LCD yesmax hd איכות שידורי sd

arikd01

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי lcd של פיליפס דגם 7404 מעולה , תחילה הייתי מחובר עם yesmax רגיל וחיבורי scart זהב וראו פשוט מעולה בשידורים רגילים (sd) בערוצי הסרטים של יס ממש לא רחוק מ - hd , לאחר מכן עברתי לממיר yesmax hd בחיבור כבל hdmi ורואים בשידורי ה - sd הרגילים הרבה פחות טוב ממקודם עם ה - "scart" וה - max הרגיל.
 אני ממש מאוכזב , חשבתי שעם הממיר החדש וכבל ה - hdmi ישפר עוד יותר את הצפייה בשידורים הרגילים אבל לא כך הדבר.
שאלתי היא ..האם כך הדבר? או שאפשר להחליף כבל hdmi לאיכותי יותר וזה ישפר את הדבר? או שאין מה לעשות? או שאולי (וזה מה שלבינתיים אני עושה) לחבר את ה - scart בנוסף ואז לתמרן..בשידורי sd להעביר ל - scart ובשידורי hd לשנות בשלט ל - hdmi? שזה פתרון ממש מעצבן......מה דעתכם? אשמח לשמוע.
תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזו רזולוציה מוגדרת בממיר?
אפשר לחבר גם את הסקארט במקביל.

arikd01

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
1080..אבל קראתי על זה בפורומים וראיתי שממליצים להעביר את הרזולוציה בממיר ל - auto ..אז עשיתי את זה ובאמת רואים קצת יותר טוב..אבל עדיין לא כמו שהיה במקס הרגיל עם הסקארט....אם אחליף את הכבל hdmi לאיכותי יותר אתה חושב שזה יעזור?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם כבל ה- HDMI שברשותך תקין, החלפה שלו לא תעזור.

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חיברתי SCART זהב במקביל, שאיתו ראיתי נפלא לפני HD, אך אני רואה בשחור לבן בלבד. יש רעיון למה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה הגדרת בהגדרות הממיר, האם RGB ?

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא זה מוגד COMPOSITE שיניתי לRGB ללא שינוי

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי שאלה נוספת לגבי החצוגה. עד השינוי לHD הטלויזיה SONY40D355 היתה מתאימה את גודל המסך לשידור השונה. מעתה הפונקיה לא עובדת ואני משנה בעצמי (WIDE,SMART,ZOOM) וכדומה.
כמובן שהחיבור הוא HDMI

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שינוי אוטומטי עובד רק דרך סקארט, לצערנו.

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חיברתי גם SCART להבטיח צפיה טובה בערוצי SD, אכן האיכות השתפרה. אך מסתבר שאין ביכולתי לראות את מדריך התכניות, שום אינפורמציה כתובה אינה מוצגת ובנוסף גם אין תרגום. מישהו נתקל בזה? רעיון?

dannygo1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הי,
האם ניסית ליצור קשר עם יס בעניין?
לי יש פיליפס 42 7404, HD מעולה, SD לא משהו.
כאשר הממיר על מצב AUTO אכן רואים קצת יותר טוב שידורי SD אך הטלוויזיה מזייפת בהתאמת התמונה.
ניסיתי לחבר במקביל SCART אך קיבלתי תמונה ללא נתוני שידור בכלל.

ליאור - יש לך קשרים מצויינים במחלקת ההנדסה של יס ויש לך הבנה בעניין,
האם ניתן לבקש מהם שיפרסמו באתר מדריך שיפרט המלצות איך לחבר טלוויזית LCD לממיר יס מקס HD?
יש מספר הגדרות שצריך לקבל יותר מידע עבורם, למשל מה לבחור AUTO או 720P?
מה לבחור בהמרה למסך רחב שידור SD? לכל הדברים האלה יש משמעות אך אין מספיק מידע.
בנוסף, שיס יתיחסו לעניין של חיבור מקביל של HDMI וסקארט (בסקארט אין מידע על השידורים).

תודה רבה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור