רמקולים עד 35,000 מחיר חו"ל

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
ולדעתי הרגתם את הבנאדם...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אז לך תשמע את המרטן דג'נגו ואת הפורם אצל זיו אודיו זיפ. 2 רמקולים מעולים. הפורם גם מתחת לתקציב שלך וישב נהדר בחלל של 30 מ"ר וגם בקטן יותר.
רק תדאג שיחבר מגבר ברמות מחיר שלך ולא את הקונסטליישן שעולה יותר מהרמקול.
ממליץ לך לדבר גם עם רן שביט סאבו אודיו,
יש לו לפעמים הזדמנויות מעולות.

אין ספק שאתה עושה קפיצה יפה מאוד!
אך השינדאק לא שם לרמקולים האלו.
אבל עם מגבר טוב יוכל לדעת את יכולות הרמקול לטוב ולרע...?

Thiel cs3.7 לא מופיע באתר החברה, כנראה כבר לא קיים. יש רק את cs1.7 ו cs2.7.

היום חברת Thiel מיוצגת ע"י מאסטרו אודיו (עופר שחורי) בתצוגה יש את הדגמים החדשים סדרה T.
ישנם רמקולים(טובים)שמחייבים הגברה מאוד חזקה.
והגברה חזקה טובה זה לא מעט כסף.
ד"א כמה עולה הקראן של מישל שהיה בתערוכה,מגבר מצוין.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83

היום חברת Thiel מיוצגת ע"י מאסטרו אודיו (עופר שחורי) בתצוגה יש את הדגמים החדשים סדרה T.
אן שום קשר אפילו הקטן ביותר בין הרמקולים שגים טיל פיתח בחייו ורמקולים החדשים שום כלום אפילו לא גרגר .
הרמקול של גים טיל זה פילוסופייה שלמה . לטוב ולרע

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
הזמנתי אותך לשמוע את הTHIEL שלי . חבר שלי ייבא זוג כזה לפני חודשיים 100 קג ליחידה עם האריזה . הכל כלל המיסים והובלות ודמי נמל ודמי דונייה עלה לו 16000 שח.
אני לא ממליץ לך ללחת על כזב כי מדובר ברמקול גדול מאוד . אני ממליץ על הCS 3.7 שהוא פאר היצירה של THIEL האופי וכל קיו התיכנון הוא אותו דבר כמו כל הרמקולים של טיל לדורותיהם אממה מדובר ברמקול שמושך את התכנולוגייה לקצא . פיזית הוא יותר קטן ויתפקד נהדר בסלון ישראלי ממוצע . הרמקול לועס הכל ומיצר במה ועומק מעולים בגלל היחידות הקוצנטריות ומבנה הבפל הקידמי . דיוק ופרוט ודנמיו שיש שני לו רק מאלמנטים קרמיים . פנינה אמיתית . החברה נותנת שרות גם לציוד שלהם 30 שנה אחורה . ובגלל שהתחלפו הבעלים ניתן להסיג פריטים במצב חדש במחיר חסר תקדים לרמקול ברמתו .
אתה מוזמן לשמוע אצלי . הרמקול מחובר לציוד די בסיסי שום רכיב קצא ונשמע מצויין

NuXeR

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שלום,

אתה מציג יותר מידי נעלמים.
12 מ"ר או 30 מ"ר? מה שמתאים ל-12 לא מתאים ל-30 מ"ר ולהפך. חדר 12 מ"ר עדיף מדפיים וחדר 30 מ"ר יעדיף רצפתיים?
הקירות הם בלוקים/בטון או גבס?
יש בחדר שידה בין רמקול למשנהו?
מה המרחק של הרמקולים מהקירות האחוריים?
יש עוד לפחות 10 שאלות שאפשר לשאול אותך, לדעתי אתה מפספס משהו.

תומר

אתה צודק, לצערי יש הרבה מאוד נעלמים וכרגע זה המצב אם אני אוהב את זה ואם לא.
החדר הנוכחי הוא באיזור 35-40 מ"ר.
מה יהיה בעתיד? אין לי מושג, אני בשכירות לעשרת החודשים הקרובים.
מה שבטוח - שאני לא אפסיק לשמוע מוסיקה, גם אם אעבור דירה. גם אם יהיה חדר ייעודי וגם אם לא.

*הקירות בלוקים
*יש שידה, קטנה ונמוכה
*הרמקולים יושבים בערך 30 ס"מ מהקיר האחורי כיום

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הייתי מציע לך ללכת על רמקול שמסוגל לתפקד גם בחללים קטנים.
שיהיה כמה שיותר שקוף ואיכותי.

ההמלצה היא לרמקול ריצפה, 2way.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

אני מציע פשרה. קנה ספנדור D7 חדש או דינאודיו C5 ביד שניה (שניהם מעולים), שניהם ריצפתים.
http://www.spendoraudio.com/HTML/D7_features.html
http://www.hifimusic.co.il/Dynaaudio-confidence-c5-t24907.html
הוסף לשניהם סאב "10 אינץ' של גל. אי. אודיו. לשני הרמקולים אין "המון" באס, כל מה שתצטרך לעשות אם תעבור לחדר קטן, הוא למכור (או שלא) את סאב.

תומר

נערך לאחרונה ב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
ל-D7 יש הרבה יותר בס מל-C5.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
ד"א כמה עולה הקראן של מישל שהיה בתערוכה,מגבר מצוין.
מאיפה אני יודע!
תשאל את היבואן.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
אן שום קשר אפילו הקטן ביותר בין הרמקולים שגים טיל פיתח בחייו ורמקולים החדשים שום כלום אפילו לא גרגר .
הרמקול של גים טיל זה פילוסופייה שלמה . לטוב ולרע
האם שמעת הדגמים החדשים?
במידה ולא שמעת הדגמים החדשים, איך אתה קובע בנחרצות את הטענה שלך?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גיא,

אתה שוקל אפשרות לקנות סאב?

תומר

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא ממש. אבל שקלתי לקנות את ה C5. הלכתי לשמוע ואז חזרתי הביתה, הדלקתי את המערכת, והשאר היסטוריה.:)

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
לא ממש. אבל שקלתי לקנות את ה C5. הלכתי לשמוע ואז חזרתי הביתה, הדלקתי את המערכת, והשאר היסטוריה.:)
גיא,
שמעת הדינאודיו מחובר לציוד אחר וסביבה אחרת, לכן זה קצת בעייתי אבל אשמח לשמוע ממך על שני הרמקולים.

האם אתה יכול לדווח מה הם ההבדלים בינהם (יתרונות וחסרונות של כל רמקול)?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

לא הייתי רץ עליהם. טיל של היום אפילו לא מזכירים את הדגמים ההם שהפכו לנדרשים מאוד ביד שניה.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
ה-C5 רמקול מדהים. מיד מעולה, גבוהים קטיפתיים בגלל התיבה הסגורה, הבאס מאוד קצר ולא יורד מאוד נמוך אך הוא מאוד נכון. רוב האנשים שאני מכיר, לא יאהבו סוג באס כזה. אני דווקא אהבתי.

ל-D7, מיד באותה הרמה, גבוהים טובים יותר ובאס שיורד נמוך יותר עם יותר משקל.

ה-C5 מעט יותר מרוסן עם אופי של סטודיו מוניטור מאוזן, ה-D7 יותר "חי", פרזנטציה יותר קדמית ויכול מדי פעם להפתיע ולתת לך נשיכה מתי שאתה לא מצפה לה. אותי הוא מרגש יותר.

אני אוהב את שניהם. לי באופן אישי, לא שווה להחליף. כי זה לא שיפור אלא יותר שינוי בעיניי, ה-D7 מנצח בנקודות והרבה יותר קל להנעה. בכל זאת ממליץ ללכת לשמוע את ה-C5. הוא רמקול מיוחד מאוד. את הדעה שלי על ה-D7 אתם מכירים.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
לא הייתי רץ עליהם. טיל של היום אפילו לא מזכירים את הדגמים ההם שהפכו לנדרשים מאוד ביד שניה.

אף פעם לא שמעתי ה thiel הישנים, היום שמעתי לכמה דקות את החדשים.
כל מה שנאמר בסרטון לא מעניין ולא שווה כלום במיוחד בתחום האודיו. המבחן הקובע והאמיתי הוא מבחן ההאזנה ולא סתם רטוריקה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113

הבחור הזה אדיוט ,שמעתי במשך רבע שעה איך הוא חוזר על 3 משפטים חזור ושנה בלהט רב ,הבחור מציין בעיקר ש99% מהאודיו זה זבל ,איך מוחקים בבת אחת 33 שנה של פיתוח של גים טיל ומייצרים במקום "זבל של בסט ביי " כמו רוב הרמקולים ,הבחור פנאט על תוצרת של גים טיל,
אבל מה שמעניין ,יש לנו יבואן שאיננו היחסים טובים איתך נמר ,ואז החלטה לחפור בעמקי האינטרנט בכדי להביא לנו את הדביל הזה שמסביר לנו שטיל הישנים הם הרמקולים הטובים בעולם והחדשים הם זבל ,וזה בדיוק עם תחילת היבוא של היבואן ,למה זה טוב ? הרי לא פוגעים בפרנסתו של אדם ,אלוהים שולח על זה עונש !!!
הנקמנות והקטנוניות כאן בולטת לעיין ! מציע לך למחוק את המלצותיך ה"מלומדות" לכאורה ,ולתת לשוק להתנהל בצורה חופשית ,
עכשיו עוד משהו כאודיופיל ותיק ,קודם כל טיל אינם הרמקולים הטובים בעולם !!!! לא אלו שהיו ולא אלו שעכשיו ,את החדשים לא שמעת בכלל ואל לך לתת הצעות שכאלו ("לא הייתי רץ עליהם") ,מעבר לזה ,ממתי טיל נדרשים ביותר ביד שניה ?

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
הנה רשימה באודיוגון ,במחירים של אינטרקונקטים משומשים
https://app.audiogon.com/listings?utf8=✓&global_search_text=thiel
כולם של גים טיל ,אלעק - הרמקולים הטובים בעולם ,כדברי הבחור שנאם קודם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הבחור הזה אדיוט ,שמעתי במשך רבע שעה איך הוא חוזר על 3 משפטים חזור ושנה בלהט רב ,הבחור מציין בעיקר ש99% מהאודיו זה זבל ,איך מוחקים בבת אחת 33 שנה של פיתוח של גים טיל ומייצרים במקום "זבל של בסט ביי " כמו רוב הרמקולים ,הבחור פנאט על תוצרת של גים טיל,
אבל מה שמעניין ,יש לנו יבואן שאיננו היחסים טובים איתך נמר ,ואז החלטה לחפור בעמקי האינטרנט בכדי להביא לנו את הדביל הזה שמסביר לנו שטיל הישנים הם הרמקולים הטובים בעולם והחדשים הם זבל ,וזה בדיוק עם תחילת היבוא של היבואן ,למה זה טוב ? הרי לא פוגעים בפרנסתו של אדם ,אלוהים שולח על זה עונש !!!
הנקמנות והקטנוניות כאן בולטת לעיין ! מציע לך למחוק את המלצותיך ה"מלומדות" לכאורה ,ולתת לשוק להתנהל בצורה חופשית ,
עכשיו עוד משהו כאודיופיל ותיק ,קודם כל טיל אינם הרמקולים הטובים בעולם !!!! לא אלו שהיו ולא אלו שעכשיו ,את החדשים לא שמעת בכלל ואל לך לתת הצעות שכאלו ("לא הייתי רץ עליהם") ,מעבר לזה ,ממתי טיל נדרשים ביותר ביד שניה ?

אין כאן נקמנות. ממליץ המון על asw. אחלה רמקולים שבעולם. המלצתי עליהם לא מעט פעמים גם לאחרונה. לאחרונה גם המלצתי על הקוזמה. האדם מעניין אותי בערך כמו שהסנאי של השכנה שלי מעניין אותי. המוצרים לעומת זאת, לא משנה של של מי, הם העניין.

יותר טוב תעקוב אחרי הבחור הזה. תלמד ממנו כמה דברים.

לא חפרתי בעמקי האינטרנט אם כי אני עוקב אחרי הבחור הזה לא מעט זמן. את הסרטון הזה ראיתי שהוא יצא.
מעבר לכך שיבואן מוכר חשב להביא אותם לפני כמה שבועות והפנתי אותו לסרטון הזה. הוא החליט (ובצדק) להמנע מיבוא של חברה שפעם היתה משהו אחד וכשהמתכנן הלך לעולמו החברה הפכה למשהו אחר. אין זכר לתכנון הקודם חוץ מהשם. ומה לעשות, היצרנית הזו, והשם שלה, הם בזכות היחודיות של מבנה התיבה והיחידות המיוחדות בהן השתמשה.

תתקשר לעופר ותגיד לו ששכבת שוב על הגדר בשבילו. הוא ימחא לך כפיים.

בלי קשר.
אל תקפוץ כמו קפיץ. כולנו יודעים שאתה השופר של שחורי. אני בפורום הזה אגיד את מה שאני חושב על כל מוצר ומוצר שאחפוץ. לטוב ולרע.
מקווה שזה ברור לך. אם לא, בעיה שלך.

לגבי הדיווח.
אין כאן משהו שנוגד את חוקי האתר ולא את חוקי הפורום. ולכן, אין במה לטפל.

ולגבי המסר הפומבי.
אין לו משמעות עבורי ואני עומד מאחורי דברי. יצרנית שלקחה שם ושינתה את כל התיכנון היא יצרנית לא רצינית.
אין שום קשר בין הרמקול הזה לטיל המוכר. רכישת השם הזו מזכירה את טכניקת ה״מדבקה״ הידועה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
תעשה מה שאתה רוצה ,לבריאות !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור