פלזמה THX certification ב Panasonic PY800 ?

• פותח הנושא liorz
  • פורסם בתאריך

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
בכל הביקורות והסקירות של מסך Panasonic PZ800 מוזכר מאד לטובה נושא מוד THX שכלול בדגם - הבנתי שזה תקן חדש ומחמיר לאיכות ה HD והצבעים במסכים דקים.
אבל בכל הסקירות בישראל על הדגם האסייתי PY800 לא מוזכר נושא ה THX...
האם הדגם האסייתי לא מכיל את ה THX ? אם לא - זה נראה חיסרון גדול כי המוד הזה מוזכר לא פעם כאחת הסיבות לרכוש את המסך היקר הזה.
מודה מראש על כל עזרה בנושא.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הרוב המוחלט של המסכים בישראל (וגם בעולם כיום) נמכרים ללא THX, זה לא אומר שאין דגמים עם תמונה איכותית...
PY800 לא מכיל THX.

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בדגם V10 החדש של פנסוניק יש THX (לפחות בדגם האירופאי). השאלה היא אם הדגם האסייתי שיורוקום תביא לארץ יכיל את זה או לא...
בכל מקרה ה V10 נראית לי מאד מסקרנת מהביקורות החדשות עליה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה כבר תלוי האם פנסוניק תכליל THX בדגמים האסייתים / דרום אפריקאיים.

liorz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור - האם אתה יודע אם יש עכשיו או צפויים להגיע בזמן הקרוב דגמי פלזמה של יצרנים מובילים אחרים שמתחרים באיכות של דגמי פנסוניק (ואולי מכילים גם THX) ? לא בא לי כ"כ להמתין 5 חודשים....
שוב תודה על כל תגובותיך

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בתערוכת CES, החברות SAMSUNG, LG ו- HITACHI הציגו פלזמות שברמת העיקרון יכולות לבוא בחשבון, אבל לא יודע לומר לך צפי מדוייק בענין.
טלויזיות ב- CES

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מתי תבינו שכל סיפור ה THX הוא בזבוז מיותר של כסף על עוד אישור חסר תועלת לסטנדארט שנקבע ע"י
מישהו ( אם אני לא טועה לוקאס ממלחמת הכוכבים ) שהחליט שככה הוא רוצה לראות ולשמוע ולכן חייבים שכל המערכת תתמוך בסטנדרט הזה וגם החדר בו צופים . לדעתי זה עוד צורה להוציא כסף מאנשים , מיותר לגמרי .

ואני גם שומע על כל הדיבורים סביב הדגמים החדשים וכו . חבריה בסופו של דבר מתחת לכל השכלולים והגאג'טים השאלה הפשוטה היא : האים רואים הרבה יותר טוב מהדור הנוכחי ?? אני זוכר את הביקורות על ה PY800 ואם תקראו אותם תראו שהשתמשו גם אז בסופרלטיבים כאילו מדובר במכשיר האולטימטיבי ובמציאות מבחינתי המכשיר פשוט מדהים ואיכות התמונה שלו פשוט משאירה אותי פעור פה כל פעם מחדש . כמה כבר אפשר לשפר עוד ?? .

כל המילים היפות והסופרלטיבים זו פשוט שטיפת מוח של תעשיית הבידור שצריכה להמשיך ולהניע את הגלגלים שלה קדימה ולהרוויח . במבחן התוצאה והדברים שכל משתמש ממוצע באמת צריך ממסך טלוויזה בארץ במיוחד לא יודע אם הוא יחכה עכשיו עוד חצי שנה ויקנה את הדגם שיגיע לארץ ( שהוא כמובן לא האירופאי או האמריקאי כי אנחנו שייכים לאסיה מבחלינת פנסוניק , מה לעשות ) במחיר מופקע , האים זה באמת מעשה נבון או חכם ...

אני לא מצטער לרגע על ה PY800 שלי , מכשיר פשוט מדהים .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור