שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
מכל הניסויים שעשיתי זה מקום שהם הכי השפיעו לטובה בסלון שלי.
בתחילה הם נתלו בקיר הקידמי במרכז ופחות השפיעו לטובה
מאחורי המאזין יש לי הדיפיוזר של סקייליין שבניתי
אם כבר מדברים ואתה כל כך רגוע ,תביא חבר ,תן לו מראה של גילוח צבאית ,שב בנקודת האזנה והחבר שיצמיד המראה צמוד לקיר הצדדי משמאל ומימין ,ויזיז אותה עד שאתה בנקודת האזנה תראה בעינך בעודך יושב את המיד והטויטר של הצד הרלונטי ,שם תסמן בX קטן את שנקודות בשמאל ובימין ,אלו נקודות ה FIRST REFLECTION ,ושמה בדיוק תדביק חומר סופג טוב אפילו קטן בגודל של 10\10 ,ולא סתם ספוג פשוט עם קליפת דיקט וגם לא חומר טוב מצופה בקנווס שמונע מהחומר לספוג גלי קול ,עכשיו שנרגעת יותר ,שלח את אותו חבר לקיר אחרי הרמקולים עם המראה וימצא לך 2 נקודות שאתה רואה את העורף של הרמקול בצד הרלונטי שמאל וימין ,גם אלו "נקודות החזר ראשוניות " ויאללה שחרר מה שהדבקת מאחרי המזנון ותרים אותם למקום הנכון ,במיקום נכון ומדויק מספיק הרבה פחות חומר ולא צריך 60\60 סמ ,מספיק משהו קטן ,
הדיפיוזרים צמוד ומעל הראש עוזרים ככוסות רוח למת ,יותר טוב תארגן כרית שטוחה להשעין הראש
חוץ מזה ,סחוב קצת הרמקולים החוצה מעבר למזנון ,קצת בחייאת דינאק ,זה עושה לך חור במרכז הבמה ובגלל זה צריך וליום גבוה ,טיפה קדימה ויבוא לך אנרגיה במרכז (בפוקוס ) ,והכל ישמע יותר ברור ,
חומרים לאקוסטיקה תמצא ב "גולמט" אזור נתניה בגרושים (סיבי זכוכית דחוסים לפלטה ) הצמר של קירות גבס לא מספיק טוב ! ותוכל בקלות לצפות אותם בבד עם מסגרת אצל ממסגר ,זה נראה ממש טוב ,
אתה לא צריך לקבל עצבים שמנסים לעזור לך לעבוד נכון ,כי לא כתבתי את כל זה כדי שתטרוק לי בפנים .