exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,078
- נקודות
- 113
את הטלוויזיה, המקרר, הפטיפון ועוד כמה דברים לא זולים בדקת קודם בבית?אז מה עדיף, קח סנאריו אופייני שדיי כולנו עברנו פה: תיקח דף ועט: הוצאתי X על רמקולים כי ..., עכשיו אני הולך להוציא Y על הגברה ומקור, Z על כבלים ומעמד וזה לא ייגמר שם, בסוף אני הולך להוציא שוב X +- על רמקולים כי .... ובסך הכל מלכתחילה רציתי רק להחליף רמקולים.
לא מדובר פה על אלף פה אלף שם, אתה יודע על איזה סכומים אנחנו מדברים פה. מנטרה קבועה או לא, צריך לעשות חושבים מאה פעם לפני כל מהלך אחרת ההבדל בין ליפול פה חזק הוא דק מאוד.
אני הייתי עושה פאווז לרגע, ריסט, שינוי מסלול מחדש, או שתתחיל להחליף הכל טוב זה כיף להתנסות עם ציודים (רק שזה הפסד כספי בלתי מבוטל).
זה העולם היום, לא רק בישראל. אי אפשר לבדוק כל מוצר אצלך בבית ממגוון סיבות שונות, החל מנדירות מוצר, רגישותו לטלטול, אי זמינות ועוד...
עכשיו, או שתשלים עם העובדה הנ"ל, או תישאר לנצח עם הקיים, או שפשוט תשנמך למוצרים שכן ניתן לבדוק אצלך.
אבל לטרחן מנטרה שלא יכולה להתקיים במציאות של 2023 (בישראל וברוב העולם) זה מיותר.
מדובר ברמקול שרחוק מלסיים תהליך של ברייק לכן הספקולציות והתחזיות העגמומיות מיותרות.
נערך לאחרונה ב: