TOSHIBA 32xv550

Leorio

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם, פעם ראשונה ויום ראשון בפורום.
החלטתי לקנות LCD, החדר יחסית קטן ובהתחלה התבאסתי שהבחירה היא בין 26 ל32 ואין כל כך הרבה באמצע. כמו כן, ב26 לא היה מבחר כזה גדול. אחרי קריאה בפורום פה ובאתרים אחרים, הבנתי ב32 לחדר של 2.5 מטר לא תהיה הסיבה שאני ארכיב משקפיים בגיל 50 (לפחות לא היחידה).
הפרסומות עשו את שלהן, והסתכלתי והתעמקתי בסדרת סקארלט של LG. המחיר היה נוח, המבחר גדול, וענה לי על רוב הדרישות. SCART לא היה, אבל היו מספר רמקולים (אין בחדר מספיק מקום לחבר את הרסיבר והרמקולים שלי... אז אני מחפש מסך עם יכולות אודיו... טובות פלוס) ויחד עם כל הנתונים הרגילים , נראה סבבה.

קראתי וקראתי, חיפשתי וחיפשתי... ובסוף התמקדתי על טושיבה 32XV550. למרות נתונים יבשים נמוכים יותר מהLG, קראתי מספר ביקורות ממש טובות (אחת מהן מאתר WISEBUY). גם SCART, גם רמקולים, הדבר היחיד שחסר לי בה זה PIP (השרדות וכדורגל ביחד? דיוידי ובצד עדכון חדשות?) , אבל החלטתי להתגבר. אז עכשיו אני קצת מציק לאתרי המכרזים האישיים (כן, אני יודע שהם ברובם בולשיט עם מחיר קבוע אליו אני צריך להגיע) , ועדיין מחפש עוד מידע ועוד דגמים, אז אם יש לכם המלצה אישית... או אם מישהו ראה את המסך הזה בפעולה (עברתי כמעט על כל המשווקים המורשים של ניופאן במרכז ולא מצאתי את הדגם הזה במלאי) , אני אשמח לקבל מידע.
עכשיו גם יש איזה מבצע של ניופאן על אחריות מלאה מורחבת ל7 שנים, ואני עדיין מחכה לתשובה מהם מה היא כוללת (לא בימי חול, שבת, חג, אם התקלה באשמתי, לא באשמתי, אולי באשמתי, חומרים, עבודה ).

בקיצור, אשמח לכל פידבק בנושא... 32 אינטש , FULL HD , חדר קטן ללא רסיבר ורמקולים.
תודה, שבוע טוב!

רוני

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עצה !

מציע לך ללכת על דגת של פיליפס 5403D, 32 אינץ. זה מופיע בשקם אלקטריק .
אחרי שתראה את התמונה שם , לא תרצה משהו אחר.
קח בחשבון , זה לא FULL HD, וגם לא זול , 3700 ש"ח במקרה הטוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור