Windows 8 צפויה ב- 2012?

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: Windows 8 צפויה ב- 2012?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מיקרוסופט עבדו כל כך הרבה זמן על ויסטה ו- WIN7, האם שנתיים הם זמן מספק למערכת הפעלה חדשה?...

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
מדובר על כל 3 שנים. כנראה זה יקרה בסוף 2012.

כך היה עם כל מערכות ההפעלה בעבר...נחיה ונראה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חוץ מ- 128 ביט, האם יש מידע על כיוונים נוספים חדשים במערכת?

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
ממש לא. גם המידע הזה הושג מאותו דף אינטרנט שנעלם לו, לכאורה.

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
לא מספיק זמן

התכניות המקוריות לויסטה היו מאוד שאפתניות וכללו מערכת קבצים מבוססת מאגר נתונים (כלומר נתיבים וירטואליים ולא פיזיים מה שמאוד מאיץ פעולות כמו חיפוש, "העברת" קובץ וכיו"ב) וכיו"ב.
שנתיים לא נראות כמרווח מספק לכתיבת מערכת הפעלה, בטח לא אם מדובר ב-CORE חדש לגמרי גם אם אתה מייקרוסופט ויש לך תזרים מזומנים וכוח אדם איכותי ומנוסה.
לדעתי מייקרוסופט חולבת את מערכת ההפעלה. מה שבמקרה של לינוקס נחשב כהפצה בגרסה מתקדמת יותר הופך להיות מערכת הפעלה חדשה. רבים יקראו לזה SP ואני לא בטוח שזה מנותק מהמציאות.
דבר אחד ברור - כשה-SSD יכנסו לשימוש "עממי" יוסר צוואר הבקבוק המשמעותי ביותר ויעמדו בפני מייקרוסופט אתגרים רבים קונספטואליים שידרשו שכתובי KERNEL כדי לנצל את כוחם המלא של הכוננים ללא האטה כפויה מצד מערכת ההפעלה.

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
כונני ה- SSD כבר קיימים ומיושמים במערכות מחשב חדשות ומתקדמות. נכון להיום הדבר היחידי שמונע מבעדם להשתלט על השוק זה, מה לעשות, תמחור אסטרונומי. כבר במערכות ההפעלה המוכרות היום ב- 64 ביט ואפילו ב- 32 ישנם הבדלים של שמיים וארץ בפעולות המחשב.

דווקא בגלל זה הייתי מהמר שלשם מיקרוסופט הולכת עם פיתוח של מערכת הפעלה ב- 128 ביט. ואני גם לא חושב שישנו צורך בפיתוח ליבה מאפס. בשורה התחתונה אין כזה הבדל מבחינת הליבה והקרביים של 7 וויסטה - הכול טמון בדרך שבה מערכת ההפעלה מנצלת את המשאבים על המחשב.

אם זו "חליבה" של מערכת ההפעלה? יכול להיות, ומצד שני - זה לאו דווקא דבר רע. אני מאוד מרוצה מה- 7, במיוחד בגרסת ה- 64 ביט. אם בשנת 2012 היא אכן תוציא מערכת הפעלה של 128 ביט והחומרה הייעודית תתומחר כראוי - אנחנו על סף שינוי מהותי בעולם המחשבים ברמה שעוד חלמנו עליה בכלל, וזה ממש מעבר לפינה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור