http://www.dtown.co.il/forum/thread...ה-70-נשמעים-כל-כך-יותר-טוב.59530/#post-426831
z.s תציץ בלינק, אם נראה לך עדין שהכל קשור רק לדור אודיופילים כושל מבחינתך וזה ההסבר להכל .
בוא נאמר שאתה קוצר את הפירות לאחר עשור חוסר ריספקט ,חוסר צניעות ,חוסר יכולת להבין שיש שירשור שלם לפני אודיופיליה שבסוף נותן לך את האפשרות לשבת מול הסט שלך לשמוע מוזיקה ולשחק בראש עם מחשבה מה קובע אנלוג או דיגיטל? ברור שאנלוג(מבחינתך).
ובתכלס כמעט כל מי שהגיב בשירשור בלינק לא רק שעברו אצלו ציוד לא פחות כבד מאצלך ,לא רק שיש להם ניסיון עשיר גם באודיו מרמת אנלוג דיגיטל ועד לדברים הקטנים ביותר.
בנוסף מבין דבר או שתיים על תעשיה ברמת ההקלטה ברמה היסטוריה של תעשיה ועד ההבנה שללא הבנה בסיסית
בשפה של המוזיקה ,בשפה של הקלטה וכו , וואלה אודיופיליה בלון מנופח שאפילו ניסיון להוציא את האוויר זה ללחוץ פול גז בניוטרל.
תגובה שלך שמה משקפת דור שלם אודיופילים שמרוב שמחט עושה הבדל כזה גדול תקופת אותם אופוריה שהם שילוב של שליטה במוזיקה לפחות כמו באך , שליטה בטכנאות סאונד לפחות רודי ואן, רמת שליטה בתעשיית המוזיקה והקלטות כאילו הם ניהלו בעצם לפחות יובל הלייבל אטלנטיק.
והיחידי בניגוד למצופה שעושה לייק באופן מוזר לתגובה מזה ׳פלצני׳ ולא מה לגופו של עניין זה דווקא בעל האתר נמר.
באופן פואטי מזכיר לי ראש ממשלה ששכח את אחריות 15 שנה בבית ומחפש את אשמים במחדל איך אבדה לו האחריות בבית כל תקופה שהוא מנהל את מדינה וכמובן לא מדובר באחריותו.
בסוף זילזול , חוסר כבד, חוסר צניעות,הרגשה שאני מבין הכל ולמדתי כבר הכל רק כי אני יכול ואני קובע כי אני יכול כי יש לי את כסף בעובר ושב לא מעידה על דבר חוץ מזה שאתה יכול לפנק את עצמך במערכת איכותית .
להשיג את כל מיומנות להבין מה אתה שומע ולמה וכו לא קונים בכסף ולא בציוד ולא מכתבה באיזה פורום שקוראים.
ואם אתה מזלזל ומבטל ידע ניסיון והבנה של אחרים שאין לך אפילו את רפרנס להבין את דברים מאחוריהם כי ככה תחושת הבטן שלך בהחלט יהיה לך קשה להבין את כרוניקה למה מתקשים לפתח כאן שירשורים או נמנעים מכך.
ואני יאמר להגינות שאתה לא חריג יש כאן כאלה שאיבדו את הבושה ואת גבולות לגמרה שהופך אותך אותי וכל השאר לבעלי נימוסים בריטים.