pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
איך נשמע אצלי?טוב בזה הרגע אני חוסם אותך כי נמאס לי להתווכח עם כבש.
דעתי לא השתנתה על הסאונד אצלך
בטוח שנשמע חרא אצלך
איך נשמע אצלי?טוב בזה הרגע אני חוסם אותך כי נמאס לי להתווכח עם כבש.
בטוח שנשמע חרא אצלך
להגיע לסאונד זה סוג של "משחק" ולא משנה באיזה אמצעים.אני כאן, כי מכחישי מדע, כפי שאתה מכנה את עצמך בצדק, הם לצערי לא דבר נדיר, אנחנו נתקלים בהם בכל מיני תחומים, בוודאי בתקופה הנוכחית...
לצערי, אתה לקחת את זה לקיצון, תוך סגידה לעצמים בדמות של ברזלים, עצים, צמר גפן ופעמונים.
בו בזמן שכל המוצרים הללו הם בסך הכל משחקים נחמדים ולא מהווים בשום צורה בסיס שמישהו צריך להשען עליו.
בכל פעם שאתה תמשיך עם הקישקושים הללו, יהיה כאן מישהו, המאמין במדע, שיבקש לסתור את דבריך, תוך הצבת תמרור ברור, לפיו מדובר בשוליים קיצוניים והזויים.
רן
כפי שהעירו לפני, עצם בקשת סרטון לצורך התרשמות מאיכות המערכת מעידה על חוסר הבנה בסיסי באודיו.חוץ מזה כמה אפשר להתחנן לסרטון!
בוא נשמע את הפלא שלך!
אני לא מבין מה הבעיה. אל
תפחד אני לא אלעג על התוצאה
זו הודעה מביכה, כי זה אומר ש:טוב בזה הרגע אני חוסם אותך כי נמאס לי להתווכח עם כבש.
בטוח שנשמע חרא אצלך
וזו הודעה ברמה ממש סופנית:לא מעניין אותי הגרפים שלך והמדע שלך ממש לא.
סאונד שומעים עם האוזניים וגם זה לא בטוח שאתה מבין כי הרי אתה עסוק רוב הזמן במדע ואם גם עם האוזניים אתה לא שומע אז אני מצטער בשבילך.
רנצוק אל תשכח שהגן נסגר בשעה 16.00.
רק שלא תשאר אחרון
איך נשמע אצלי?
הפטיפון הכי מדליק שראיתי בחיים רק מה, עושה סחרחורת…אני שומע ככה
https://hackaday.com/2021/11/24/bluetooth-record-player-puts-a-new-spin-on-vinyl/
אין כמו וויניל
זה נשמע נהדר
(והמקור שלי מהעצים...)
חברים אולי נקיים דיון מלמד במקום לרדת אחד על השני?
מה אומרים ?
אבל אין מדידות שיכולות לנבא איך המערכת תשמע.
או הנה יצא המומחה מס 2 בסאונד!כפי שהעירו לפני, עצם בקשת סרטון לצורך התרשמות מאיכות המערכת מעידה על חוסר הבנה בסיסי באודיו.
הרי כדי שתוכל להתרשם עד כמה מערכת נתונה היא טובה בלי לשמוע אותה אלא רק דרך הקלטה, צריך גם שההקלטה לא תפגע באיכות וגם שההשמעה לא תפגע באיכות.
אז מילא אם מישהו היה מקליט את המערכת של רן עם מיקרופונים באלפי דולארים ומכשיר הקלטה משובח שימיר את הסיגנל לקובץ PCM 24/192 או DSD512 ומעלה, ואצלך היה מכשיר שיודע להפיק את המירב מהקובץ הזה, וגם אז האיכות מוגבלת ע"י המערכת שלך בעיבוד האקוסטיקה של החדר שלך. כלומר אם המערכת של רן טובה יותר משלך (מה שבטוח), לא תוכן לשמוע זאת, לכל היותר תבין שהיא טובה.
חוצמזה, לא תוכל לקבל שום מושג לגבי השיפור שנותן ה-RC אצל רן.
אבל בדרך כלל מפיקים סרטון באמצעות הטלפון, באיכות אפסית, ומשמיעים את התוצאה דרך רמקולים של מחשב או דרך טלפון, אבל גם אם מחברים למערכת הראשית, ההקלטה היא פח.
אז הבקשה הזו מוזרה כשהיא באה ממישהו שחושב שהוא מבין ב-Hi-Fi ואחרים לא. זה מוכיח אי הבנה עמוקה.
ובהקשר זה, הסירטון שלך היה מביך. הכל חשוך, לא רואים מה יש, את הרמקולים בכלל לא רואים, המצלמה באותו מקום לכל האורך, במקום להסתובב ולהראות את כל הפרטים של המערכת על כל חלקיה ומרכיביה. למעשה זה שקול להשמעת מוזיקה באיכות של טלפון עם תמונה סטאטית וחשוכה מדי של פטיפון. חסר משמעות לחלוטין.
זו הודעה מביכה, כי זה אומר ש:
- כנראה שמה ש-Balance כתב עבר את גבולות ההתמודדות העניינית שלך.
- אתה מוכן להקריב את האמינות שלך כחובב אודיו ולהביע דעה מוחלטת על מערכת שלא שמעת רק בניסיון פתטי לפגוע
וזו הודעה ברמה ממש סופנית:
- זילזול במדע זה כבר מעבר לקו האדום. לא קביל עבור חובב אודיו אמיתי. אין מה לדבר איתך.
- אתה לא ידע איך רן שומע, או בעצם אתה כן יודע, הוא תאר דברים בצורה חווייתית מאוד, ובכל זאת אתה זורק כל הזמן שהוא לא שומע עם האוזניים ושאצלו הכל נשמע אותו דבר, כשנתון שהרבה מאוד אנשים מעידים שמהערכת שלו מדהימה, וכל זאת בלי ששמעת אותה. שוב, כמו במקרה הקודם, הקרבת את האמינות שלך כחובב אודיו והיבעת דעה מוחלטת על מערכת שלא שמעת רק בניסיון פתטי לפגוע.
אז זהו, אין לך אמינות כחובב אודיו. סופית. אין מה לדבר איתך.
- וההערות על הגן הן ברמה של גן ילדים. אתה מוכיח שזו הרמה שלך. אין מה לדבר איתך.
דן,
דיון מלמד, למה להגדיר טכנולוגיה כמדע,
רק כדי להעצים את הרושם, מדע הוא עיסוק אחר, מי שמשתמש בטכנולוגית rc
שיהיה בריא אם אין לו אפשרות אחרת,
אבל אין מדידות שיכולות לנבא איך המערכת תשמע, כמו שאין מדידות לרגשות
אדם מה חוזק הכאב שהוא מרגיש
מ1 עד 10 את זה שואלים אותו, להיתווכח
על שימוש rc הוא מגוחך, לפעמים קורח המציאות מצביע על שימוש ב rc, לדעתי הוא חייב להשפיע על איפיון הצליל כמו כל
רכיב אחר, זה ש rc מקל בעבודת אולפן
זה פיתרון אולי מעולה, אבל יש הבדל
בהשוואה למערכת בייתית.
ככלל אתה לא חוזר אין ספור פעמים ומגדף אחרים אם אתה בטוח בעצמך, אולי זה
לא מעניין וחשוב לכולם. אין צורך לצור
מלחמה בוויכח אם יש אלוהים ואם לאו.
להגיע לסאונד זה סוג של "משחק" ולא משנה באיזה אמצעים.
אתה יכול לקבל את הגישה הזו או לא אבל זו עובדה .
מה מפריע לך שפלוני מגיע לתוצאה מעולה ללא "המדע" שלך?
אני לא טוען למומחיות. אתה כן.או הנה יצא המומחה מס 2 בסאונד!
התפלאתי שעדיין לא הגבת!
אתה חושב שאתה מומחה גדול בסאונד? למדת סאונד באוקספורד או אצל רן מויאל?
אתה גם מציין שלא רואים את החדר וחשוך… תגיד אני חייב לך משהו ,לך תספר לכולם ממה נשרף לך הטוויטר באקפלה שלך ואחר כך תלמד אותנו סאונד. אחד שנכשל להוציא סאונד מאנאלוג בא ללמד אותי איך ישמע מהפלאפון הסאונד? מה זה עניינך בכלל, מה אתה מתערב בכל דבר.
לכולם יש לך מה להעיר לך תתקן קודם את הטוויטר ואחר כך תלמד אותנו איך סאונד צריך להשמע!
עוד מומחוי.
היי יוסי,
הדיון הוא לא על RC . מיותר להתמקד לזה. זה עולם שלם ונושא שלם.
יש מדידות שמנבאות בפירוש מה התגובה של הרמקול הצפויה בחדר . כל יצרן למעשה -יודע את זה .והיום זה גם פתוח לציבור הרחב - יש את היכולות להעמיק ולדעת .אפשר להגיד - אין לי כוח להתעסק עם זה או זה משעמם אותי -אני מעדיף לקרוא עוד ביקורת אבל אי אפשר לבטל את זה -זה מוכח .
פשוט תקיש בגוגל PREDICTED IN ROOM RESPONSE .
אתה תראה אין סוף חומר - ורובו בכלל לא קשור ל RC.
איך נשמע אצלי האנאלוג, אבל, כמו בשאר המקרים, אתה מקשקש על איך נשמעות המערכות של אחרים מבלי ששמעת אותן.
אני לא טוען למומחיות. אתה כן.
לא נשרף הטוויטר אלא יש צורך בהחלפת ה-quartz unit כל כ-5 שנים. היצרן אמר לי את זה מראש, ועברו 6 שנים.
אני מתערב בכל מקום שבו מדברים שטויות.
ואין לך שום מושג ירוק איך נשמע אצלי האנאלוג, אבל, כמו בשאר המקרים, אתה מקשקש על איך נשמעות המערכות של אחרים מבלי ששמעת אותן.
אם הייתי הולך לפי האינטואיציה, לא הייתי מחבר לטרינוב, אבל לא הסתפקתי באינטואיציה אלא עשיתי השוואה בין שני מצבים:סליחה שאני מתפרץ, אבל מעניין אותי, האם אתה מחבר גם את הפטיפון לטרינוב (כפי שאני היית עושה ..), או רק את המסלול הדיגיטלי?
איזה מסקנות הסקתי לדעתך מזה שהחדר חשוך ולא רואים את הרמקולים מעבר לזה שהסירטון גרוע?לי אתה אומר שאין לי מושג ירוק איך זה נשמע אצלך אבל אתה המומחה הגדול לסאונד ,יש מושג ירוק איך זה נשמע אצלי.
אתה המומחה הגדול מסיק מסקנות לגבי הסאונד אצלי שהחדר חשוך ולא רואים את הרמקולים
אבל שאומרים לשמוע סרטון מפלאפון
המומחה הגדול מיד מחליט שאי אפשר להסיק מסקנות.
ועמיר משהו לגבי "אין לך מושג ירוק איך שומעים אצלי".
עמיר, תבדוק טוב טוב מי בא אליך לשמוע את המערכת שלך.
סליחה שאני מתפרץ, אבל מעניין אותי, האם אתה מחבר גם את הפטיפון לטרינוב (כפי שאני היית עושה ..), או רק את המסלול הדיגיטלי?
למה צריך שיהיו נתונים לרזונטור,מלבד נשמע או לא נשמע..מתנצל מראש אם פוגע לך בפרנסה אבל זה חרטא.
פעמונים. צמר גפן. רזונטור בלי נתונים. חרטא.
המלך עירום.
מה שקורה בדרך כלל זה שלא מרגישים שום אפקט ואז אנשים כמוך אומרים ״צריך הרצה״.
אבל ״ההרצה״ היא רק עבור המשתמש. כדי שיתרגל. שיהיה מספיק זמן לעבוד על השכנוע העצמי.
לא, צמר גפן או פעמון לא דורשים הרצה.
צא לאור כבר. זה לא מפחיד. אפשר לעזור לך בזה.
רן, אני לא חושב שזה מה שליאור מכוון בשאלתו.היית עושה זאת ובצדק ליאור.
החלל אדיש לחלוטין לסוג המקור שלך, לסוג הפרה שלך ולסוג ההגברה שלך.
זה לא משנה לחלל אם יש לך פרה ב 10,000 דולר או 100,000 דולר, לא משנה אם אתה משתמש בדיסק מן של סוני. או דיגיטל מהחלל החיצון, הבעיות ישארו בדיוק אותן בעיות.
כל מערכות ה RC מטפלות בכלל בחלל, אין להם שום עניין במקורות שלך ובמחיר שלהם.
ולכן, אנשים הבוחרים להפעיל RC עבור קולנוע ולהתפאר בהשגיו ובו זמנית, באותו חלל, הם בוחרים לבצע הפרדה לסטריאו, כאשר הם משתמשים בפרה אחר, זה חוסר הבנה יסודית של כל הסיפור הזה.
החלטה תמוהה, הנובעת מרצון לשמור על "קדושת המקור" ו/או "קדושת הסיגנל", בזמן שהוא מקפץ לו בין הקירות, בין אם הוא מקפץ כתוצאה מהקשבה לסטריאו ובין אם הוא מקפץ כתוצאה מצפייה ב- "הסנדק".
רן