youtube והילדים

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
האמת, די התלבטתי אם לפרסם את הפוסט הזה דווקא בפורום הדו ערוצי אבל נראה לי שזה נוגע לרבים.
בתקופה האחרונה היוטיוב לוקח נפח גדול בהאזנה בבית למערכת.( בעיקר אשתי והילדים). אמנם שמח שהציוד בשימוש לא רק על ידי אך רב הסירטונים אינם מתאימים לצפייה ע"י הילדים.מנסה למצוא פיתרון לבעיה. המקור הוא טלביזיה חכמה פנסוניק דגם 55cs630.עם יציאה דיגיטלית המחוברת למערכת.
האם ישנה דרך להאזין לשירים ביוטיוב דרך הסטאפ מבלי שהמסך יצג את הסירטון?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
למה דרך המערכת?
אצלי בבית כל אחד מאזין דרך איפאד עם אוזניות או מחשב

במקרה שלך, אפשר להתחבר דרך VNC אן משהו דומה, ישנה אפליקציה לאותו איפאד.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
האמת, די התלבטתי אם לפרסם את הפוסט הזה דווקא בפורום הדו ערוצי אבל נראה לי שזה נוגע לרבים.
בתקופה האחרונה היוטיוב לוקח נפח גדול בהאזנה בבית למערכת.( בעיקר אשתי והילדים). אמנם שמח שהציוד בשימוש לא רק על ידי אך רב הסירטונים אינם מתאימים לצפייה ע"י הילדים.מנסה למצוא פיתרון לבעיה. המקור הוא טלביזיה חכמה פנסוניק דגם 55cs630.עם יציאה דיגיטלית המחוברת למערכת.
האם ישנה דרך להאזין לשירים ביוטיוב דרך הסטאפ מבלי שהמסך יצג את הסירטון?

אני שמע mezzo כשהטלויזיה
כבויה דרך המערכת,
ממיר של hot וממיר של המערכת,
כבל אופטי ממיר של hot ל dac
מה dac ל pre.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
כאשר אני מחבר דרך אייפד או טלפון העוצמה נמוכה מאוד בחיבור לקדם( חיבור אנלוגי). רק כאשר אני מחבר דרך הטלביזיה יש עוצמה סבירה.
אין לי הוט ולא יס.גם בחיבור של המחשב דרך מחבר השמינית העוצמה נמוכה מדאי.
הילדים מאוד אוהבים לשמוע שירים, אבל הקליפים ברובם נוראיים.אין לי אפשרות להחשיך את המסך ולהמשיך להאזין.גם לא בחיבור וויפאי
דרך הטלפון.באעסה
אולי לליאור יש איזה רעיון???

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור