Slight toe in

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
בהמשך לשרשוור http://www.dtown.co.il/forum/threads/slight-tow-in-על-כמה-מעלות-מדובר-בד-כ.61230/ שאלת תם מטומטם חַ'לִּיהַא עַלַא אללָּה:

יש בנמצא רמקולים שמראש הימין והשמאל שהם יורים בזוית?
לפני קיתונות הלעג והבוז, יש רקע לחילול הקודש: קיר ישר, ריצוף ישר, הספה ישרה ומקבילה לקיר, שולחן הקפה מקביל לקיר ולספה, הכל עומד יפה, מקביל, 90 מעלות, סימטרי, הבנתם נכון? לפתע, הפלה וופלה (בטעם לימון), הרמקולים עומדים להם בזוית משונה כזאת שאם אתה לא יושב בול במרכז הם דופקים את האם-אמא של הסימטריה והנה הלך כל הישר והמקביל והיפה עם התשעים מעלות אינעל חומוס בלי זעתר פייפן. האשה (לא שלי) שולפת ציפורניים ופתאום הרמקולים בגוון אגוז אפריקאי נהיים צ'רי אדום סמוק.

אז, תגידו, בחייאת, יש במקרה רמקולים כאלה, פוזלים בחינניות כמו הפנסים של Morgan Aeromax?

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
מבין לחלוטין, גם לי זה מפריע בעין.
יש רמקולים שעפ"י היצרן תוכננו לעמוד ישר ללא toe in.
אני הייתי הולך בכיוון הזה אם זה מאד מפריע.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
ל NHT היו רמקולים כאלה.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בהמשך לשרשוור http://www.dtown.co.il/forum/threads/slight-tow-in-על-כמה-מעלות-מדובר-בד-כ.61230/ שאלת תם מטומטם חַ'לִּיהַא עַלַא אללָּה:

יש בנמצא רמקולים שמראש הימין והשמאל שהם יורים בזוית?
לפני קיתונות הלעג והבוז, יש רקע לחילול הקודש: קיר ישר, ריצוף ישר, הספה ישרה ומקבילה לקיר, שולחן הקפה מקביל לקיר ולספה, הכל עומד יפה, מקביל, 90 מעלות, סימטרי, הבנתם נכון? לפתע, הפלה וופלה (בטעם לימון), הרמקולים עומדים להם בזוית משונה כזאת שאם אתה לא יושב בול במרכז הם דופקים את האם-אמא של הסימטריה והנה הלך כל הישר והמקביל והיפה עם התשעים מעלות אינעל חומוס בלי זעתר פייפן. האשה (לא שלי) שולפת ציפורניים ופתאום הרמקולים בגוון אגוז אפריקאי נהיים צ'רי אדום סמוק.

אז, תגידו, בחייאת, יש במקרה רמקולים כאלה, פוזלים בחינניות כמו הפנסים של Morgan Aeromax?
אם זו הפשרה היחידה שלך בתחביב מצבך מצויין…

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
מה שתמיד שאפתי אליו היה לשמוע במערכת טוב (הנאה נטו) כמו ב Sennheiser HD600 עם מגבר טוב.
לאחרונה עברתי את הרף. מבחינתי המשחק נגמר, ניצחתי, עכשיו הכל bonus level, אבל מכשגיליתי שאני יכול לסחוט עוד מהמערכת, נהייתי קצת טַמָּאע. :)

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
מניסיון רב שנים בדרך כלל קף מתוכננים לעמוד ללא הטיה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תחפש רמקולים עם WAVEGUIDE.

פוקאל עשו את זה טוב מאוד עם ה-906.

robo7

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
@Cloudy
יש רמקולים אומני כמו דובאל או ג.פיזיקס , זוית פיזור אין סופית.

R
(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור