איציק תודה על הסקירה
יש אנשים שהכל כלול מתאים להם.
לא כולם פלצנים כמונו,שזקוקים לריגושים בכדי שיעמוד להם
אחלה דיאגנוזה, באמת.עמיר, בפעם הבאה כשאתה אצל הפסיכולוג, תאמר לו שהבעיה היא שהמוח שלך לא מסוגל לקבל מושג שהוא מופשט. כל הגדרה מופשטת - כזו שהאדם הסביר מבין משגעת אותך. אתה חייב שהעולם שלך יהיה מוגדר בצורה קיצונית עד לרמת הנקודה, אחרת אתה משתגע. ספר לנו מה הפסיכולוג השיב.
האם תמליץ על המכשיר הזה המקום מכשירים ייעודיים מיד 2 ?
ארז
אמת. יש מספיק אנשים שהכל כלול מתאים להם. במיוחד שמדובר פיוניר.
מה כה מיוחד בפיוניר?
מוציאים מכשירים ייחודיים NC-50DAB
שיחה אינטלגנטית .וואו.
שיחה אינטלגנטית .
אז איציק, אם אני מנסה לקרוא אצלך בין השורות, ובהנחה שאתה שותף לתחביבנו של *סאונד טוב*, אני מבין שהפיוניר הזה הוא צעצוע חביב למי שרוצה מכשיר שעושה הכל, אבל הוא לא בדיוק נירוונה אודיופילית. כן?
מעניין מאד איזה עוד מכשירים יש בגזרה הזאת. אני חושב שבעולם בו גיוס לקוחות חדשים לתחום הוא כ"כ קשה, מוצרים כאלה סוללים את הדרך כי הם מציעים עסקת חבילה נוחה ומשתלמת, שרק דורשת השלמת רמקולים. אבל אם הסאונד דרדה'לה, אז מה עשינו בזה...
לי נראה ששילוב של מגבר + ממיר + סטרימר איכותיים באותה קופסה יכול להיות מתכון מנצח ללקוחות חדשים. מה דעתכם?
למען הדיוק, רוב האוכלוסיה מעדיפה "הכל כלול", לא כולם יושבים כמונו במגדל השן...אמת. יש מספיק אנשים שהכל כלול מתאים להם. במיוחד שמדובר פיוניר.
נתקלתי,פה הלוח יד 2 שבאתר,במכשיר מאותה משפחה של פיוניר שאין לו קומפקט ומגבר CLASS D ומשיטוט באתר של פיוניר נראה שישנה משפחה שלמה של NC-50 מDAC בלבד ועד למגבר המשולב שאליו התייחס איציק בסקירה.
ז"א: פיוניר מציעים ללקוחות שלהם סידרה שלמה של NC-50 החל מסתם מגבר דרך "סתם" DAC ועד להכל כלול.
כחשיבה עיסקית זו חשיבה בריאה וגם בריאה ללקוח שרוצה להינות ממשהו ממשפחת הNC-50.
גם לגבי ה NC-50 ה DAC בלבד הביקורות די אוהדות והמחיר שווה לכל נפש.....
מנחם
בתור אחד שהיה בעים של המגבר 70A של פיוניר אני יכול להעיד שהמכשיר הוא באיכות בינינית פלוס. לא לצפות ליותר מדי...
בתור אחד שהיה בעים של המגבר 70A של פיוניר אני יכול להעיד שהמכשיר הוא באיכות בינינית פלוס. לא לצפות ליותר מדי...
היה ברשותי מגבר אינטגריטד פיוניר A-70 בנוי מעולה, ביחס עלות תועלת הוא מעולה.
הנה דוגמא מצוינת לסוביקטיביות הקיימת בתחביב הזה.
לאחד זה בינוני + ולאחר זה מעולה...
ארז
מעולה ... ביחס עלות תועלת.