שרשור תגובות עבור המאמר: Unico Secondo - מגבר משולב איטלקי
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 4/4/08 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: Unico Secondo - מגבר משולב איטלקי
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 4/4/08 #2 אחלה סקירה (Y) אבל האם 12,000 זה תמורה ביחס למחיר? למה היית משווה אותו?
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 4/4/08 #3 בסביבות המחיר הזה יש את אדיו אנלוג, מיקרומיגה, ופאטוס שיותר זולים ממנו יש את מוזיקל פדילטי, טרגון, YBA, ו AARON שקצת יותר יקרים ממנו. אלו רק המגברים המשולבים בסביבות המחיר הזה שעולים לי בראש כעת. כמובן שאת הדעה שלי מה יותר טוב אני שומר לעצמי נערך לאחרונה ב: 4/4/08
בסביבות המחיר הזה יש את אדיו אנלוג, מיקרומיגה, ופאטוס שיותר זולים ממנו יש את מוזיקל פדילטי, טרגון, YBA, ו AARON שקצת יותר יקרים ממנו. אלו רק המגברים המשולבים בסביבות המחיר הזה שעולים לי בראש כעת. כמובן שאת הדעה שלי מה יותר טוב אני שומר לעצמי
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 4/4/08 #4 כרמי, שתף אותנו נערך לאחרונה ע"י מנהל: 4/4/08
ר רועי51 חבר משקיען הודעות 891 מעורבות 210 נקודות 43 4/4/08 #5 גם אצלי בוערת הסקרנות. וחוץ מזה, למה זה מובן מאליו שאינך רוצה לשתף את הקהל? בדיוק להפך, הרצון לשמור דעתך לעצמך הוא שראוי להבהרה. ועוד שאלה, אם אפשר ולכולם. אני עסוק בחיפוש מגבר משולב שמעלתו המרכזית שליטה טובה ומעלה בתחום התחתון. התקציב גמיש עד פזרני.
גם אצלי בוערת הסקרנות. וחוץ מזה, למה זה מובן מאליו שאינך רוצה לשתף את הקהל? בדיוק להפך, הרצון לשמור דעתך לעצמך הוא שראוי להבהרה. ועוד שאלה, אם אפשר ולכולם. אני עסוק בחיפוש מגבר משולב שמעלתו המרכזית שליטה טובה ומעלה בתחום התחתון. התקציב גמיש עד פזרני.
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 4/4/08 #7 נכתב ע"י Ozen: כרמי, שתף אותנו לחץ כדי להרחיב... זה לא סוד איזה מגבר יש לי אפשר לראות זאת בפרטי הפרופיל שלי כאן
נכתב ע"י Ozen: כרמי, שתף אותנו לחץ כדי להרחיב... זה לא סוד איזה מגבר יש לי אפשר לראות זאת בפרטי הפרופיל שלי כאן