לא באמת צריך לשמוע. מספיק שכתוב עליו משהו ב-ASR או משהו דומה. האזנה לא באמת רלוונטית לציוד אודיו. המדידות!!שמעת אותו? לאיזה מכשירים השוות? אולי עושה בית ספר למכשירים גרועים. אבל סביר להניח שלרובם לא.
הסיבה שהוא נחשף כ"כ הרבה היא כי הוא עולה 320$ ונשמע כמו DAC וסטרימר אודיופילים היי אנד שעולים פי 10.אני מניח שהגעת לדעה הזאת מקריאה בלבד של פורומים בחו"ל. במידה ואני צודק, נשאלת השאלה: איפה לדעתך עובר הקו בין חוות דעת אמיתיות/מכשיר מעולה, לבין שיווק מוצלח? הרי ברור לך, כמו לאחרים, שהסיבה שהוא נחשף כ"כ הרבה היא כי יש לו קמפיין שיווקים מוצלחים. אז, איך אתה מסנן את זה, אם לא יצא לך לשמוע והגעת למסקנה דומה לשל אחרים ששמעו אותו?
האזנה היא המדד הגרוע ביותרלא באמת צריך לשמוע. מספיק שכתוב עליו משהו ב-ASR או משהו דומה. האזנה לא באמת רלוונטית לציוד אודיו. המדידות!!
עדיין לא הזמנתילמה להקטין שזה עושה בית ספר גם למכשירים שעולים פי 10 ?
עושה בית ספר גם למכשירים שעולים פי 100…..
כמה הזמנת ?
סופסוף תגובה חיוביתנראה פנטסטי וגם המחיר. בקלות יכול להוסיף פה עוד שני אפסים למחיר, שם כבר יש (ULTRA) AKM 4493SEQ DAC בארץ רוצים עליו 2000.
The WiiM Ultra Review. Unreal HiFi Value, for REAL! |
The new WiiM Ultra is a fantastic new streamer, dac and preamp from WiiM and at only $329 this is a KILLER piece for Streaming digital music in 2024!www.stevehuffphoto.com
יש אבל לא שולחים לארץ לצערנואל תתרגש מגיבים ככה בגלל המחיר אם היה 30K דולאר היית רואה תגובות אחרות לגמרי, אודיופילים אוהבים לשלם.
קיצר אין את זה באמזון באסה.
האזנה היא המדד הגרוע ביותר
כי לכל אדם יש שמיעה אחרת , העדפות אחרות והאוזניים שלנו הן הדבר הכי לא מדויק שקיים
עדיין לא הזמנתי
תודה על ההתעניינות
אין לי תנאים למערכת בחדר הנוכחי שלי אז לא הזמנתיאתה מתלבט או שהחלטת להזמין וזה טרם יצא לפועל ?
אין סתירה בין ציוד שנמדד טוב לציוד שנשמע טובאבל בסופו של דבר אתה שומע עם האוזניים שלך ואני שומע עם האוזניים שלי וכדאי שכל אחד מאיתנו יהנה מהאזנה לפי מוגבלות אוזניו.
מה הטעם להאזין לסטאפ שכל רכיב בו נמדד מצוין אבל כל החבילה לא נשמעת מהנה ומענגת לאוזניו של פלוני ?
לא עדיף שהסטאפ שלו יהיה מורכב מרכיבים שתוצאתם הסופית תהיה מהנה ומרגשת עבורו ?
זה כמו לאכול ארוחה שכל רכיב בה טעים להפליא אבל בסה״כ כל המרכיבים לא טעימים לפלוני ולעומת זאת אלמוני מתענג על הארוחה.
אז מי צודק ?
שניהם צודקים כי זה עניין של חוש השונה מאדם לאדם.
אותו דבר תקף לגבי חוש השמיעה.
אין סתירה בין ציוד שנמדד טוב לציוד שנשמע טוב
אם כבר ההפך , יש קורלציה בין ה2
יש חוסר הסכמה זה עדיין לא אומר שהיא שגויהאני זוכר שעל ההצהרה הזאת יש הרבה מחלוקות וחוסר הסכמה.
אם מדידה טובה הייתה מייצגת ציוד שנשמע טוב אז החיים של כולנו היו קלים ופשוטים יותר…
ולדעתך, האם צריך לרכוש ציוד אודיו על פי העדפות של המאזין או על פי "המדע"?יש חוסר הסכמה זה עדיין לא אומר שהיא שגויה
בכללי אני מעדיף להאמין למדע מלשמיעה פגומה של בני אדם שלא לדבר על פרשנויות והטיות פסיכולוגיות
כמו למשל זול יותר = בהכרח נשמע גרוע יותר
או ויניל בהכרח טוב יותר מדיגיטל
כל דבר הוא מדיד, כולל סאונד ולכן מעדיף להאמין למדע
שוב , משהו יכול להמדד מושלם ולהשמע גרוע
לגמרי אפשרי , אבל זה כבר העדפה של המאזין לסאונד פחות נייטרלי