הייתי מציע להיזהר מפסקנות יתר, במיוחד כזו שמבוססת על specs ולא על האזנה.תשובות:
מבין 2 האפשרויות (ולמה לא יותר?) ה-pro-ject box עדיף על האנטגריטד של moon neo 250i.
ה-focal aria 936 די נציל Sensitivity: 92dB אך העכבת שלו קצת קשה:
Impedance: 8 ohms nominal, 2.8 ohms minimum.
המגבר המומלץ: Recommended amplification: 50–300W.
ה-moon neo 250i על הגבול התחתון (Output Power at 8Ω 50 Watts per channel)!
ה-pro-ject box (אם זה הדגם? Pro Jext Amp Box 32) נותן כמעט כפול: 2 x 110W / 180W @ 8 ohms / 4 ohms
מתייחס ל-180W ב-4 אוהם ומגדיר 90W אמתי ב-8. לא 110W כמו שנתון עם הרמקול המיועד...
יתרון נוסף ל-pro-ject זה החיבורי XLR, המאפשרים לקרב את ההגברה לרמקולים ולהתרחק בין המגבר לקדם.
כבל XLR פשוט שתוכל אפילו לעשות לבד, יהיה שקוף מכל דבר שתקנה בממון רב.
הייתי מציע לך לכוון למספר יותר קרוב להספק הדרוש (150W ומעלה!).
אם הייתה בתערוכה, אחיו הגדול של הרמקול, הודגם עם אינטגריטד של איזוטריק עם הספק של 120W וידו קצרה.
בהצלחה
היי חברים
מתחבט בשאלה האם כדאי להשקיע בintegrated moon neo 250i או audio analog-fortissimo .
או עדיף pre ו power ששמעתי של pro-ject box שלחלוטין אהבתי ..
ישודך לרמקולים focal aria 936
תודה לעוזרים
היי חברים
מתחבט בשאלה האם כדאי להשקיע בintegrated moon neo 250i או audio analog-fortissimo .
או עדיף pre ו power ששמעתי של pro-ject box שלחלוטין אהבתי ..
ישודך לרמקולים focal aria 936
תודה לעוזרים
אני הייתי קונה פרה ו פוואר מאותו
יצרן, זה ימנה ממך בזבוז זמן וכסף.
נכון. השאלה היא איזה קדמגבר ומגבר הספק. הפרוג׳קט רחוק מלהתאים לרמקולים הללו. הם דורשים אלקטרוניקה מאוד איכותית ומאוזנת. הפרוג׳קטים הם הפתרון המושלפ למערכת היי פיי טובה. אבל להשוות אותם ל-moon 250i זה פשוט לא לעניין.
לא התכוונתי לפרוג'קט,
אלא הגברה טובה מאותו יצרן
לחסוך שידרוגים ממשולב לpre +power.
תבדיל בין יד 2 לתצוגה.תודה רבה חברים על התגובות .
תמיד אפשר לקבל עצב טובה בפורום הזה .
אכן נותר לי להאזין לשני השילובים אם כי אני יכול להסכים כי הפרוגקט וה moon אינם באותה רמה , העניין הוא שה moon נמכר מתצוגה , ה project חדשים , תמיד היה לי איזשהו חסם ליד 2 אבל החלטתי להתגבר על זה עכשיו כדי להשיג תמורה טובה יותר , מקווה שייצא טוב...
לא ראיתי התייחסות ל audio analogue fortisimo שמוציא על הנייר w 100 ...