טכניקס חושפת מערכת היי אנד מלאה!!!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
P5160667.JPG
P5160668.JPG
P5160670.JPG
P5160671.JPG
P5160673.JPG
P5160675.JPG
P5160676.JPG
P5160677.JPG

תמונות מצורפות

• P5160667.JPG
    P5160667.JPG
    KB 37.6 · צפיות: 675
  • P5160668.JPG
    P5160668.JPG
    KB 69.6 · צפיות: 704
  • P5160670.JPG
    P5160670.JPG
    KB 99.6 · צפיות: 668
  • P5160671.JPG
    P5160671.JPG
    KB 108.8 · צפיות: 668
  • P5160673.JPG
    P5160673.JPG
    KB 161.7 · צפיות: 650
  • P5160675.JPG
    P5160675.JPG
    KB 104.8 · צפיות: 724
  • P5160676.JPG
    P5160676.JPG
    KB 101.9 · צפיות: 691
  • P5160677.JPG
    P5160677.JPG
    KB 104.6 · צפיות: 706

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אבל זה בטח הכל brand, מה קשר בין החברות מלפני 40 שנה לאלה?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
טכניקס ב 60 אלף דולר נשמע לי כמו לקנות פיאט 500 במחיר של מרצדס 500. נכון, לא שמעתי את הטכניקס, לא נהגתי בפיאט 500 ואפילו לא יצא לי לנהוג במרצדס 500 - ובכל זאת זו תחושתי. אני מוכן להמר על הרבה שיש לפחות 10 מערכות ב 10,000$ שאוכלות את הטכניקס הזה לארוחת בוקר. יש פה איזה פוסט על סנסואי. לא מכיר את הדגמים הספציפיים אבל כל מה שלא ניסיתי לשמוע בזמנו של סנסואי, היה מתחת לכל ביקורת בכל הקשור לצליל (סוס עבודה אולי כן, אבל מספרים שגם הפיאט 500 היא כמה סוסי עבודה).

זו כמובן דעתי הסובייקטיבית ובהחלט יתכן שיש מי שלגביהם סנסואי וטכניקס הם פאר היצירה האודיופילית. הכי טוב זה לחבר מגבר של סנסואי לפטיפון של טכניקס. שילוב מנצח.

אריה
אני דווקא הייתי מנחש (ניחוש משכל. אף אחד כאן לא שמע את המערכת הזו) הפוך:

כאן מדובר במערכת שהיא סטייטמנט של יצרן שחוזר בבום לשוק אחרי תהילת העבר ותקופת שקט. זה יצרן שיש לו גישה כמעט לא מוגבלת למילה הטכנולוגית האחרונה, ואסתכן בלומר שיש ליצרן הזה גישה לטכנולוגיות שאין להרבה בוטיקים קטנים שום סיכוי להגיע אליהן - הן בכמויות, והן במחיר.

הסיבה היא שטכניקס היא חטיבה קטנה יחסית בתוך ענק תעשייה עצום (מצושיטה היפני), שם יש יחסי גומלין עם חטיבות אחרות של מצושיטה, ואולי גם עם כל מני יצרנים אחרים שיש להם קשרי מסחר ועבודה עם מצושיטה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שמחרטטים אותנו בשיווקית, כרגיל.
כי מי ייקנה מערכת High End שכתוב עליה Panasonic?
נו,כמו TAD, כמו ESOTERIC.
מה הבעיה?

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
למי שחיפש מחירים ולא מצא

The Technics Reference Class R1 consists of

SE-R1 amplifier, £11,999

SU-R1 network player and preamp, £6,499

SB-R1 speakers, £18,599 for pair​

לפאלו
איפה כתוב מה ב"גוגל"?
ממתי בגוגל כתוב משהו?
מנגד, בקישור הזה, http://www.gizmag.com/panasonic-technics-hi-fi/33676/
יש התייחסות למהנדס הפרויקט שהוא, ובכן, איש טכניקס, וגם מובאים דברים בשמו.
ויש גם כאן
http://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/08/30/iphone-6s-triple-bad-news/
ויש עוד (גוגל כותב הרבה, לא קראתי הכל).

העניין הזה שמחרטטים אותה בשיווקית, ועוד "כרגיל", מבוסס מידע, או השערה שלך?

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
נו,כמו TAD, כמו ESOTERIC.
מה הבעיה?

אין שום בעיה.
זה בסה"כ מותג של פאנסוניק, לא איזו "חטיבה" או אפילו לא "יצרן".
זה נחמד שפאנסוניק חזרה לייצר ציוד אודיו משובח, אבל לא צריך להסחף בנוסטלגיה, רק בגלל שיש לזה אותו שם כמו מוצרים של פעם.
גם העובדה שפאנסוניק היא חברה גדולה ועשירה לא צריכה לגרום לרייר. לא רק הגודל והכסף קובע, אלא גם הניסיון והיידע.

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
יש התייחסות למהנדס הפרויקט שהוא, ובכן, איש טכניקס, וגם מובאים דברים בשמו.

זה לא "הוא", זו "היא".

Kosh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
טכניקס תמיד הייתה מותג של של פנסוניק (כמו שפנסוניק עצמה הייתה בעצם מותג של תאגיד האם מטסושיטה(עד לשינוי שם התאגיד כולו לפנסוניק לפני כמה שנים).בכל מקרה,ובלי קשר למחיר הבאמת גבוה למערכת היפה,היה צפוי שברגע שיזכירו כאן שם מותג של חברה מסחרית גדולה שהחליטה "להתקמבק" יקפצו כאן בפורום כל בעלי המערכות של החברות בוטיק האקזוטיות,כאילו הם מפחדים פתאום או לכאורה "מאויימים" או מרגישים שחייבים לקטול שם גדול מהעבר שחזר.והפשע הגדול-שהוא שייך לתאגיד גדול.כשלקסמן חזרה לעצמה אחרי שבשנות השמונים והתשעים יצרה זבל איום ונורא כשהייתה בבעלות אלפיין,לא שמעתי כאן כאלה קטילות-אולי בגלל שללקסמן העכשווית יש יבואן עם קשרים כאן בפורום/אתר ומוצרים אולטרה יקרים ועכשיו זה הכניס אותה בחזרה למועדון המקובלים של הפורום? להזכיר שללקסמן לפני "הגלות" אצל אלפיין היה בשנות ה-70 ציוד מעולה,גם הייאנד,אבל גם הציוד "העממי" של החברה היה איכותי,אז עוד היה לה ליין של ציוד "להמונים" מה שנקרא.אבל היום אין לה(יש כאמור,רק ציוד יקר מאוד),ובגלל זה,כנראה,היא קיבלה פירגון וטפיחות על השכם.לפי זה,גם טכניקס בגילגולה הנוכחי צריכה לקבל פירגון גם בפורום,לא?:מבולבל::confused: והזכירו כאן את סאנסוי-לפני שנתיים בערך מישהו באנגליה קנה את הזכויות על הלוגו הישן של החברה והדביק אותו על כמה מוצרי סטריאו-קומפקט דיסק,רסיבר,מגבר ומערכת מיני,ומי שיצרה עבור הסאנסוי הזאת הייתה קמברידג' אודיו(בסין,כמו מוצרי קמברידג' עצמה).ה"קאמבקון" נכשל והחברה המחודשת נסגרה.סאנסוי הייתה חברה עם מוצרים נהדרים-במקרה שלה ה-DNA המיוחד של המוצרים שלה אבד עם ההתפגרות של החברה המקורית,למותג הזה עדיף להישאר בקבר.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
דווקא חומר קריאה מעניין בעיקר החלק של השימוש בפטים של גליום עם התנגדות אפסית בעבודה בתדרים גבוהים.
מימוש כזה אכן יקטין את מעגל ההגברה בצורה משמעותית. מעניין מאוד לשמוע את זה......

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
קוש כתב
"כשלקסמן חזרה לעצמה אחרי שבשנות השמונים והתשעים יצרה זבל איום ונורא כשהייתה בבעלות אלפיין,לא שמעתי כאן כאלה קטילות-אולי בגלל שללקסמן העכשווית יש יבואן עם קשרים כאן בפורום/אתר ומוצרים אולטרה יקרים ועכשיו זה הכניס אותה בחזרה למועדון המקובלים של הפורום".

1. בדקתי: בשנות השמונים וגם בשנות התשעים, אתר זה לא פעל. מביך וגם שערורייה, אבל זה המצב (ליאור לא מפסיק להתנצל, ויש לו המון תירוצים, אבל בינינו? לא רציני). כך שנראה לי שיצאה שגגה בתגובתך.

2. לא כך בעניין האחר. אכן, פורום נכבד זה, בזכות היבואן עם הקשרים והפרסום האדיר באתר אחראי לכך שלקסמן הפכה להיות חברה במועדון המקובלים. עם זאת, יש מצב שאי אלה 2-3 אחוזים מההתחדשות של לקסמן והתקבלותה במועדון המקובלים - זו כמובן תחושה בלבד, שהרי אין לכך ביסוס - קשורים לכך שלקסמן פצחה בעשור האחרון במסע ייצור של מוצרי היי אנד, ואלה זכו לשבחים (חלקם נרגשים מאוד) גם מאתרים ומגזינים בניכר (לא מעט, למיטב תחושתי הלא מבוססת).

מה שמראה, כמובן, כי היבואן הענק, בעל המתקן הכביר ליד הוד השרון, הצליח באמצעות תקציב הפרסום האדיר שלו להשפיע דרך האתר בכלל והאדונים קורן-את-לוי בפרט על המדיה העולמית בתחום האודיו.

מה אומר ומה אגיד, ידעתי שיש להם השפעה גלובלית, אבל בעוצמה ובהיקף כזה? מדהים. פשוט מדהים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יואל.
אנחנו לא מדווחים על הכל. חלק מהענין של צניעות הוא לא להביא לידיעה ציבורית על ההצלחות שלנו להטמיע מותג ברחבי הגלובוס. אבל כיוון שאתה העלת את היכולות הללו שלנו, אני מרשה לעצמי. במידה ולא היה מוזכר, הייתי ממשיך לנפנף בשרביט ההשפעה הגלובלי שלנו בסודיות מוחלטת.

אחת הדוגמאות הן המוצרים של קונסטליישן. אנחנו מצליחים אפילו להשפיע רטרואקטיבית. רכשתי קונסטליישן לפני חצי שנה (בערך), והנה, הצלחתי ליצור מצב בו 10 שנים אחורה היצרנית הזו נחשבת בשוק כולו. וזה עוד טרם רכשתי. רטרואקטיבית יואל, תבין את ההשפעה!

לזה קוראים עוצמה קוסמית.
אגב. את ההצלחה של לקסמן בעולם אני זוקף גם לזכותו של מתנוש ולא רק לעצמי ולקורן. אתה יודע, מה שמגיע - מגיע.

אני מדדתי 7 בריכטר. מדדת גם אתה?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נמר תרגיע בגת.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
טכניקס תמיד הייתה מותג של של פנסוניק (כמו שפנסוניק עצמה הייתה בעצם מותג של תאגיד האם מטסושיטה(עד לשינוי שם התאגיד כולו לפנסוניק לפני כמה שנים).בכל מקרה,ובלי קשר למחיר הבאמת גבוה למערכת היפה,היה צפוי שברגע שיזכירו כאן שם מותג של חברה מסחרית גדולה שהחליטה "להתקמבק" יקפצו כאן בפורום כל בעלי המערכות של החברות בוטיק האקזוטיות,כאילו הם מפחדים פתאום או לכאורה "מאויימים" או מרגישים שחייבים לקטול שם גדול מהעבר שחזר.והפשע הגדול-שהוא שייך לתאגיד גדול.כשלקסמן חזרה לעצמה אחרי שבשנות השמונים והתשעים יצרה זבל איום ונורא כשהייתה בבעלות אלפיין,לא שמעתי כאן כאלה קטילות-אולי בגלל שללקסמן העכשווית יש יבואן עם קשרים כאן בפורום/אתר ומוצרים אולטרה יקרים ועכשיו זה הכניס אותה בחזרה למועדון המקובלים של הפורום? להזכיר שללקסמן לפני "הגלות" אצל אלפיין היה בשנות ה-70 ציוד מעולה,גם הייאנד,אבל גם הציוד "העממי" של החברה היה איכותי,אז עוד היה לה ליין של ציוד "להמונים" מה שנקרא.אבל היום אין לה(יש כאמור,רק ציוד יקר מאוד),ובגלל זה,כנראה,היא קיבלה פירגון וטפיחות על השכם.לפי זה,גם טכניקס בגילגולה הנוכחי צריכה לקבל פירגון גם בפורום,לא?:מבולבל::confused: והזכירו כאן את סאנסוי-לפני שנתיים בערך מישהו באנגליה קנה את הזכויות על הלוגו הישן של החברה והדביק אותו על כמה מוצרי סטריאו-קומפקט דיסק,רסיבר,מגבר ומערכת מיני,ומי שיצרה עבור הסאנסוי הזאת הייתה קמברידג' אודיו(בסין,כמו מוצרי קמברידג' עצמה).ה"קאמבקון" נכשל והחברה המחודשת נסגרה.סאנסוי הייתה חברה עם מוצרים נהדרים-במקרה שלה ה-DNA המיוחד של המוצרים שלה אבד עם ההתפגרות של החברה המקורית,למותג הזה עדיף להישאר בקבר.
תודה רבה קוש זה בדיוק מה שניסיתי להעביר בפוסט אחר לאדון מתנוש עם הפה הגדול והמלוכלך, אבל כולם קפצו עליי ומתוך כל מה שכתבתי התיחסו רק לפסיקים שלא שמתי גועל נפש לפחות ציפיתי מנמר לשמור על נטרליות אבל הוא היה חייב לקטול אותי גם שם ובטח על הרמקולים שלי שהוא אפילו לא שמע מקצועיות לעילא

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
עובדת היותו של מותג מסוים חלק ממותג אחר, לא ממש שייכת לעניין. מותג ענק הפונה לכלל השוק יכול - ולא מעט עושים - לפתח עצמאית או לרכוש מותג מאוד מתקדם/אקסקלוסיבי.

לקסוס מייצרת את LS600h, ומדובר במותג של טויוטה, שמייצרת גם את אייגו; פולקסווגן עשתה מאודי מותג יוקרה מתקדם מאוד לפני קצת יותר מ-20 שנים; מותג המוצרים מונבלאן מייצר גם שעונים, די בסדר, אבל גם את סדרת וילאר של סדנת מינרבה עם שעונים מורכבים במיוחד (כמו Cylindrique Geosphères Vasco Da Gama שמחירו רבע מיליון אירו) - ויש עוד עשרות דוגמאות.

וגם באודיו, ואפילו עם תחת אותו מותג: סוני ייצרה בשנות השמונים את סדרה R; פיוניר ייצרה אז את סדרת אקסקלוסיב; שתיהן היו גם אז חברות שייצרו בעיקר לכלל השוק.

בקיצור: כל הקטע הזה ש-X שייך ל-Y, ובגלל ש-Y הוא עממי, אז מזה לומדים על X - פשוט לא נכון.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יניב.

לא קטלתי את הרמקולים שלך. טענתי טענה שכשהבעתי דיעה על מוניטור אודיו כיצרנית ישר תקפת אותי.
לא טענתי שהיא לא טובה. אבל טענתי שהיא לא נמצאת איפה שמג׳יקו, הנסן, פוקאל, וילסון וכ״ו נמצאות.
מפריע לך? לא נורא. מציאות היא לא דבר נוח תמיד.

במילים אחרות דיונים איתך עתידים לתוצאות אמוציונליות מידי. לא בא לי על זה...

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נמר אני חי במציאות ממש מעולה זה שאתה לוקח חברה ומקטלג אותה איפה שנוח לך מבלי לשמוע את הדגמים בעיקר הגבוהים שלה זה חובבנות, אני לא קונה מה שנחשב או מה שהכי כבד ,להבדיל ממך שמעתי כמה רמקולים כאלה במינכן והם נשמעו כמו תחת אז אל תזרוק שמות של חברות כמו ילד קטן ,ומי שפתח את הדיון אמוציונלי זה אתה וחברך אני רק הבעתי את דעתי תתבייש

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור