חסר רק האיזופון
רוב הסיכוי שהחיסכון ( אם יהייה כזה) לאחר המשלוח, המיסים, כאבי הראש וחוסר באחריות, לא יהייה משמעותי, אם בכלל.רוזי,לא שווה לך טיול לתאילנד ולארוז שניים כאלה? לסגור מחיר ,להוציא ת,משלוח נניח 15.000 שח לשלם מה צריך ולצחוק על העולם....
E550 בקרוב אני מקווה.
חזרתי מתאילנד לפני מספר ימים,ביום האחרון הגענו לשופינג בקניון ענק שנקרא MBK,
בקומה 5 אחרי שכבר התבלבלו לי העניים,מכל הפלאפונים והאלקטרוניקה,צדה את עניי,חנות דיי גדולה,צדדית עם שלט קטן ושחור HI-END AUDIO.
שלחתי את אישתי לאזור התיקים והנעליים,ונכנסתי לחנות מדהימה,עמוסה בכול טוב.
השעה שעת בוקר,המוכר אדיב וחסר תעסוקה,ושעה וחצי,שהקפדתי לומר לו שאין לי אפשרות לרכוש,שמח להדגים ולפטפט.
היה שם ארסנל אדיר של אקיופז ,מכל הסוגים והמינים,רמקולים של פוקל,סדרות יקרות,ורטי גדולים,לא זוכר את הדגם,קרלים,BAT,פטיפונים,שלא התעניינתי לגבי מוצאם,מפצלים,כבלים מטורפים,אבל בעיקר אקויופז.
שמעתי כמה סטים ,אך בעיקר את הסט הראשי,ורטי ואקיופז,הסאונד היה מאוד מאוד נקי ומפורט,אבל ממש לא קר או אנליטי,במה גדולה ומאוד פתוחה,מאוד אהבתי לשמוע פסנתר שם,נשמע מדהים.
ביקורת קטנה ובאמת תלויות סט ומיקום,היה נחמד לקבל קצת יותר משקל בנמוכים,אבל באמת בקטנה.
זהו...
איתן.
לא מצליח להעלות תמונות מהנייד,
אעלה בהמשך מהמחשב
מיכאל,לא חסר כלום
מיכאל,
אילו הפרסיפל? זה נראה יותר כמו הסרסטרו.
אי אפשר להשוות בין אקופייז ללקסמן עשיתי את ההשווה בגרמניה לאחרונה הבדל שמיים וארץ לא בסאונד ולא באיכות בניה שאקופייז נותנתאם אני הייתי מפנטז על accuphase הייתי הולך לשמוע luxman.
זמינים לרכישה כאן ועכשיו במחירים טובים מחו"ל.
לא משוכנע שאתה צודק בענין האיכות היפנית לפני כמה עשרות שנים, אולי להיפך. ראשית גם אקיופייז גם לקסמן מייצרות מוצרי היי אנד משובחים ויקרים מאז שנות השישים של המאה הקודמת ( עם הפסקה מסוימת אצל האחרונה מאז אמצע שנות השמונים ועד תחילת המאה הנוכחית בגלל רכישתה ע"י אלפיין שהעדיפה כמות ע"ח איכות, כיום כמובן המצב שונה ). שנית מרבית החברות שמתמקדות כיום בייצור מוצרי קולנוע ביתי ואחרות שהפכו למדבקות פטתיות, ייצרו החל מאמצע המאה הקודמת ועד כניסת הטרנד הנזכר של קולנוע ביתי מוצרי אודיו באיכות מאוד גבוהה, כך סנסוי, פיוניר, אונקיו, טיאק אם להזכיר דוגמאות בולטות. נדמה לי שלפחות בתחום הזה של האודיו ( להבדיל אולי ממכונית ) ליפנים לא היתה אף פעם סיבה למבוכה בשל איכות ירודה.איתן,
תגיד את האמת,
ממה נהנית יותר - לרכב על פיל בצפון, בלגן בקופנגן בדרום או לשמוע אקיופייז במרכז?
היום Made in Japan נחשב בצדק לחותמת איכות
והמהדורה החדשה של "זן ואמנות אחזקת האופנוע" נקראת היום "זן ואומנות ליפוף השנאים"...
מצחיק לחשוב שרק לפני כמה עשרות שנים Made in Japan היה נחשב למה ש-Made in China
נחשב היום.
אבל גם Made in China מתישהו ישתנה.
ע"ע שרתי Lenovo.
בחיים לא חשבתי שלמשהו תוצרת סין יהיה MTBF גבוה. אז חשבתי.
שתי החברות נמצאות בטופ, ראה ביקורות ביפן במיטב המגזינים לדוגמא
http://www.phileweb.com/aea/2014/kekka.html#gold
או המבקר מ-Audiodrom בביקורת שלו על הגברת קצה של לקסמן, אצטט:
" I am considering to replace my all Accuphase set up with them. Cannot be more enthusiastic"
http://www.audiodrom.cz/en-version/470.html?start=6
בקיצור, הייתי שמח לחיות עם הגברה של כל אחת מהן..
למי שיש זיכרון מספיק ארוך או ידע, יודע שבשנות החמישים והשישים, מוצרים יפנים נחשבו כאילו באיכות ירודה.לא משוכנע שאתה צודק בענין האיכות היפנית לפני כמה עשרות שנים, אולי להיפך. ראשית גם אקיופייז גם לקסמן מייצרות מוצרי היי אנד משובחים ויקרים מאז שנות השישים של המאה הקודמת ( עם הפסקה מסוימת אצל האחרונה מאז אמצע שנות השמונים ועד תחילת המאה הנוכחית בגלל רכישתה ע"י אלפיין שהעדיפה כמות ע"ח איכות, כיום כמובן המצב שונה ). שנית מרבית החברות שמתמקדות כיום בייצור מוצרי קולנוע ביתי ואחרות שהפכו למדבקות פטתיות, ייצרו החל מאמצע המאה הקודמת ועד כניסת הטרנד הנזכר של קולנוע ביתי מוצרי אודיו באיכות מאוד גבוהה, כך סנסוי, פיוניר, אונקיו, טיאק אם להזכיר דוגמאות בולטות. נדמה לי שלפחות בתחום הזה של האודיו ( להבדיל אולי ממכונית ) ליפנים לא היתה אף פעם סיבה למבוכה בשל איכות ירודה.
יופי, זה מחזק את הדעה החיובית על לקסמן, לא כל כך מאמין שימכור אקיופייז,
חבל שלפעמיים כל המוסיף גורע
אני לא יודע מי אלה המגזינים האלה אמינים או לא אני יודע דבר אחד חברת אקופייז ומסלול חייה ודרך השקפת העולם שלה כלפי סאונד זה משהו מיוחד ,מגזינים מגרמניה שידועים באמינותם ונוקשם לביקורת ולפרטים סוגדים לאקופייז ,דרך אגב לקסמן ממזמן לא יפנית היא נקנתה על ידי חברה סינית, לקסמן חברה מעולה אבל עדיין זה לא אקופייז וכסף לא משקר.שתי החברות נמצאות בטופ, ראה ביקורות ביפן במיטב המגזינים לדוגמא
http://www.phileweb.com/aea/2014/kekka.html#gold
או המבקר מ-Audiodrom בביקורת שלו על הגברת קצה של לקסמן, אצטט:
" I am considering to replace my all Accuphase set up with them. Cannot be more enthusiastic"
http://www.audiodrom.cz/en-version/470.html?start=6
בקיצור, הייתי שמח לחיות עם הגברה של כל אחת מהן..