ZODIAC Gold + VOLTIKUS

Audio-Concept

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
WWOOOWWWW
הגיעו הממירים של antelop audio

ZODIAC Gold
http://www.antelopeaudio.com/en/products_zodiacgold.html

כולל הספק VOLTIKUS
http://www.antelopeaudio.com/en/products_volticus.html

פשוט יצירת אומנות
מוצר מדהים
ניתן לבוא לשמוע וכמובן לקנות יש במלאי

אודיו קונספט
אם תשמע תבין

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מוצר מהמם ביופיו.

מעניין להאזין לו {במיוחד ל-ממיר + ספק הכוח}.

Audio-Concept

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
נמרון

אתה תמיד מוזמן ....
נשמע מדהים .

איך אומרים אצלנו
" אם תשמע תבין "

אודיו קונספט
03-5185025

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בכייף.

אבוא בהזדמנות הראשונה.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
חשבתי שאצלכם דוגלים בהכנסת אורחים סוג ז, כמו שהגעתי אלייך לאסוף מכשירים שהשאירו לי לפני התערוכה של דיטאון ואמרתי לך שיהיה מעניין לשמוע את הרמקולים של YG ואתה בתמורה צחקת ואמרת מה מעניין,מה מעניין יש לך כסף לקנות אותם?! ואחרי זה המשכת בשיחת הטלפון שלך עם חיוך מרוח על הפנים..

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,785
נקודות
113
חשבתי שאצלכם דוגלים בהכנסת אורחים סוג ז, כמו שהגעתי אלייך לאסוף מכשירים שהשאירו לי לפני התערוכה של דיטאון ואמרתי לך שיהיה מעניין לשמוע את הרמקולים של YG ואתה בתמורה צחקת ואמרת מה מעניין,מה מעניין יש לך כסף לקנות אותם?! ואחרי זה המשכת בשיחת הטלפון שלך עם חיוך מרוח על הפנים..
מה זה הדבר הזה? מקווה שיהיה הסבר של היבואן.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
שניצל, אין לדבר כזה הסבר ותאמין לי שזה ישב לי בבטן הרבה זמן, אבל שאני רואה את היבואן מתהדר בקבלות פנים זה הציק לי עוד יותר..הוא כמובן לא חשב לעצמו שהילד הזה כותב פה אז הרשה לעצמו לש'ים פס ולהתבדח על חשבוני (תרתי משמע).

ממליץ למי שלא נראה עשיר ואין לו שיער שיבה, שיחסוך לעצמו ולבעל החנות את הזמן ולא יגיע, אלא אם כן התקציב שלו כולל צבע לשיער וחליפה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רגע רגע. אני מוכרח לאזן כאן את העניין.

קודם כל אני לא סנגור של יריב ועדי. לא לקוח שלהם {נכון לכרגע} ולא מתכנן להיכנס לשם כשותף אבל אני מוכרח להגיד משהו להגנתם.

לפתוח חנות אודיו היי אנד זה לא עניין של מה בכך. צריך הרבה מאוד סבלנות ויותר מזה, צריך גם להיות חצי פסיכולוג של לקוחות. האמינו לי שזה מחסל את האנרגיה בשניות.

אחרי הכל כולנו בני אדם. אני המלצתי לבחור צעיר ללכת לאודיו קונספט כאשר ביקש ממני לדעת היכן ניתן לשמוע רוקסן. הבחור הצעיר והממש לא עשיר, שנראה כמו ילד בן 14, בילה בחנות יותר מ-3 שעות והתקשר אלי מלא באנרגיות חיוביות כאשר האזין לכל המוצרים שביקש לשמוע וזה למרות שלא עמד לרכוש אותם. האמת היא שהוא אפילו לא בא לקנות. רק לבחון את אופי המכשיר.

אדם ידידי היקר. את יריב ועדי אני מכיר היטב, לא יודע מי מהם אמר לך את מה שהוא אמר {וזה לא לעניין} אבל אי אפשר לדעת מה עבר עליו באותו יום. כולנו בני אדם, לכולנו יש רגעים שאנו נטולי סבלנות. גם לך יש כאלה, אני בטוח ואני גם יודע את זה. אני בטוח שמה שנאמר לך נאמר כסוג של "פליטת פה" וזה רחוק שנות אור מהשירות ששמעתי שקיבלו שם.

במצבים כאלה אני תמיד בעד להגיד מה מפריע בדלתיים סגורות. אני סבור ובטוח שאם היית אומר להם מה על ליבך הם היו מתנצלים ואף מסבירים לך שזו לא היתה הכוונה.

אדם. אם היית צריך להתעסק כל היום עם אנשים שבאו רק לשמוע, והיית מבין כמה שעות עבודה אתה "מבזבז" על לקוח שאין סיכוי שהוא יקנה אז כנראה שלא היית מחזיק מעמד. אני בטוח שמגיעים לאודיו קונספט עשרות אנשים בחודש, שלא מתכננים לקנות כלום שבאו רק לשטוף את האוזניים. לעיתים זה מעיק, מעייף, מתסכל ומכיוון שאנו, כולנו, בני אדם. אז עושים טעויות וזורקים משפט שלא בכוונה לפגוע או חלילה לגרש לקוח.

אני מציע שתפנה אליהם בצורה מכובדת ותראה שמדובר באנשים חביבים ומארחים למופת.
אם תרצה, אשמח לקשר אותך איתם ואף להיות נוכח בשיחה על מנת שתבהירו את העניין. אחרי הכל, מהיכרותי איתם, הם ממש ממש ממש לא רצו שתרגיש כך או כל לקוח אחר.

מצטער שזה קרה ואני עוד יותר מצטער שזה קרה דווקא עם האנשים היותר נחמדים ועממיים בתעשיה.

אני בטוח שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
נמר, אתה לא סנגור של יריב ועדי אבל אתה מסנגר עליהם, וכל זאת, כמו שאתה אומר בלי שיש לך שמץ של מושג מה היה שם ומה נאמר אבל אתה בכל זאת מסנגר..,אתה מציע לי לפנות אליהם בצורה אישית ולסגור את העניינים מתחת לדפי הפורום, במקום רחוק מהעיין שיכולה לקרוא-אני דווקא חושב שמישהו כמוך,כתב ומנהל אתר אודיו צריך להבין שהמקום האופטימלי ובעצם חובת האתר לפרסם גם דברים כאלה (אם אתם מתיעדים לאוביקטיביות), ואני רוצה להאמין שיש לביקורת וגם לאהדה מקום בפורום (כמו שאתה יודע אני מפרגן למספיק מוצרים). עכשיו לסנגר עם תירוצים כמו "יש רגעים נטולי סבלנות" או "אי אפשר לדעת מה עבר עליו באותו יום" זה אחלה אבל לא מחזיק מים, אגב אני שמח שעם הבחור בן 14 הוא תפס מצב רוח טוב, פעם הבאה אני אברר מתי הוא סבבה ואז אגש אליו....

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אדם.

שים לב שאף אחד לא מחק את מה שכתבת. כשהתכוונתי ל"דלתיים סגורות" התכוונתי לליבון העניין ולא לא לכתוב את מה שאתה חושב. דהיינו ה-אחר כך, אם תדברו, יהיה בדלתיים סגורות.

נכון, אני "מסנגר" עליהם מפני שאני מכיר את האנשים. בדיוק כמו שאני מכיר אותך ואתפלא אם מישהו יגיד משהו עלייך שאני בטוח שהוא לא מתאים לך. בכל מקרה, מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. לדעתי, במצבים כאלה, אין כמו ללבן עניינים. אחרי הכל כולנו בני אדם וכולנו טועים. ואת האי נעימות הזו כדאי לתקן.

והכי חשוב.
בפורום זה יש מקום לפרגון ויש מקום להערות ותלונות. הסיבה שהתגובה שלך נשארה היא בגלל שהפורום הזה נותן חופש ביטוי לכולם. לטוב ולרע אך תמיד מקווים לטוב.

Audio-Concept

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
אדם שלום,

צוות אודיו קונספט מתנצל בפניך על שנפגעת.
גם לקוח אחד כועס על פני לקוחות רבים מרוצים זה חבל מבחינתנו.
אנחנו מזמינים אותך להאזנה חלומית פלוס כוס קפה בתאום מראש.

אודיו קונספט שמה לעצמה למטרה שכל לקוח יהיה מרוצה, אנחנו משרתים
עשרות לקוחות בכל חודש וזוכים למשוב פשוט מרגש מצד הלקוחות,
אנחנו משקיעים את נשמתנו בלקוחות ורואים את הלקוחות כשותפים לדרך מענגת
לעולם האודיו.

שוב פעם אנחנו מתנצלים שפגענו בך ונשמח מאוד לתקן את הרושם שקיבלת !

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
תודה רבה לצוות אודיו קונספט על ההתיחסות לפרסום שלי וכמובן על הרצון לתקן, אני חושב שזאת גישה יפה וראויה, אקח את ההצעה האדיבה לתשומת ליבי, ושוב תודה.

אדם.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אדם.

אם אתה בוחר להגיב לי בצורה הזו אז זה חבל מאוד.
בכל אופן, העיקר שפרקת מעצמך את הכעסים ועכשיו אתה רגוע. כנראה שמספיק רגוע בשביל להעביר אותם למישהו אחר.

jonwinitz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
האמת שאני ממש מבין את שניי הצדדים בסיפור!
אני זוכר עד היום איך אמנון ניפנף אותי לפניי כ30 שנה!
אני בצעירותי רציתי לראות ולשמוע כמה שיותר ולא היה לי תקציב לרכוש משהו רציני.
אכן גזלתי את זמנם של הרבה בעליי חניות, אני מניח שבעליי החניות היו מודעים לעובדה זאת.
כאשר התבגרתי והתבססתי אכן רכשתי ! אבל זאת לאחר ששוב עשיתי סיבוב האזנות ממושך.
לדעתי בעל חנות מודע לעובדה שיש סיכויי טוב שהאדם שנכנס לחנות (גם אם הוא לבוש יפה ואם שיער מאפיר)
לא ירכוש ממנו בסופו של דבר ולדעתי מהצד של בעל החנות זה חלק מהעניין אבל זה מתסכל ומעצבן ולכן לפעמים המוכר
מנפנף או חסר סבלנות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור