TDL

bandler

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי,
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על TDL RTL 3 .
האם מישהוא מכיר?
האם ניתן להשוואה מול ה SA 1730?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי,

היי,
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על TDL RTL 3 .
האם מישהוא מכיר?
האם ניתן להשוואה מול ה SA 1730?

הדגם הזה זכור לי לפני מעל ל- 10 שנים. המגזינים הבריטים אהבו אותם ואת ה- RTL 4מאוד, אולם, החברה המקורית פשטה רגל. יזם קנה לאחרונה את השם והוא מוכר תחת RTL מוצרים סיניים. ה- RTL 3 טובים, הם מתוכננים לתת הרבה (והדגש על הרבה) בס מתיבה קומפקטית יחסית. הנצילות דיי גבוהה והרמקול קל להפעלה. למרות הגובה (פחות ממטר), הם צריכים להיות ממוקמים די רחוק מהקירות, אחרת הצליל בומי. לסיסטם אודיו פחות בס, בשאר התחומים הם עדיפים על ה- RTL 3.

bandler

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קראתי את המבחן על ה SA 1730 נשמע שזה רמקול טוב אבל לא הצלחתי להבין האם יש שם מספיק באס בישבילי.
אולי ההגדרה מספיק באס לא נכונה, אני לא חובב באסים בכמוית גדולות אבל אני כן אוהב שהבאס עוצמתי אבל פאנצ'י - רמקול שהוא קצת "עבריין" בתחום הנמוך.
רמקול שמאד אהבתי היה celestion 300 הישן.
מיד ברור קידמי ובשרני מאד חשוב לי ואני מאד אוהב לשמוי את ה ווקאלים מודגשים בקדמת הבמה, אין לי בעיה שחלק מהצלילים נשמעים קצת גדולים מהחיים כל עוד הרמקול נשמע מוזיקלי וברור.
גיליתי שרמקולים שנשמעים מאד מפורטים כמו הטריאנגל הם בהירים מידי בישבילי ועם רמקול בהיר אני לא יכול לחיות.
אני שומע בעיקר רוק וג'אז אוהב להרגיש את ה דראם באס פועם חזק, להבדיל בינו לבין הקפצה על גיטרת באס, ולשמוע גיטרות מנסרות את האויר וממש בוקעות מתוך הרמקול בקול גרוני.
אני לא בטוח שהבנתי מהבמחן של ה SA1730 אם הוא "לוחם עז" רק יחסית ליחידות הקטנות שבו או שהאמירה נכונה אבסולוטית?
האם אני יכול לצפות ממנו לצליל שאני מחפש?
האם ה 1750 הוא מועמד יותר טוב ?
האם צריך להשאר בעולם הרמקולים הבריטיים ולחפש שם?
אם אני זוכר נכון ל 300 היתה תיבת transmition line כמו גם ל TDL האם יש היום עוד יצרנים המשתמשים בטכנולוגיה (חוץ מ AOS) ?
תודה.

meir78

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תגיד לי תודה אדון בנדלר ...

מצאתי לך את הענתיקות שאתה מחפש בגרושים TDL RTL 3 :

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php...anufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=tdl

...זה לא אומר שלא כדאי לך לשמוע רמקולים שמתקדמים 10 שנים קדימה בדריברים ובטכנולוגיה.

מאיר

נערך לאחרונה ב:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אם לא תשמע, איך תדע??

אני לא בטוח שהבנתי מהבמחן של ה SA1730 אם הוא "לוחם עז" רק יחסית ליחידות הקטנות שבו או שהאמירה נכונה אבסולוטית?
האם אני יכול לצפות ממנו לצליל שאני מחפש?
האם ה 1750 הוא מועמד יותר טוב ?

בתחום הזה אין קיצורי דרך, ובמיוחד לא ברמקולים. לך לשמוע המון דגמים שונים ורק אז תוכל להגדיר לעצמך מהו "הצליל שאתה מחפש".

דני

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
TDL רמקול מעולה בס הדוק .ממליץ לך בחום לשמוע את הרמקולים .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור