Toshiba 40sl733g .VS. samsung uac5000 מה עדיף ?

eyal1983

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
השאלה בנושא
עד היום (ועוד כמה) הייתי עם סמסונג אלסידי 37 סידרה 5b ונורא אהבתי
האם הטושיבה נותנת משהו יותר ?

הכי חשוב לי - הצבעים

הרזולוציה כמובן HD
כל השאר (משקל, גאדג'טים, פיצ'רים, מראה, צבע) - לא.

אייל
eyal1983@gmail.com

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אין פה שאלה של מה עדיף אני יכול לומר לך שהסמסונג יותר טובה ואדם אחר יגיד שהטושיבה יותר טובה שבחורים מסך הולכים בעיקר על:
1.הולכים לבחון את המסך בחנות ממתמחה בכמה פרמטרים
א.SD=מה שרוב השידורים בישראל משדרים והDVD
ב.HD ערוצי הסרטים של הסדרות בדרך כלל מופעים הערוצים של יס
ג.בלורי כדי לבוא עם סרט מוכן מראש שאתה רוצה לבחון את היכלות של המסך להצייג אותו ואז להשוות בין שני המסכים
עכשיו שלב ב
1.הולכים לחנות מתמחה הקרובה לביתך עם יש אוטו אז לא בעיה להגיע גם לערים אחרות שקורבות לביתך
2.בודקים שהמסך לא על מצב דנימיק כלומר מצב חיי מה שגורום לתחושה של בהירות חדות תחושבה של תמונה מלאכתוית כמו משחק מחשב באיכות גבוה או כמו רקע של מחשב ברזולציה של 1080-1920
מעברים את המסך למצב נורמאל ומכוונים את המסך למצב שנראה הנכון ביותר בעניך ולא בעיני המוכר
3.בודקים שהחדר חשוך ושאין אור מוגזם כמו שיש ברוב רשתות החשמל כמו סופר אלקטריק
טרקלין חשמל אלמ ושאר חברות קטנות יותר בדרך כלל התאורה שמה מאוד חזקה וגורמת למסכים במיוחד שהם על מצב דנמיק להראות אכותים במיוחד
4.צריך לבדוק שמנגנון המאה הרץ לא פועל על כול הכוח בדרך כלל המכורים הממזרים האלו שמים אותו על כול הכוח מה שמתנה עודף חדות ותמונה מלאכתוית ולצערי הרב זה מפיל בפח הרבה ישראלים שלא מבנים הרבה בתחום המסכים דבר ראשון להסים את המנגנון על מצב נמוך יחסית או להפסיקו לגמרי ואז לראות איך התמונה נראת לך
למנגנון יש נטייה להיות אוהב על חלק מסיום בארץ ועל חלק מסיום בארץ הוא גורם לשנאה אני בחלק השני אני כמעת ואיני מפעיל את המנגנון זה גורום לתמונה לפי דעתי להראות לא טבעית מלאכתוית תנעות מלאכתיות ויש כמובן את חושת אופרה הסבון המפרסמת
5.עכשיו שעשיתה את כול הדברים האלו הגיע הרגע הגדול לבדוק את שני המסכים על אותו תנים כמו שצינתי למעלה ולהחליט
6.אל תיתין למכורים להרשים אותך עם כולמני סיסמאות לטלוזיה של טושיבה יש נקדיות של 5 מליון ולכן יש לה תמונה הרבה יותר אכותית משל הסמסונג שיש לה 3 מליון נקדיות
יחס נקדיות
זמן תגובה
זווית צפייה
כול הדברים הללו נמדדים על ידי החברה עצמה ולא מוכחים שבגלל שלטלוזיה יש יחס נקדיות גבוה יותר או זמן תגובה נמוך יותר איכות תמונה עדיפה הנתונים היבשים הם בעיקר כדי לסנן דגמים אחרים ולהגיע לבחירה של כמה דגמים מעודפים
למשל יכול להיות מסך X בעל יחס נקדיות של 5 מליון ומסך Y בעל יחס נקדיות של 3 מליון זה לא בהכרח שX היה יותר טוב בשביל לדעת צריך לבחון את אותו מסך ולראות עם אתה אוהב את האיכות שלו
עם יש לך עוד שאלות תפנה עלי בפרטי או באשכול

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור