שישי, ישבנו איזה 3 שעות וטחנתי לך חצי קופסאת סיגריות. תודה על האירוח!

אחלה פוסט! גם מעודד (שמי שלא מתייאש ומתעקש בסוף מגיע לסאונד שהוא מחפש) גם מנחם (שאין מה לעשות, התנסות היא הכרחית ואם מפסידים בתהליך קצת כסף זה חלק מהתהליך ובגדר שכר לימוד) וגם מעניין (התהליך האישי עצמו..)
אגב, שאלה: איזה סטנד יעודי רכשת שכ"כ התלהבת ממנו?

תודה רבה! סטנד מעץ של אטקמה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תודה נמר! אכן כך התחלתי לעשות, למען האמת שאצך היה הביקור הראשון! לפני כמה חודשים הגעתי אילך ביום שישי, ישבנו איזה 3 שעות וטחנתי לך חצי קופסאת סיגריות. תודה על האירוח!

תודה רבה! סטנד מעץ של אטקמה.

וואלה? טוב לדעת. לגבי הסיגריות - אני לא סופר אף פעם. אתה מוזמן בכל פעם שתהיה בסביבה. הדלת שלי תמיד פתוחה.

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
הפרואקים האלה כנראה היו שלי פעם. נקנו אצל אמנון סאונד מתצוגה לפני 18 שנה בערך, אבל הם בטח יחזיקו 120 שנה לפחות.
בהצלחה רבה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
וואלה? טוב לדעת. לגבי הסיגריות - אני לא סופר אף פעם. אתה מוזמן בכל פעם שתהיה בסביבה. הדלת שלי תמיד פתוחה.
בטח לא.
הקמצן הזה הציע לי רק סטייק פעם שהייתי אצלו. אפילו פירה או אורז לא הציע.
בושה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הי, תודה!

לגבי החשמל, בגלל שגם זה (מפצל החשמל וכבלי החשמל) נקנה יד 2 אז הנחתי שהכבל כבר "פתוח".
שלא תבין לא נכון הרמה של הנקיון,השקט ומיקום הכלים עלה לרמה יותר גבוהה ונהיה הרבה יותר "אודיופילי"... פשוט הסאונד הכללי והאנרגיה של המערכת ירדו וקולות אדם נשמעים פחות "גרוני" ובכללי הרגיש לי כאילו כל הספקטרום לא מגיב כמו שצריך.
כמובן שלא ניתקתי ישר, נתתי לזה שבועיים ואז חיברתי חזרה למפצל רגיל... ומה אני אגיד לך.. נכון שזה יותר מרוח ופחות מסודר אבל הסאונד הכללי חוזר לחיים.
אסכם ככה: המוח אומר- תשאיר את הכבלי חשמל מחוברים ככה יותר אודיופילי, אבל הרגש אומר- תחזיר חזרה לחשמל רגיל ותחזור לרקוד בכורסא.
בסוף הלכתי עם הרגש... אבל אני בטוח שאפשר להשיג גם וגם!
א. נשמע שפיתרון החשמל שלך פשוט לא מתאים למערכת. חשמל לא אמור לגרום למערכת להישמע קלינית ועייפה. אתה רוצה לדבר על זה?

ב. אם יותר לי להתפלסף, אני חושב שאתה מתאר כאן תהליך קלאסי של התפתחות של טעם. בדיוק כמו שמתחילים בלאהוב רק קברנה סוביניון או רק יין מעושן כי אלה היינות עם הטעמים הדומיננטיים יותר, כך גם אצלך אתה מעדיף את הצליל המחופספס יותר עם הבס העמוק יותר, רק שלא יסרסו לך את המוסיקה. ההנאה מדיוק, ממרקמים וטונאליות מדוייקים יותר היא כרגע משנית. אז אל תדאג, בני, זה יגיע. (או שלא)

ג. אתה גם מוזמן, רק אל תשכח להוציא ויזה כדי שלא יעצרו אותך במעבר הגבול בחדרה, בדרך צפונה לחיפה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור