לא מרבה לכתוב כאן אבל הפעם הייתי חייב, אמנם כותב בעקבות רכישה אבל זה יותר סיפור מסע
לפני כמה שנים התחלתי עם התחביב של אודיו אחרי שבעבר הייתי עסוק בעיקר בלהאזין
ולחקור מוסיקה מכל מיני סוגים.
כשהחלטתי לרכוש לעצמי מערכת חדשה הלכתי להאזנות אצל מס יבואנים ולא היה לי מושג שהתחום השתנה בעיקר בנושא של מקורות ו דאקים ומחשבים שליטה טאבלט (שרותי הסטרימינג עדיין לא התחילו לדעתי).
לא ממש ידעתי איזה סאונד אני מחפש אבל כל מה ששמעתי לא תפס אותי ואז אחרי מס האזנות עברתי
במקרה אצל גבי מסאונדקווסט וביקשתי לדעת אם אפשר לשמוע איזה משהו בתקציב שהגדרתי.
גבי חיבר לי מגבר Hegel h300 לרמקולים Spendor D7 )כבילה של Vovox)
השידוך של הסאונד הבריטי של הספנדורים יחד עם ההגברה של Hegel תפס אותי מהתחלה והתאים למה שאני שומע בד"רכ, ואחרי 2,3 האזנות החלטתי לרכוש את הסט , אומנם בשל מגבלות תקציביות הספנדורים שודכו
ל Hegel h80 אולם במשך השנים המגבר שודרג לדגמים גבוהים יותר כגון h160 , h360 ,
ולבסוף למפלצת הבהמה וספינת הדגל שלהם h590 (שדורש פוסט נפרד משלו)
במהלך הזמן התוודעתי גם לחשיבותם של כבלים וכשגבי התחיל לייבא Nordost מאוד שמחתי
כי הכרתי אותם ממערכת של חבר שקנה פעם מאייל ז"ל. הכבלים שלי כיום: Nordost heimdall
לרמקולים וכבל רשת, Frey כבל חשמל(שעשה שינוי מטורף בסאונד). בנוסף עם הזמן נוספו accessories לטיפול בחשמל כמו QV ו QK וקונוסים של Nordost לטיפול בשיכוך וויברציות וכן מעמד למגבר של Quadra spire
לאחרונה Spendor יצאו עם גרסה חדשה ליין ה D , עליו גם נכתב באתר :
http://www.dtown.co.il/articles/4668.html
כמובן שהלכתי להאזין לו והסאונד תענוג, שדרוג מטורף ל d7 החשש היחידי שליווה אותי הוא האם יתאים לחדר
האזנה לא גדול (ממד ממוצע),גבי הרגיע אותי שזה יעבוד ועכשיו רק היה צריך להמתין בסבלנות שיגיעו
ושיעברו ברייק אין ארוך (200 שעות של באסה).
טוב אז ככה, עוד לא עברו 20 שעות האזנה והם נשמעים פשוט פגז והרבה יותר טוב מבהדגמות מן הסתם בגלל ההבדלים בחלל, מאוד מפתיע אותי שהם לא נשמעים גדולים על החדר ואני לא סובל מהדהודים כמעט.
המיד מצוין כמו D7 אבל הבס קיבל תוספת מאוד משמעותית מאוד מדויק,מוגדר,פאנצ'י ,המון אויר, תחושה שרוצים להגביר עוד ועוד בלי שזה צועק באוזניים.
בהזדמנות זו רוצה להודות לגבי אדם מקסים שלומד ממנו המון ושאפשר לרמקולים להגיע מהר
ושעוזר לעבור בקלות את מחלת השדרגת שמקבלים בעסקת חבילה עם התחביב הזה.
יאללה קבלו איזה תמונה מהסט, הולך לשמוע קצת Blues לכבוד שבת
לפני כמה שנים התחלתי עם התחביב של אודיו אחרי שבעבר הייתי עסוק בעיקר בלהאזין
ולחקור מוסיקה מכל מיני סוגים.
כשהחלטתי לרכוש לעצמי מערכת חדשה הלכתי להאזנות אצל מס יבואנים ולא היה לי מושג שהתחום השתנה בעיקר בנושא של מקורות ו דאקים ומחשבים שליטה טאבלט (שרותי הסטרימינג עדיין לא התחילו לדעתי).
לא ממש ידעתי איזה סאונד אני מחפש אבל כל מה ששמעתי לא תפס אותי ואז אחרי מס האזנות עברתי
במקרה אצל גבי מסאונדקווסט וביקשתי לדעת אם אפשר לשמוע איזה משהו בתקציב שהגדרתי.
גבי חיבר לי מגבר Hegel h300 לרמקולים Spendor D7 )כבילה של Vovox)
השידוך של הסאונד הבריטי של הספנדורים יחד עם ההגברה של Hegel תפס אותי מהתחלה והתאים למה שאני שומע בד"רכ, ואחרי 2,3 האזנות החלטתי לרכוש את הסט , אומנם בשל מגבלות תקציביות הספנדורים שודכו
ל Hegel h80 אולם במשך השנים המגבר שודרג לדגמים גבוהים יותר כגון h160 , h360 ,
ולבסוף למפלצת הבהמה וספינת הדגל שלהם h590 (שדורש פוסט נפרד משלו)
במהלך הזמן התוודעתי גם לחשיבותם של כבלים וכשגבי התחיל לייבא Nordost מאוד שמחתי
כי הכרתי אותם ממערכת של חבר שקנה פעם מאייל ז"ל. הכבלים שלי כיום: Nordost heimdall
לרמקולים וכבל רשת, Frey כבל חשמל(שעשה שינוי מטורף בסאונד). בנוסף עם הזמן נוספו accessories לטיפול בחשמל כמו QV ו QK וקונוסים של Nordost לטיפול בשיכוך וויברציות וכן מעמד למגבר של Quadra spire
לאחרונה Spendor יצאו עם גרסה חדשה ליין ה D , עליו גם נכתב באתר :
http://www.dtown.co.il/articles/4668.html
כמובן שהלכתי להאזין לו והסאונד תענוג, שדרוג מטורף ל d7 החשש היחידי שליווה אותי הוא האם יתאים לחדר
האזנה לא גדול (ממד ממוצע),גבי הרגיע אותי שזה יעבוד ועכשיו רק היה צריך להמתין בסבלנות שיגיעו
ושיעברו ברייק אין ארוך (200 שעות של באסה).
טוב אז ככה, עוד לא עברו 20 שעות האזנה והם נשמעים פשוט פגז והרבה יותר טוב מבהדגמות מן הסתם בגלל ההבדלים בחלל, מאוד מפתיע אותי שהם לא נשמעים גדולים על החדר ואני לא סובל מהדהודים כמעט.
המיד מצוין כמו D7 אבל הבס קיבל תוספת מאוד משמעותית מאוד מדויק,מוגדר,פאנצ'י ,המון אויר, תחושה שרוצים להגביר עוד ועוד בלי שזה צועק באוזניים.
בהזדמנות זו רוצה להודות לגבי אדם מקסים שלומד ממנו המון ושאפשר לרמקולים להגיע מהר
ושעוזר לעבור בקלות את מחלת השדרגת שמקבלים בעסקת חבילה עם התחביב הזה.
יאללה קבלו איזה תמונה מהסט, הולך לשמוע קצת Blues לכבוד שבת