Toshiba LCD Regza 32 C3500

kuznitz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ראיתי בעבר שהמלצת (ליאור) לקנות את סדרת הC לעומת הA באותו הדגם רק ב37 אינטש. האם אתה ממליץ את אותו דבר גם לגבי ה32 אינטש? כי ראיתי שרשמת שחשוב שיהיה Native Scan אם אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב שזה גם יהיה שימושה המרכזי.
בנוסף רציתי לדעת האם הדגם הזה בכלל מומלץ לקניה היום, כי אחרי הכל זה כבר נחשב דגם שקיים מעל לשנה.
השימוש לטלוויזיה שאקנה יהיה בעיקר בצפיית סרטים\סדרות מהמחשב ואני מניח שבעתיד אחבר לה ממיר של יס\הוט. למקרה שזה לא ברור אני מעדיף לקנות טלוויזיה מסוג HD Ready.
נתקלתי בזאפ בשני הדגמים האלה:
Toshiba Regza 32 AV550 \ Toshiba Regza 32 AV500
אבל אני מניח שאלה דגמים פחות מתקדמים או פחות טובים מהדגם שהצעתי. תקן אותי אם טועה...

תודה רבה
עומר!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סדרת ה- C עדיפה על ה- A גם בגודל 32.
מאז יצאו כבר שתי סדרות חדשות, אבל אם המסך מתאים לצרכים שלך והמחיר נכון, אז זה גם בסדר.

kuznitz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
1) האם אתה יכול לפרט איזה שתי סדרות יצאו מאז? והאם הן בהכרח יותר טובות?
2) בדגם הC שרשמתי יש בהכרח:
REGZA LINK, Native Scan?
3) ושאלה אחרונה: שהתקשרתי לניופאן הם אמרו לי שהדגם הC הוא מאוד מיושן וכבר לא במלאי שלהם (למרות שאפשר לרכוש אותו עדיין דרך מספר אתרים בזאפ) והדגם שמחליף אותו הוא:
AV550 שמבחינת המפרט הטכני שלו הוא נראה פחות טוב מדגם הC. האם אתה ממליץ בכל זאת לרכוש אותו כי הוא יותר חדש או שבאמת מומלץ לע לקחת דגם יותר ישן אך עם מפרט יותר איכותי?

תודה רבה על העזרה אחי
עומר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה- AV550 היא אכן סדרה עדכנית יותר, אבל היות ולא ראיתי אותה, לא יודע לומר איך איכות התמונה שלה מול ה- C הישנה יותר.
עכשיו מגיעות עוד סדרות, סדרה AV605 למשל
אם זכור לי נכון, ב- C3500 יש NR רק דרך VGA.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור