YG ACOUSTICS מכריזה על רכישתה על ידי קפיטל LK ויואב גבע...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
EDFD5C26-DB89-31D1-4802-3B6680230DBF.jpg

YG ACOUSTICS מכריזה על רכישתה על ידי קפיטל LK ויואב גבע. יואב יהיה מאתה עם שני שותפים בניהול החברה, הוא אחראי על פיתוח הרמקולים וסמנכ"ל החברה, שותף שני יהיה סטיב פורמן מנכ"ל החברה ושותף שלישי פאסיבי, דיויד קומץ. בחברה כ-15 עובדים, הפעילות העסקית גדלה מאוד מבחינת הקף המכירות, בשנתיים האחרונות.

אנחנו מפרסמים היום את הידיעה בין ראשונים בעולם, עוד פרטים יהיו רלוונטיים מחר.

מאחל ליואב הצלחה מרובה בחברה החדשה :).

תומר צין

תמונות מצורפות

• EDFD5C26-DB89-31D1-4802-3B6680230DBF.jpg
    EDFD5C26-DB89-31D1-4802-3B6680230DBF.jpg
    KB 16.9 · צפיות: 926
נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
תומר, בעל החברה לא הופך לעובד שכיר
בחברתו מתוך רצון.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
כנראה החברה בקשיים ככה זה שמתחילים להיכנס שותפים,היה לי הרגשה כי בתערוכה האחרונה במינכן לא יצא לי לראות אותם

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מכאן המחירים רק יאמירו, לא שגם כיום מחיר מוצרי החברה נגיש.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
בחברתו מתוך רצון.

כנראה החברה בקשיים ככה זה שמתחילים להיכנס שותפים,היה לי הרגשה כי בתערוכה האחרונה במינכן לא יצא לי לראות אותם

מכאן המחירים רק יאמירו, לא שגם כיום מחיר מוצרי החברה נגיש.

יאללה איזה שנינות, איזה פנינים, איזו חוכמה, איזה נסיון חיים בתחום הכלכלי ובתחום הרמקולים כיצרנים בפרט!
עכשיו תגידו לי חכמי האומה
על אקזיט שמעתם?
על זה שפעילות גדולה יותר מחייבת יותר מ -
ONE MAN SHOW ולעתים מתגמלים מנהל גם באמצעות מתן מניות...
על זה שהשתתפות או אי השתתפות בתערוכה מלמד כלום.
והנבואה לגבי עליית מחירים ניתנה לשו...

בהצלחה ל-YG

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לדעתי ולהערכתי, הוא קיבל מעל 10 מיליון דולר :rolleyes:, הוא ממשיך בחברה בתוך מתכנן רמקולים דבר שהוא מאוד אוהב לעשות, לאחרונה יצאו 2 דגמים חדשים, הדבר היה קצת גדול עבורו להתעסק בכל החזיתות (פיתוח, שיווק, מכירות, לנסוע לדילרים בחו"ל, כ-10 תערוכות בחו"ל ועוד). כמה שעתה גאון, הדבר קשה מאוד (ורד).

תומר

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בחברתו מתוך רצון.
אתה מבלבל קצת בין הדברים, יש לא מעט בעלי חברות שמחזיקים מניות וגם עובדים בחברה כשכיר, למשל סטיב ג'ובס היה כזה, גיל שויד בצ'ק פוינט ועוד... יש כאלו, כמו שויד שמקבלים שכר מינימום כביכול עבור עבודתם, אבל לא צריך לדאוג להם :) http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001186762

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
החברה עשתה "אקזיט"...

תומר

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אתה מבלבל קצת בין הדברים, יש לא מעט בעלי חברות שמחזיקים מניות וגם עובדים בחברה כשכיר, למשל סטיב ג'ובס היה כזה, גיל שויד בצ'ק פוינט ועוד... יש כאלו, כמו שויד שמקבלים שכר מינימום כביכול עבור עבודתם, אבל לא צריך לדאוג להם :) http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001186762

אתה בוחר האפשרות אחת,
כשאתה לא יודע מה מצב החברה,
ואני בוחר באפשרות השניה,
וגם אני לא ידע האם היא נכונה,
הניחוש שלי טוב כשלך.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין לי מושג מה קרה כאן ואני לא מתיימר, אני רק אומר שבעלים יכול לעבוד בהחלט כשכיר בחברה וזה מאוד מקובל.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
יאללה איזה שנינות, איזה פנינים, איזו חוכמה, איזה נסיון חיים בתחום הכלכלי ובתחום הרמקולים כיצרנים בפרט!
על אקזיט שמעתם?

בהצלחה ל-YG

בתור איש הייטק שמכר סטארטאפ ועשה אקזיט בגיל 25 שמעתי משהו על המושגים שאתה מדבר.
עכשיו לעניין, מהכרות עם חברות השקעה שרוכשות מוצרי בוטיק התוצאה כמעט תמיד זהה ומחיר המוצר מאמיר למעלה, לא מאמין, תבדוק את כל חברות ההשקעה הגדולות שמחזיקות מותגי אופנה/עור/תכשיטים/שעונים, תראה שתקבל תמונה אחידה.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
על אקזיט שמעתם?

בהצלחה ל-YG
תגיד לי גדול הדור .ראית פעם מישהו שרוצה שיאכלו לו מהעוגה זו חברת בוטיק עם 15 עובדים או שאתה עושה את מה שאתה עושה מאהבה לתחום או בשביל להתעשר ולעשות "אקזיטים" ועוד לא זכור לי שהם המציאו משהו חדש,ועם המחירים המטורפים שלהם הם לא בדיוק תחרותיים ושמעתי אותם ואחרים בקצת פחות כסף והם לא וואו.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
צפה בקובץ המצורף 35070

YAG ACOUSTICS מכריזה על רכישתה על ידי קפיטל LK ויואב גבע. יואב יהיה מאתה עם שני שותפים בניהול החברה, הוא אחראי על פיתוח הרמקולים וסמנכ"ל החברה, שותף שני יהיה סטיב פורמן מנכ"ל החברה ושותף שלישי פאסיבי, דיויד קומץ. בחברה כ-15 עובדים, הפעילות העסקית גדלה מאוד מבחינת הקף המכירות, בשנתיים האחרונות.

אנחנו מפרסמים היום את הידיעה בין ראשונים בעולם, עוד פרטים יהיו רלוונטיים מחר.

מאחל ליואב הצלחה מרובה בחברה החדשה :).

תומר צין
הנה עוד מקום שהידיעה מפורסמת http://www.monoandstereo.com/2017/08/yg-acoustics-announce-its-acquisition.html#more

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
נו שויין,
כל פעם שאיזו חברה נמכרת לאחרת באות פה לשונות ומצקצקות באי שביעות שמא/אולי החברה תיעלם או תישתנה או השד יודע איזו נבואה שחורה אחרת...

במדעי הניהול של המאה ה-21 נהוג להקביל חברה שמתאגדת בערבון מוגבל למטרת רווח (ורווח איננה מילה גסה) כיצור או כאורגניזם שנמדד במדדים מעולם הביולוגיה. לא אדם אלא אורגניזם ביולוגי שהולך ומתפתח משלב האינקובציה,לשלב הילדות,לשלב ההתבגרות ולבסוף לשלב שבו הוא יצור בוגר שעומד בפני עצמו.

החכמה הניהולית היא לשם לב שהחברה עברה משלב התפתחותי אחד לאחר ובהתאם לזה להעמיד לרשותה את אמצעי הניהול - ובמקרה שלפננו מכירת החברה והכנסת שותפים שחלקם עושים משהו שהם יודעים לעשותו טוב - כמו למשל לנהל,האחד,ולפתח רמקולים....השני.

כללי החשבונאות:

ישראל איננה אי חשבונאי העומד בפני עצמו ורבים מכללי החשבונאות,בכלל,ואלה הנוגעים לניהול חברות שמתאגדות בערבון מוגבל למטרות רווח קשורים בכללים חשבונאיים המקובלים בעולם המסחר המערבי....ובכלל. מהיקף של הון ומחזור כספים מסויים (בישראל החל מחמישה מליון ש"ח בשנה) בעלי המניות בחברה ו/או השותפים חייבים להגדיר מה יהיו ההכנסות שלהם מיגע כפיים. זה יכול להיעשות בדרך של משיכת שכר חודשי/שנתי וזה יכול להיות שכר שנתי בן 1 ערך של המטבע המקומי (דולר שקל וכו) והשאר דמי יעוץ,דמי ניהול ושאר מריעין בישין שנכנסים תחת ההגדרה המכללית של תיכנוני מס.

סביר להניח שזה גם פה - המקרה.

YG כמקרה פרטי:

YG התאגדה כחברה מוגבלת (בערבון מוגבל) במדינת נוודה בארה"ב שבה רמת המיסים היא מהנמוכות בארה"ב ובעולם בכלל. החברה קיית כבר 15 שנה ובלי ספק התבגרה,במובן של מדעי הניהול,כדי כך שיש לה חזון,יעדים,תרבות ארגונית ו DNA משלה שבה לידי ביטוי גם בפיתוח במכירה ושיווק של מוצריה וגם באופי הסוני שלהם.
YG התאגדה כחברה פרטית ולכן דוחותיה הכספיים אינם חשופים לציבור ברם,אני מניח,שהגיע לשלב בתפתחותי מתקדם כאורגניזם שהתאגד למטרת רווח וככזו,ובהינתן העובדה שיש לה חזון,יעדים ו DNA אירגוני שבא לידי ביטוי בולט במוצריה - מכירתה ו/או שינוי בתמהיל בעלי המניות הוא מהלך טיבעי ובמידה ונעשה במועד/עיתוי הנכון אינו אלא מבורך,לחברה,ללקוחותיה,לסביבה הארגונית שבה היא פעילה ולהמשכיות ה DNA שלה כולל זה שבא לידי ביטוי באוזניים של מי שמאזין למוצרים שלה.

ומכאן שלוחה ל YG הצלחה בהמשך הדרך וברכת הדרך.

מנחם.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הודעה לעיתונות:

דנוור קולורדו, 22 באוגוסט 2017, חברת YG Acoustics שמחה להודיע על רכישתה בידי חברת LK Capital ויואב גבע.

סטיב פורמן, מייסד LK Capital: "לאורך 15 שנים, יואב גבע (ה-YG ב-YG Acoustics) נחשב לאחד ממתכנני הרמקולים היי-אנד המובילים בעולם על-ידי תעשיית האודיו והעיתונות המקצועית, ואנו ברי-מזל להפוך לשותפיו. יואב נשאר בעלים ושותף בחברה, ומעתה יוכל להתמקד באופן מלא במטרתו - עיצוב, מחקר ופיתוח של רמקולים היי-אנד."

יואב גבע: "תהליך השותפות היה שקוף ביותר ומעיד על יחסי עבודה מעולים בינינו. בזכות השותפות עם סטיב פורמן ודייויד קומץ, מנכ"ל מנוסה ומקצועי, נוכל להמשיך ולהגדיל את YG Acoustics. אני אשמח להתמקד במו"פ של טכנולוגיות חדשות, וסוף סוף אוכל להשקיע יותר זמן במחקר ופחות בלתפעל את העסק".

דייויד קומץ: "זוהי תעשיה מתוחכמת עם לקוחות קפדניים ויסודיים. אנו מצפים להמשיך לספק איכות מקסימלית, חווית קנייה מושלמת ושירות לקוחות אדיב ומהיר ברמה הגבוהה ביותר בתעשייה".

חברת YG Acoustics משתמשת בתוכנה ייחודית מפיתוח עצמי לתכנון הרמקולים פרי ייצורה. החברה היא אחת מהבודדות בתעשייה שמייצרת בעצמה את האלמנטים, התיבה ורוב שאר החלקים המדוייקים ברמקולים מתוצרתה. הרוחב והעומק של יכולותיה של YG Acoustics מאפשרים לה ליצור רמקולים מדוייקים יותר מן המקובל בתעשייה. חברת YG Acoustics זכתה בפרסים רבים בתעשייה ומפורסמת בזכות יכולתה לפתח רמקולים מובילים שמשמרים את הפרטים והרגש שבד"כ ניתן להנות מהם רק במוזיקה חיה.

חברת LK Capital היא בית השקעות המתמחה בהון פרטי בקולורדו. רכישתה של YG Acoustics בשותפות עם יואב גבע היא הזדמנות עבור LK Capital לקחת חברה משגשגת ולהגדילה עוד יותר. "זו היתה שנה מצויינת עבור LK Capital. אנו מתמידים בגישתנו תוך השתתפות בכלכלה של קולורדו ותמיכה בגדילתה", אמר סטיב פורמן, מייסד LK Capital".

תומר צין

נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
על אקזיט שמעתם?

בהצלחה ל-YG

השאלה איך יואב שרד 15 שנה
להיות צנטרליסט one man show
היום אין דברים כאלה,כדי להיות
תחרותי ולמכור צריך להשקיע
אנרגיה לא של איש אחד כי אם צוות
עבודה, ומומחים במקצועות שיווק, ניהול,ומחקר,
פעם המוצר היה מוכר את עצמו כי לא
היה לו מתחרים,כזה היה תנור פרידמן
ומקרר אמקור,זה היה לפני שנולדת,
אחת הטעויות שחברות שרוצות
להתרחב ממנפות את עצמן בהלוואות
וכשקורה זעזוע כלכלי או עושות צעד מוטעה
מחפשות משקעים להציל את הפירמה,
אנו זוכרים את הטיקונים ולאחרונה
את חברת טבע.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
וואלה לא ידעתי שכל רואי החשבון, יועצים כלכליים ואנשי הסוד של חברת YG ויואב גבע בפרט נמצאים אצלנו בפורום.
תשמעו, סחטיין על הפורום שלנו!!

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
איז׳וס
מה אכפת לי ולכם מי ובכמה קנו את YG.
אתם מלינים על מחירים מאמירים,ואפשר לחשוב שהחברה הזו מכרה את מרכולתה בזול.
אחלו ליואב בהצלחה,זה מפרגן וזה טוב לבריאות שלכם...
ממילא כיום למיטב ידיעתי אין בארץ נציגות לחברה הזו,וגם שום יבואן שכרגע נלחם על זה.
את המסקנות תסיקו בעצמכם .

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור