Sony MDR-SA5000

• פותח הנושא Ilyan
  • פורסם בתאריך

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
למכירה הסוני האהובות שלי, שאני נהנה מהן מאוד אבל צריך את הכסף. אלה אוזניות הרפרנס העכשוויות של סוני, כמו-חדשות בקופסא מקורית עם סטנד. הסאונד שלהן שונה מאוד מאוזניות אחרות ששמעתי ומתאפיין בפרזנטציה חסרת-מאמץ, הן ישחזרו את המוזיקה עד לפרט האחרון בצלילות ופירוט ברמה יוצאת דופן, תוך שמירה על איזון מצויין עם נטייה קלה לטרבל ותמונת במה מדוייקת מאוד אבל לא הכי רחבה ששמעתי. לעיתים קרובות מתוארות כאוזניות הדינמיות הכי דומות לאלקטרוסטטיות בסאונד אבל אני לא יכול להעיד מניסיון.

קלות במשקל (שילדה ממגנזיום, רצועת ראש מבד שמפזר את המשקל ופדים מעור טבעי) וגם להנעה כך שניתן לחבר ישירות לכל מקור עם יציאת ליין-אאוט אבל ישנו שיפור ניכר עם מגבר. תמונות ושאלות במייל או בפרטי ואפשר לבוא לשמוע לפני קנייה.
רשמים: http://www.headphonereviews.org/headphone/Sony/MDR-SA5000

מחיר: 1300 ש"ח.

ilyann@walla.co.il

הערה: אלה לא אותן האוזניות שנמכרו פה לא מזמן. :)

תמונות מצורפות

• IMG_24443.jpg
    IMG_24443.jpg
    KB 15.4 · צפיות: 423
  • sa5000.jpg
    sa5000.jpg
    KB 151.3 · צפיות: 277
נערך לאחרונה ב:

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
לצערי חייב למכור אז עדיין אקטואלי.

גמיש.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
האוזניות הפתוחות הכי טובות שאף אחד בארץ לא מכיר... וחבל.

1225 ש"ח.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
גמיש מעט.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
1150 ש"ח סה"כ... יש לי תחושה שאלה הולכות לאיביי אם לא יימכרו בזמן הקרוב.

מי שמחפש פירוט וצלילות ברמה הגבוהה ביותר אלה האוזניות, אפשר לסמוך על סוני שיעשו את זה כמו שצריך. :)

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
רק רוצה לעדכן שאני מחר בבוקר בת"א, אם מישהו מעוניין להפיגש ולבדוק את האוזניות נא ליצור איתי קשר במייל או בנייד: 050-8665238

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
עדיין זמינות לרכישה, 1050 ש"ח מחיר (רצפה) מעודכן. ד"א לא ציינתי פה אבל הן מגיעות עם סטנד תואם.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
1000 ש"ח.

אני מעלה אותן לאיביי אם לא יימכרו בשבוע הקרוב, אפשר להיפגש באיזור ת"א/רשל"צ ביום שישי בבוקר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור