http://vimeo.com/24747873
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 7/6/11 #2 אני יכול להבין שאתה מתכנן רכישת מצלמה של סוני בקרוב
Y yol אוהב את התחום הודעות 202 מעורבות 4 נקודות 18 7/6/11 #3 בלי קשר לסוג המצלמות והיצרניות ההשוואה הזו לטעמי לא אומרת הרבה. וכדי להבהיר למה אני מתכוון - אפשר לקחת שתי מצלמות זהות (אותו דגם אותו יצרן) להעמידן אחת ליד השניה - ולקבל תוצאות שונות. יש כ"כ הרבה מאפיינים שניתנים לכיוונון ע"פ טעם ומטרה כך שאני לא יודע מה ניסו להראות בסרטון .
בלי קשר לסוג המצלמות והיצרניות ההשוואה הזו לטעמי לא אומרת הרבה. וכדי להבהיר למה אני מתכוון - אפשר לקחת שתי מצלמות זהות (אותו דגם אותו יצרן) להעמידן אחת ליד השניה - ולקבל תוצאות שונות. יש כ"כ הרבה מאפיינים שניתנים לכיוונון ע"פ טעם ומטרה כך שאני לא יודע מה ניסו להראות בסרטון .
איתי_הגיתי חבר משקיען הודעות 1,594 מעורבות 48 נקודות 48 8/6/11 #4 נכתב ע"י carmi: אני יכול להבין שאתה מתכנן רכישת מצלמה של סוני בקרוב לחץ כדי להרחיב... לא, מחכה ל5MK3 מקסימום...
נכתב ע"י carmi: אני יכול להבין שאתה מתכנן רכישת מצלמה של סוני בקרוב לחץ כדי להרחיב... לא, מחכה ל5MK3 מקסימום...
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 8/6/11 #5 אני מבין אותך, אבל בגלל האסון ביפן זה מתעקב - אולי לקראת סוף השנה, למרות שהצפי גם מאוחר יותר