מישהו מכיר? יש המלצות? תודה, אילן
U UzerName אוהב את התחום הודעות 68 מעורבות 0 נקודות 0 11/10/10 #2 אחד המסכים היותר מוצלחים שהציגה טושיבה אמנם לא FULL LED אבל בהחלט מציג תמונה פנטסטית במיוחד בתכנים סטנדרטים.
אחד המסכים היותר מוצלחים שהציגה טושיבה אמנם לא FULL LED אבל בהחלט מציג תמונה פנטסטית במיוחד בתכנים סטנדרטים.
ilana חבר אתר הודעות 7 מעורבות 0 נקודות 0 12/10/10 #3 הבנתי שיש לה backlight LED האם זה לא אומר שזה FULL LED? איך תמונת ה HD שלה? אני מתלבט בינה לבין ה C6900 של סמסונג פשוט הסמסוג משמעותית יקרה ואני לא בטוח אם כדאיי להשקיע את ההפרש. אילן
הבנתי שיש לה backlight LED האם זה לא אומר שזה FULL LED? איך תמונת ה HD שלה? אני מתלבט בינה לבין ה C6900 של סמסונג פשוט הסמסוג משמעותית יקרה ואני לא בטוח אם כדאיי להשקיע את ההפרש. אילן
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 12/10/10 #4 יש לה תצורת LED EDGE, כלומר הנורות ממוקמות במסגרת המסך (בדומה לרוב מסכי ה- LED כיום), מה שעוזר לייצר מסך דק יותר, אך פחות יעיל בניגודיות. את ה- C6900 לא יצא לי לראות, אלא את אחותה היקרה יותר C7000.
יש לה תצורת LED EDGE, כלומר הנורות ממוקמות במסגרת המסך (בדומה לרוב מסכי ה- LED כיום), מה שעוזר לייצר מסך דק יותר, אך פחות יעיל בניגודיות. את ה- C6900 לא יצא לי לראות, אלא את אחותה היקרה יותר C7000.