wireworld eclipse 8

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
עד עכשיו לא השקעתי הרבה בכבילה - בעיקר משום שהשקעתי המון במערכת ואמרתי לעצמי שהכבילה תגיע בסוף. הסוף עוד לא הגיע אבל בסוף השבוע הייתי בחנות האודיו שלי כדי ללות פרה פונו לנסיון. בעל החנות זרק לתוך הקופסה זוג כבלי wirlworld eclipse 8 ואמר לי לנסות אותם. התוצאה הייתה כל כך מהממת שעכשיו ממש לא בא לי להחזיר אותם. הבעיה היא שזוג rca עולה 450 יורו ואני צריך 3 זוגות למערכת שלי......

אם מישהו שמע את הכבלים האלה והשווה לאלטרנטיבות אחרות אשמח לחוות דעת/המלצות.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אלטרנטיבה אחרת הרבה יותר זולה זה לקנות כבל מיד 2 .

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
עד עכשיו לא השקעתי הרבה בכבילה - בעיקר משום שהשקעתי המון במערכת .
כבלים הם חלק מהמערכת.... גם החשמל והספה שאתה יושב עליה... וגם דלת הזכוכית ביציאה למרפסת

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
עד עכשיו לא השקעתי הרבה בכבילה - בעיקר משום שהשקעתי המון במערכת ואמרתי לעצמי שהכבילה תגיע בסוף. הסוף עוד לא הגיע אבל בסוף השבוע הייתי בחנות האודיו שלי כדי ללות פרה פונו לנסיון. בעל החנות זרק לתוך הקופסה זוג כבלי wirlworld eclipse 8 ואמר לי לנסות אותם. התוצאה הייתה כל כך מהממת שעכשיו ממש לא בא לי להחזיר אותם. הבעיה היא שזוג rca עולה 450 יורו ואני צריך 3 זוגות למערכת שלי......

אם מישהו שמע את הכבלים האלה והשווה לאלטרנטיבות אחרות אשמח לחוות דעת/המלצות.
זה שחווית שיפור ניכר בהחלפת כבלים אומר שאתה צריך לבדוק את התחום לעומק, לנסות עוד כבלים ואם גם את כבלי החשמל והרמקולים דחית תתכונן לעוד הפתעות…
זה שמישהו שמע את הכבלים האלה והעדיף אחרים לא אומר הרבה לגביך כמו גם להיפך.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
זה שחווית שיפור ניכר בהחלפת כבלים אומר שאתה צריך לבדוק את התחום לעומק, לנסות עוד כבלים ואם גם את כבלי החשמל והרמקולים דחית תתכונן לעוד הפתעות…
זה שמישהו שמע את הכבלים האלה והעדיף אחרים לא אומר הרבה לגביך כמו גם להיפך.

כן אני יודע. אבל תמיד טוב לקבל חוות דעת. אי אפשר להשיג ולנסות את כל הכבלים.

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
al2813
העונה ארוכה לא בלחץ, פרה פרה. תבדוק תתנסה, אין באמת משנה סדורה במה צריך לטפל קודם. הכל חשוב באותה מידה.

לעניניינו;
ה- eclipse 8 של wierworld למרות המראה הכביכול צנוע שלו הוא כבל מאד מאוזן על כל הספקטרום כנל באוויר. הנטיה שלו היא לשחזר סאונד בצורה אותנטית. הוא פתוח, מהיר במידה והתלת שלו מאד משכנע. חי ועשיר במרקמים וניואנסים ( דקויות). הוא דינמי ובעל טימברה טבעי. שורה תחתונה קיימים כבלים שייתנו לך יותר אוויר ופתיחות ובעיקר ישדרו לך מראה יותר מרשים ויוקרתי. יהיו כאלה שייתנו לך גודל או שישמעו לך יותר כבדים ויבשים ובעיקר יהיו אלה שיאלצו אותך להפרד מהרבה יותר מרשרשים.

לסיכום ביחס למחיר האינטרקונקט הזה מצויין.

במידה שאני לא טועה עלות ריטייל 3k$ ניתן להשיג באזור 4.5kש . נ.ב קח בחשבון שצריך לנגן איתו לא מעט שעות על מנת לעבור ברייק.

חג שמח!

נערך לאחרונה ב:

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אין באמת משנה סדורה במה צריך לטפל קודם. הכל חשוב באותה מידה.

חג שמח!

תרשה לי לחלוק עליך .

"סוד" גלוי וידוע הוא "שהכל מתחיל מהקיר".

ואם בחיבור לקיר עסקינן אז כדאי להתחיל בחשמל למקור. הכי טוב שאפשר.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
al2813
העונה ארוכה לא בלחץ, פרה פרה. תבדוק תתנסה, אין באמת משנה סדורה במה צריך לטפל קודם. הכל חשוב באותה מידה.

לעניניינו;
ה- eclipse 8 של wierworld למרות המראה הכביכול צנוע שלו הוא כבל מאד מאוזן על כל הספקטרום כנל באוויר. הנטיה שלו היא לשחזר סאונד בצורה אותנטית. הוא פתוח, מהיר במידה והתלת שלו מאד משכנע. חי ועשיר במרקמים וניואנסים ( דקויות). הוא דינמי ובעל טימברה טבעי. שורה תחתונה קיימים כבלים שייתנו לך יותר אוויר ופתיחות ובעיקר ישדרו לך מראה יותר מרשים ויוקרתי. יהיו כאלה שייתנו לך גודל או שישמעו לך יותר כבדים ויבשים ובעיקר יהיו אלה שיאלצו אותך להפרד מהרבה יותר מרשרשים.

לסיכום ביחס למחיר האינטרקונקט הזה מצויין.

במידה שאני לא טועה עלות ריטייל 3k$ ניתן להשיג באזור 4.5kש . נ.ב קח בחשבון שצריך לנגן איתו לא מעט שעות על מנת לעבור ברייק.

חג שמח!
הכותב ציין שהעלות לזוג 450 יורו ומדובר על האקליפס 8 הבסיסי לא זה ה gold שעולה 4.5 אל"ש.
לפותח הנושא, מי זו החנות שמחזיקה את הכבל האמור?, יש יבואן שמפרסם שהוא מביא את החברה אך לא מחזיק אף זוג מהנ"ל אפילו להדגמה.
http://www.stereosound.co.il/index_sub.asp?cat_id=38&sub_cat_id=135&sub_sub_cat_id=138

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
הכותב ציין שהעלות לזוג 450 יורו ומדובר על האקליפס 8 הבסיסי לא זה ה gold שעולה 4.5 אל"ש.
לפותח הנושא, מי זו החנות שמחזיקה את הכבל האמור?, יש יבואן שמפרסם שהוא מביא את החברה אך לא מחזיק אף זוג מהנ"ל אפילו להדגמה.
http://www.stereosound.co.il/index_sub.asp?cat_id=38&sub_cat_id=135&sub_sub_cat_id=138

אני יודע שרק בודדים בפורום הזה לא חיים בארץ אבל אני אחד מהם. אני חי בבלגיה וכאן יש די הרבה חנויות שמוכרות את הכבלים האלה. ואכן אני מדבר על המודל הבסיסי. מתנצל - לא ידעתי שלא מוכרים את הכבלים האלה בארץ. אולי רעיון ליבואן. בהרבה תגובות בפורום של סטיב הופמן המסר שקיבלתי הוא שהכבלים שלהם חזקים מאד בסעיף התמורה למחיר.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור