SONY MDR-1000X VS Plantronics BackBeat Pro 2

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: SONY MDR-1000X VS Plantronics BackBeat Pro 2

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יופי של סיקור מלמד, מסביר וקל לקריאה - כמו תמיד
וכמובן שאשמח לעזור ותמשיך להפריע לי כמה שאתה רוצה :)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
תודה על הסקירה הממצה. רק פרמטר אחד לא ראיתי (אלא אם פספסתי) - נוחות. אני מאד רציתי את הסוני על שלל תכונותיה אבל 30 שניות של חבישה הבהירו לי שהן לא נוחות לי בשום אופן. בסוף הלכתי על אזניות של דנון עם איכות קול מצויינת ונוחות פנטסטית.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עניין הנוחות הוא הפרמטר הכי לא חשוב בכתבה. זה תלוי במבנה הראש והאוזן והתחושות האישיות של המאזין.

מה שלך נוח, יהיה למנחם הכי לא נוח בעולם. זה אגב ככה עם כל פריט לביש.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מנחם
תודה על הסקירה,נהנתי לקרוא :בעד:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מנחם, תודה רבה על הסקירה המקיפה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
נהניתי לקרא, תודה.:שתוי:

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
אכן סקירה מקיפה ומעניינת.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
תודה למגיבים (ורד).

נושא הנוחות באמת מאתגר באוזניות שנסקרו ובכלל בג'אנר של אוזניות אל חוטיות.

סוני ופלנטרוניקס עשירות בניסיון בתחום של פיתוח אוזניות שמי שיחבוש אותן יעשה בהן שימוש לאורך זמן רב/משמעותי.
אצל סוני,למשל,סקרנו לפני שנה את ה MDR7560 שמשמשות בעולם צילומי הוידאו ולפלנטרוניקס ניסיון בתא הטייס ובמרכזי ה Call Center.

שתי היצרניות ניגשות לעניין משך החבישה בשתי גישות שונות. פלנטרוניקס:מאפשרת הורדת האוזנייה מה שגורם לעצירת האודיו וכניסת האוזנייה למצב שינה. החזרתה לראש,כאמור,מחזירה הכל למצב שבו נעצרו. סוני מאפשרות לעצור את האודיו על ידי הנחת כף יד ימין על האוזנייה הימנית מה שעוצר את האודיו ופותח את המיקרופונים שעסקו הניטרול רעשים לחלל והרעש מבחוץ נכנס,ללא ביטול,לאוזניה.

על פניו הקונפיגורציה של שתי האוזניות מכוונת לחבישה לאורך שעות.

במציאות: לא סוני ולא פלנטרוניקס הצליחו לנטרל שתי בעיות של אוזניות בסוגה הזו,הראשון:מנגנון סינון הרעשים ומערך הקליטה של ה Bloutooth שניהם מוסיפים משקל. השני: כדי להשלים את האטימה מעבר למה שמסנן מנגנון סינון הרעשים האוזנייה צריכה לשבת צמוד לאוזן והלחץ של האוזניות האלה,ובכלל מהסוגה הזו,על האוזן קצת יותר גבוה מהמקובל באוזניות שמע חוטיות.

סוביקטיבית לגמרי מעבר לארבע שעות רציפות של חבישה שתי האוזניות הפסיקו להעלם ואי נוחות באוזניים הרגישה נוכחת.

לשתי האוזניות מנגנון כיוון על הראש והאוזניים מאוד דינאמי ומצאתי ששינוי בחבישה,קרי:משיכת האוזניות כך שתהיינה פחות צמודות לחלק העליון של הראש ופחות צמודות לאוזניים מפחיתה את אי הנוחות. מכאן,ששימוש במנגנון החבישה של האוזניות יכול לשפר ולהאריך את משך הזמן שבו האוזניות האלה נעלמות ולא מכאיבות/מציקות על האוזניים - אבל מכאן העניין הוא אישי לחלוטין איש איש ראשו ואוזניו שלו.

מנחם.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
לא ממש הבנתי את התגובה למה שכתבתי... כל האזניות החוטיות של סנהייזר מסידרת 500 ומעלה נוחות לי - כי לא לוחצות על האוזן. ויש כמובן אחרות כאלה. לטעמי הסוני עם earcup קטן מדי צמוד מדי וכל הסיפור לוחץ מדי. אולי כי יש לי אזניים של דאמבו הפיל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור