VGA לעומת HDMI

tal111

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי
יש לי טלויזיה LCD של טושיבה 32AV550 , HD READY
כרגע המחשב שלי מחובר מ VGA ל VGA ורואים נחמד אבל הרזולוציה קצת מעצבנת אותי... רואים מתוח כזה ולא כמו שצריך.

חשבתי לחבר HDMI - HDMI מכיוון שיש לי גם בכרטיס מסך במחשב יציאת HDMI וגם בטלויזיה, אז חשבתי לחבר HDMI - HDMI ...
השאלה היא האם אני אראה שיפור ניכר והאם בכלל שווה לי לעשות את הצעד הזה?

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזו רזולוציה הגדרת? לפי מה שזכור לי, התמיכה דרך VGA בדגם זה מגיעה לרזולוציה נמוכה יותר.

tal111

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איזו רזולוציה הגדרת? לפי מה שזכור לי, התמיכה דרך VGA בדגם זה מגיעה לרזולוציה נמוכה יותר.

אם אני לא טועה, 1280X1024 ...
במידה ואני אעבור ל HDMI - HDMI, האם לדעתך אני ארגיש שיפור באיכות צפייה וגם אוכל לשנות רזולוציה?
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
HDMI אמור להעביר רזולוציה טבעית של המסך שהיא 1366X768.
השאלה היא האם דגם זה תומך ב- NR.
אם יש לך כבל HDMI, הייתי מנסה, לא אמור להיות מסובך מדי.

tal111

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין לי בבית כבל HDMI, אני צריך ללכת לרכוש... האם צריכה להיות לי עדיפות מסויימת של כבל HDMI או שכולם אותו הדבר? מה המחיר הנורמלי, הסביר ששוה להשקיע בכבל HDMI למטרת צפייה בסרטים בחדר?
עוד שאלה חשובה, כרגע אני רואה את הוידיאו מהמסך טלויזיה והסאונד יוצא לי מהמרקולים של המחשב... האם ברגע שאחבר HDMI - HDMI הסאונד יצא מהטלויזיה?

תודה רבה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם המרחק קצר (מטר שניים), אז גם כבל בעשרות שקלים יוכל להספיק.
לגבי אודיו, זה תלוי בכרטיס מסך שלך, יש כאלו שמסוגלים להוציא אודיו דרך HDMI, אחרים לא.

tal111

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI
לפי מה שבדקתי עכשיו באתר רשום
HDMI output support
Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel
אז אני מניח שהכרטיס תומך :)

שאלה אחרונה :) SMARTCOM (שלרוב מוכרים באופיס דיפו) \ PHILIPS \ LEXUS מה יותר מומלץ?

תודה רבה על העזרה ליאור!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור