smart tv

adush007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני רוצה לרכוש smart tv ואני לא יודע כלום בתחום . איזה יצרן הכי טוב ? איזה דגם הכי כדאי?
אני מעוניין בגדלים של בין 42 " - 50 " אינץ' . תעזרו לי בבקשה למצוא ...תודה מראש !!:גאה:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם חשובה לך תמיכה בעברית, בשלב זה רק טלוויזיות של סמסונג, סוני ו- LG תומכות בה.

adush007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש אתר כל שהוא שאני יכול לראות דגמים ומחירים ....? אתר של חנות ?

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
מה התקציב?

maorizyo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני יכול להגיד לך מה לא מומלץ... חמי רצה להשקיע וקנה טלוויזיה של שארפ 60 אינצ' עם סמארט ותלת מימד והבטחות לדבר הגדול הבא...
בפועל אין תמיכה בעברית בטלוויזיה, היבואן ברוב חוצפתו דורש תוספת של כ 1000 שח בכדי לספק את השירות תמיכה בעברית וגם הטלוויזיה לא קוראת כתוביות בעברית כאשר צופים בסרט מהדיסק נייד.
הטלוויזיה עלתה מעל 10000 שח!!!
בקיצור אחרי ששמעתי מספיק תגובות של אנשים מסתבר שסמסונג וLG באמת נותנות תמורה ראויה לתשלום.
יש אפשרות להזמין מאיביי דונגל אנדרואיד שהופך את הטלוויזיה לסמארט ברגע אבל גם כאן לא הכל מושלם. אתה מוזמן לקרוא על זה בפורומים שונים.
בברכה
מאור

adush007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה לכל העוזרים......קנית samsung 40eh5300 לפי ביקורות ברשת ולפי בדיקת נתונים......
מקווה שאהיה מרוצה עוד לא חיברתי אותה....

adush007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תלוי....אפשר לקנות הכי בזול ב 3300 אבל בלי עברית מלאה ובלי אחריות שלוש שנים של היצרן ובלי דונגל לויי פיי .
אני קניתי כולל דונגל מקורי כולל עברית מלאה כולל אחריות של סמליין שלוש שנים עם משלוח מתלה והתקנה ב 3900

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור