sv 685 led 46

nat5050

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי,

האמת שעשיתי שיעורי בית ולא הצלחתי לבד.
ברשותי מסך LED SV685. בזמנו הגיע מתקין ולאחר מכן עוד ילד להדריך אותי על הטלווזיה היקרה הזו, אבל האמת שלא היה להם מושג בכלל על הטלווזיה, ומצאתי את עצמי לא משתמש ברוב הפונק' של הנ"ל.

יש לי מס' שאלות:
1.חיבור DNL - רשום בהוראות היצרן שלכם שיש תקליטור שאמור להיות עם הטלווזיה של התוכנה. שביקשתי זאת מהשירות, לא ידעו על מה אני מדבר.
2. האם החיבור הנ"ל מעביר גם קבצי MKV לטלווזיה ישירות?
3. עדכוני תוכנה לטלווזיה - חיפשתי וחיפשתי באתר טושיבה העולמית, אבל אין מסמך אחד (אפילו לא הוראות יצרן) שמדבר על הטלווזיה הנ"ל. חשבתי שזו היתה טלווזית הדגל שלכם.
4. יש מצב שמישהו שבאמת מכיר את הטלווזיה הנ"ל, יסביר לי על כל הפונ' בטלווזיה ואיך לכוון אותה לאופטימליות שלה?

בברכה,
nat

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
היי nat,
ננסה לעזור לך כאן:
1. האם כוונתך היא לחיבור רשת ונגון קבצי מדיה מהמחשב (DLNA)? אם כן, ניתן להשתמש בתוכנות סרבר מדיה סנטר שונות, נוכל לתת לך שמות כאן.
2. מבדיקה שלי בזמנו, המסך לא תמך בניגון קבצי MKV.
בכלל, הייתי ממליץ לך לרכוש סטרימר בכמה מאות שקלים, הוא ינגן כל פורמט עדכני ויתמוך גם בהצגת כתוביות בעברית.
3. האם ניסית לחפש בתפריט המסך (אולי ב- SETUP) אפשרות עדכון תוכנה דרך הרשת?
4. יש מדריך כיול מסך באתר.

nat5050

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי,

1. כן, כוונתי לחיבור DLNA
1.1 אמור להיות עדכון תוכנה לטלווזיה? משום מה היא לא מופיעה באתר של טושיבה.
2. אני פשוט מחבר את הטלווזיה לראוטר בכבל רשת?
3. ניסיתי לחבר אנטנה כדי לראות דרך הממיר הדיגטלי. משום מה הוא לא מצליח למצוא את התחנות. למה?
4. המחשב שלי מחובר בHDMI לרסיבר הרמן 260 ומשם לטלווזייה - יש לי כרטיס מסך HD5454 שרכשתי בהתאם להמלצתך, אני לא יודע יותר מדיי להביא אותו לאופטימום, אבל זה בסדר. אני צופה בסרטים בעיקר דרך תוכנת MPC-H ומקודדים של FFDSHOW לסאונד - התוכנה מעולה, ויש לה הורדת כתוביות אוטומטית שזה אחלא.
אישתי לא מסתדרת עם כל הבלגן הזה של להדליק וכו'. איזו תוכנה אתה הכי ממליץ לצפיה בקבצי MKV שכן תשתמש גם במעבד במחשב (הבנתי שMPC-H לא עושה את זה. זה בא על חשבון איכות?( וגם בכרטיס מסך ותהיה יותר ידידותית?

תודה ליאור, על כל העזרה והתמיכה כל פעם... :)

nat5050

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אגב, סטירמר מריץ את הסרטים באופטימום איכות?
יש לי פשוט גם כרטיס קול של ASUS - XONAR AUDIO SENTER שרכשתי מחבר בעבודה, והוא משמש אותי בהשמעת מוזיקה החוצה מהמחשב למגבר - טוענים שהוא סוג של DAC, אני לא יודע אם זה נכון, אבל מילא. אם אני אשתמש בסטרימר אני אאבד את הפונק' הזו.

כמו כן, רמקולים Q10 של KEF - משמשים כרמקולים קדמיים בנוסף לסט של JBL S.205 - כיצד להגדיר את הKEF? ב48 דציבל, 80, 100?
אין לי מושג....:)

nat5050

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עוד משהו אחד שנזכרתי :)
יש לי גם את תוכנת ArcSoft\TotalMedia Theatre 3 שמנגנת לי בדרך כלל בלו ריי מלא מכונן D:.
הוא הרבה יותר ידידותי מMPC-H. הצלחתי לפתוח אותו גם לMKV, אבל אז הוא לא מוכן לנגן DTS וכו', ולא נותן לי לגשת לכרטיס קול בהגדרות כדי לבחור את האודיו המקורי מהסרט, וכן הוא לא מכיר בכתוביות שהורדו...נכון?
יש תוכנה אחרת טובה שיודעת לעשות את כל זה באיכות הטובה, וידידותית לסביבה?

אגב, יש פונק' בטלווזיה הזו שאני יכול לבדוק שאני באמת רואה 1080P? כלומר שהוא מזהה שזה HD כמו שהרסיבר יודע לזהות אודיו HD?

תודה וסליחה על כל השאלות...

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי טלביזיה נהדרת זאת.אם תרצה,אוכל לשלוח לך בדואר אלקטרוני כיול למסך שבחרתי לפי המלצת התמיכה הטכנית של ניופאן.אני מאד מרוצה.
כתובתי:
doritbeny48@gmail.com

הטלביזיה גרועה מכניסת usb, אין אפשרות כיול לכניסה.ממליץ בחום לקנות נגן blu-ray שיודע לנגן מכרטיס usb או
xtreamer.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
נתנאל שלום

משום מה,השרת שלי מסרב לשלוח דואר תשובה לכתובת שנתת
לאניסיתי להחליף תוכנה כי ניסיון החיים לימד אותי שמה שעובד לא משנים.להלןהכיול שאצלי(אל תשכח לשמור בצד כיול נוכחי).PictureMode = Dynamic Backlight = 30 Contrast = 8 Brightness = 0 Colour = - 10 Tint = 0 Sharpness = 0 AdvancePicture Setting: 3DColour Mang. = ON BaseColour Adj. = all 0(default) ColourTemp. = all 0(default) AutoBrightness = OFF LEDBackligth Control = ON Black/White = 5 StaticGamma = - 3 NoiseReduction: MpegNR = LOW DNR = Auto Resolution+ = ON Level = 3 ActiveVision M200 = ON FilmStabilization = Smooth ExpertMode = all ON
חשוב: במצב SETUP(הימני ביותר):Location = Home.מדוברעל כיול של כניסת hdmi שמחוברת לממיר HOTHD.בכניסת hdmi שמחוברת לנגן blu-ray :NoiseReduction = all OFF RESOLUTION+ = OFFחשובלזכור שלכל כניסה צריך לשמור כיול יחודי משלה.בהצלחה
בני

נערך לאחרונה ב:

nat5050

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה,
אז לא צריך תוכנה לכיול וכאלה? פשוט לעשות את הנ"ל?

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
נתנאל שלום

כיול הוא בסופו של דבר דבר סובייקטיבי.ישנם כמובן דרכים מקצועיות בעזרת מיכשור מתאים לבצע כיול
אופטימלי מבחינת הפרמטרים,אבל לדעתי השורה התחתונה היא לפי הטעם האישי.נסה את הכיול שהצעתי
ואולי יקלע לטעמך.
פעם ניסו להרכיב אשה אידיאלית,עם האברים היפים ביותר שאפשר לבחור מנשים מפורסמות,אבל למרבה הצער התוצאה
הסופית היתה מאכזבת מאד.
אני קניתי עד היום 4 מסכי LCD והורדתי כיולים מומלצים מאתרים ומפורומים שונים,עד שמצאתי כיול שמתאים לי.

בהצלחה

נ.ב.

נפלה טעות סופר בכיול, contrast = 85

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור