אבל עם מגבר טוב יוכל לדעת את יכולות הרמקול לטוב ולרע...?אז לך תשמע את המרטן דג'נגו ואת הפורם אצל זיו אודיו זיפ. 2 רמקולים מעולים. הפורם גם מתחת לתקציב שלך וישב נהדר בחלל של 30 מ"ר וגם בקטן יותר.
רק תדאג שיחבר מגבר ברמות מחיר שלך ולא את הקונסטליישן שעולה יותר מהרמקול.
ממליץ לך לדבר גם עם רן שביט סאבו אודיו,
יש לו לפעמים הזדמנויות מעולות.
אין ספק שאתה עושה קפיצה יפה מאוד!
אך השינדאק לא שם לרמקולים האלו.
ישנם רמקולים(טובים)שמחייבים הגברה מאוד חזקה.Thiel cs3.7 לא מופיע באתר החברה, כנראה כבר לא קיים. יש רק את cs1.7 ו cs2.7.
היום חברת Thiel מיוצגת ע"י מאסטרו אודיו (עופר שחורי) בתצוגה יש את הדגמים החדשים סדרה T.
אן שום קשר אפילו הקטן ביותר בין הרמקולים שגים טיל פיתח בחייו ורמקולים החדשים שום כלום אפילו לא גרגר .Thiel cs3.7 לא מופיע באתר החברה, כנראה כבר לא קיים. יש רק את cs1.7 ו cs2.7.
היום חברת Thiel מיוצגת ע"י מאסטרו אודיו (עופר שחורי) בתצוגה יש את הדגמים החדשים סדרה T.
שלום,
אתה מציג יותר מידי נעלמים.
12 מ"ר או 30 מ"ר? מה שמתאים ל-12 לא מתאים ל-30 מ"ר ולהפך. חדר 12 מ"ר עדיף מדפיים וחדר 30 מ"ר יעדיף רצפתיים?
הקירות הם בלוקים/בטון או גבס?
יש בחדר שידה בין רמקול למשנהו?
מה המרחק של הרמקולים מהקירות האחוריים?
יש עוד לפחות 10 שאלות שאפשר לשאול אותך, לדעתי אתה מפספס משהו.
תומר
מאיפה אני יודע!ד"א כמה עולה הקראן של מישל שהיה בתערוכה,מגבר מצוין.
האם שמעת הדגמים החדשים?אן שום קשר אפילו הקטן ביותר בין הרמקולים שגים טיל פיתח בחייו ורמקולים החדשים שום כלום אפילו לא גרגר .
הרמקול של גים טיל זה פילוסופייה שלמה . לטוב ולרע
גיא,לא ממש. אבל שקלתי לקנות את ה C5. הלכתי לשמוע ואז חזרתי הביתה, הדלקתי את המערכת, והשאר היסטוריה.
Thiel cs3.7 לא מופיע באתר החברה, כנראה כבר לא קיים. יש רק את cs1.7 ו cs2.7.
אף פעם לא שמעתי ה thiel הישנים, היום שמעתי לכמה דקות את החדשים.לא הייתי רץ עליהם. טיל של היום אפילו לא מזכירים את הדגמים ההם שהפכו לנדרשים מאוד ביד שניה.
הבחור הזה אדיוט ,שמעתי במשך רבע שעה איך הוא חוזר על 3 משפטים חזור ושנה בלהט רב ,הבחור מציין בעיקר ש99% מהאודיו זה זבל ,איך מוחקים בבת אחת 33 שנה של פיתוח של גים טיל ומייצרים במקום "זבל של בסט ביי " כמו רוב הרמקולים ,הבחור פנאט על תוצרת של גים טיל,לא הייתי רץ עליהם. טיל של היום אפילו לא מזכירים את הדגמים ההם שהפכו לנדרשים מאוד ביד שניה.
הבחור הזה אדיוט ,שמעתי במשך רבע שעה איך הוא חוזר על 3 משפטים חזור ושנה בלהט רב ,הבחור מציין בעיקר ש99% מהאודיו זה זבל ,איך מוחקים בבת אחת 33 שנה של פיתוח של גים טיל ומייצרים במקום "זבל של בסט ביי " כמו רוב הרמקולים ,הבחור פנאט על תוצרת של גים טיל,
אבל מה שמעניין ,יש לנו יבואן שאיננו היחסים טובים איתך נמר ,ואז החלטה לחפור בעמקי האינטרנט בכדי להביא לנו את הדביל הזה שמסביר לנו שטיל הישנים הם הרמקולים הטובים בעולם והחדשים הם זבל ,וזה בדיוק עם תחילת היבוא של היבואן ,למה זה טוב ? הרי לא פוגעים בפרנסתו של אדם ,אלוהים שולח על זה עונש !!!
הנקמנות והקטנוניות כאן בולטת לעיין ! מציע לך למחוק את המלצותיך ה"מלומדות" לכאורה ,ולתת לשוק להתנהל בצורה חופשית ,
עכשיו עוד משהו כאודיופיל ותיק ,קודם כל טיל אינם הרמקולים הטובים בעולם !!!! לא אלו שהיו ולא אלו שעכשיו ,את החדשים לא שמעת בכלל ואל לך לתת הצעות שכאלו ("לא הייתי רץ עליהם") ,מעבר לזה ,ממתי טיל נדרשים ביותר ביד שניה ?