Spendor D9.2 נירוונה אודיופילית

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
לא מרבה לכתוב כאן אבל הפעם הייתי חייב, אמנם כותב בעקבות רכישה אבל זה יותר סיפור מסע
לפני כמה שנים התחלתי עם התחביב של אודיו אחרי שבעבר הייתי עסוק בעיקר בלהאזין
ולחקור מוסיקה מכל מיני סוגים.
כשהחלטתי לרכוש לעצמי מערכת חדשה הלכתי להאזנות אצל מס יבואנים ולא היה לי מושג שהתחום השתנה בעיקר בנושא של מקורות ו דאקים ומחשבים שליטה טאבלט (שרותי הסטרימינג עדיין לא התחילו לדעתי).
לא ממש ידעתי איזה סאונד אני מחפש אבל כל מה ששמעתי לא תפס אותי ואז אחרי מס האזנות עברתי
במקרה אצל גבי מסאונדקווסט וביקשתי לדעת אם אפשר לשמוע איזה משהו בתקציב שהגדרתי.
גבי חיבר לי מגבר Hegel h300 לרמקולים Spendor D7 )כבילה של Vovox)
השידוך של הסאונד הבריטי של הספנדורים יחד עם ההגברה של Hegel תפס אותי מהתחלה והתאים למה שאני שומע בד"רכ, ואחרי 2,3 האזנות החלטתי לרכוש את הסט , אומנם בשל מגבלות תקציביות הספנדורים שודכו
ל Hegel h80 אולם במשך השנים המגבר שודרג לדגמים גבוהים יותר כגון h160 , h360 ,
ולבסוף למפלצת הבהמה וספינת הדגל שלהם h590 (שדורש פוסט נפרד משלו)
במהלך הזמן התוודעתי גם לחשיבותם של כבלים וכשגבי התחיל לייבא Nordost מאוד שמחתי
כי הכרתי אותם ממערכת של חבר שקנה פעם מאייל ז"ל. הכבלים שלי כיום: Nordost heimdall
לרמקולים וכבל רשת, Frey כבל חשמל(שעשה שינוי מטורף בסאונד). בנוסף עם הזמן נוספו accessories לטיפול בחשמל כמו QV ו QK וקונוסים של Nordost לטיפול בשיכוך וויברציות וכן מעמד למגבר של Quadra spire
לאחרונה Spendor יצאו עם גרסה חדשה ליין ה D , עליו גם נכתב באתר :

http://www.dtown.co.il/articles/4668.html

כמובן שהלכתי להאזין לו והסאונד תענוג, שדרוג מטורף ל d7 החשש היחידי שליווה אותי הוא האם יתאים לחדר
האזנה לא גדול (ממד ממוצע),גבי הרגיע אותי שזה יעבוד ועכשיו רק היה צריך להמתין בסבלנות שיגיעו
ושיעברו ברייק אין ארוך (200 שעות של באסה).
טוב אז ככה, עוד לא עברו 20 שעות האזנה והם נשמעים פשוט פגז והרבה יותר טוב מבהדגמות מן הסתם בגלל ההבדלים בחלל, מאוד מפתיע אותי שהם לא נשמעים גדולים על החדר ואני לא סובל מהדהודים כמעט.
המיד מצוין כמו D7 אבל הבס קיבל תוספת מאוד משמעותית מאוד מדויק,מוגדר,פאנצ'י ,המון אויר, תחושה שרוצים להגביר עוד ועוד בלי שזה צועק באוזניים.
בהזדמנות זו רוצה להודות לגבי אדם מקסים שלומד ממנו המון ושאפשר לרמקולים להגיע מהר
ושעוזר לעבור בקלות את מחלת השדרגת שמקבלים בעסקת חבילה עם התחביב הזה.
יאללה קבלו איזה תמונה מהסט, הולך לשמוע קצת Blues לכבוד שבת

תמונות מצורפות

• spendor.jpg
    spendor.jpg
    KB 94.7 · צפיות: 285

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
הלכת על הדגמים הכי מוצלחים בשתי החברות האלה! ספנדור והגל שילוב מדהים מפורט ומאוזן, ללא ספק עשית רכישה טובה שתספק לך אין ספור שעות הנאה ממוזיקה בכל סגנון...
גבי הוא מוזיקאי, אודיופיל בנאדם מדהים והגון שיודע להוציא את הסאונד הטוב ביותר בכל תקציב...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
טרם יצא לי להכיר את גבי באופן אישי, אבל לאור הסאונד ששל מספר סטאפים שגבי הרכיב ושמעתי (חברים, תערוכות) האיש יודע מה הוא עושה.
בשדרוג הבא תתעניין אצל גבי לגבי מפצל של נורדוסט, מפליא כמה הרכיב הזה עושה טוב למערכת.

אהבתי את העיצוב המינימליסטי אצלך :אצבע מורמת
תודה על השיתוף ותהנה מהרמקולים החדשים.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ניב100,

ואו...רמקולים נהדרים ומוצלחים מאוד. ראה מה היה לי לרשום בכתבה על הצליל של הרמקולים:

ספנדור D9.2

"תמונת הסטריאו בחדר, המיקומים של הכלים השונים והמרחקים ביניהם טובים מאוד. יש תחושה שהמגבר שולט שליטה מוחלטת ברמקולים, מהבאס למטה ועד לטרבל למעלה.

ברוב קטעי המוזיקה להם הקשבנו, הבס היה מדויק ומהודק, מהיר ומוגדר והתקפי במידה נכונה. צלילי האמצע היו ברורים ומוגדרים, כאשר נוגן הקטע של Here but I’m Gone - Vanessa Fernandez מהדיסק Vanessa Fernandez – Use Me, קולה נשמע צלול כבדולח. יש לציין לשבח את הצלילים הגבוהים, הם נמצאים בכל מידתם והם מספקים ברק, שקיפות ואוירה למוזיקה.

מערכת האודיו כמעט נעלמת לחלוטין בחדר, פיזור הסטריאו מדויק ויציב, הצלילים מרחפים בחלל בתלת-מיימדיות בין, מסביב ומאחורי הרמקולים. המוזיקה נמצאת בחדר, הרמקולים נראים מוסתרים לחלוטין. החלל הוא הבמה, כאשר כל הקשה ומריטת מיתרי הגיטרה, תורמים לתצוגה כוללת המרתקת ומחשמלת.

בהאזנה למוזיקה קלאסית בה מנגנת תזמורת שלמה מרובת כלים, מערכת הסטריאו מתמודדת בצורה נהדרת וישנה תחושה שהמערכת מבקשת עוד עוצמה ואינה מתעייפת בכלל. ישנו רמת פירוט נאה בכל מקש ומקש, שנבחר בקפידה על מקשי הפסנתר.

תמונת הסטריאו ושיחזור כלי נגינה בסביבה אקוסטית, ריאליסטית ומציאותית. התמונה בחדר הייתה בדיוק באמצע לטעמנו - דינאמית ומוגדרת. המערכת מסוגלת לנגן בנינוחות וללא מתח בעוצמות גבוהות מאוד, היא מהירה מאוד, דינאמית והמאזין שומע את מה שהנגנים רוצים להשמיע לו, ללא כל

תוספות. המערכת שלפנינו היא חוויה לעיניים לא פחות מאשר לאוזניים. במת הצליל העמוקה והיא אפשרה לרמקולים להעלם כאשר עצמנו את העיניים.

סיכום

זה הרושם הראשוני שלנו מהספנדור D9.2 והסולושיין 330, לפעמים קשה לכתוב ביקורת. לא היום! סקירה זו כותבת את עצמה".

תתחדש ואני בטוח שתהנה :).

נערך לאחרונה ב:

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
טרם יצא לי להכיר את גבי באופן אישי, אבל לאור הסאונד ששל מספר סטאפים שגבי הרכיב ושמעתי (חברים, תערוכות) האיש יודע מה הוא עושה.
בשדרוג הבא תתעניין אצל גבי לגבי מפצל של נורדוסט, מפליא כמה הרכיב הזה עושה טוב למערכת.

אהבתי את העיצוב המינימליסטי אצלך :אצבע מורמת
תודה על השיתוף ותהנה מהרמקולים החדשים.[/QU

העיצוב מינימליסטי כי המגבר משולב סטרימר ודאק מצוינים אז חוץ ממנוי לטידאל ודיזר לא צריך יותר כלום.
אתה צודק לגבי המפצל,גם זה יגיע:)

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
תתחדש
אהבתי את העיצוב
Less is more
תהנה מהמוסיקה

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
ניב תתחדש. מעניין אותי מה המידות של הממ"ד שלך ואיזה טיפול אקוסטי ביצעת בו. אצלי הממ"ד כ 9 מ"ר והגלים העומדים שם סיוט. מרגיש כמו חדר בלתי אפשרי לטיפול.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
ניב
סט פגז ושילוב מוצלח ביותר.
נשאר למזוג כוסית יין, להתרווח ולא להפסיק לחייך.
שבוע טוב :שתוי:

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
תודה רבה בהחלט מחייך
מבחינת מידות הממד זה קצת פחות מ 3מטר עליהם מונחים הרקולים והאורך 4 מטר
יש שטיח עבה על כל הרצפה כמעט
יש כורסת בד גדולה עם הדום
לדעתי מה שעושה עבודה טובה זה כוורת ספרים על דופן אחד הקירות וזה משמש כמו דיפיוזר.
החדר מלבני אז גם זה עוזר.
גם לי היו הרבה בעיות גלים עומדים וזה שיגע את רבי כמו שאומרים. עם ה d9 איכשהוא התופעה קטנה פלאים
ולא מציקה. תנסה להכניס ולהוציא כל מני דברים לשחק עם מרחק ישיבה והטייה של רמקולים.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
תתחדש ותהנה,
איזה רמקולים נוספים שמעת לפני הרכישה?

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
בשעה טובה, ניב.
תתחדש.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
ניב תתחדש. מעניין אותי מה המידות של הממ"ד שלך ואיזה טיפול אקוסטי ביצעת בו. אצלי הממ"ד כ 9 מ"ר והגלים העומדים שם סיוט. מרגיש כמו חדר בלתי אפשרי לטיפול.
יש לך ארון בחדר ?

Golan Ziv

אוהב את התחום
מעורבות
31
נקודות
28
תתחדש!!! נשמע מהמם. גם לי יש את ה 590

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אכן, גבי יבואן כלבבי. הניסיון, הידע, המקצועיות שנרכשו ב-20 + שנים האחרונות...והוא מסביר, מייעץ ולא דוחף סחורה.
הלוואי וכולם היו כך :כל-הכבוד:.

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
תודה לכל המברכים
מה שנשאר זה לקחת ימי מחלה מהעבודה ולהתפנן;)

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
ושתי ספריות בגובה כשני מטר מלאות בספרים.
ספרים רבותי ספרים,
אחלה דיפיוזרים,
לענין הפוסט שרשמת,
ראשית תתחדש על הציוד החדש,
כל אחד רמה בפני עצמו,
שנית השילוב בינהם עושה פלאים כפי שרשמת,
ואחרון,גבי ,כל עצה שלו "כמו ביצת זהב",
קולע היטב לרצונו של הלקוח ובהצלחה מירבית,
שב תהנה כי המוסיקה היא נוף חיינו.
נ ב. מה המרחק ישיבה בינך לבין המקולים,

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
מרחק הישיבה מהרמקולים הוא בערך 2 וחצי מטר
הטיה קלה מאוד של הרמקולים לכיוון הישיבה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש ותהנה,
איזה רמקולים נוספים שמעת לפני הרכישה?

למה שמשהו רושם שרכש ציוד - הוא נשאל איזה ציוד נוסף הוא שמע.
לא תמיד נוח לנו לחשוף את הציוד שלא רכשנו מהרבה סיבות שלא תמיד קשורות למחיר או להתאמה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור